The invisible invasion

You may also like...

4 Responses

  1. Teresa says:

    I’ve read his book. it’s very good. It really did leave me wondering how much of it was fact and how much was fiction. He has had some interesting experiences in his law practice.

    Check out this article for more info http://www.canadiandemocraticmovement.ca/displayarticle970.html

  2. martijn says:

    Thank you for you comment. Unfortunately the link does not seem to work.

  3. Gerard says:

    Spannende thriller “De Vijfde Colonne” waarschuwt tegen extremisme.

    Een nieuw, zeer spannend, boek van de Nederlandse auteur W.G. Van Dorian waarschuwt al voor een eventuele toekomstige escalatie van extremisme (politiek of religieus). Het is geschreven als een spannende Hollywood film, een echte fictie thriller! In het verhaal worden er geen doekjes om gewonden: wat gebeurt in het toekomstige Europa en Amerika is verschrikkelijk. Het dagelijks leven in een, door Radicalen bezet, Europa beschrijft tot in detail de verschrikkingen van discriminatie van Europeanen door religieuze radicalen, religieus extremisme en eventuele nucleaire gevolgen ervan…gezien door de ogen van een Amerikaanse journalist en een Nederlandse advocaat.

    Zelfs voor iemand die niet van lezen houdt is deze fictie thriller een aanrader. “Je blijft lezen” is één van de reacties geweest van Amerikaanse, Duitse en Canadese lezers die de Engelstalige versie reeds hadden gelezen. Het is inderdaad een “eng” boek met een intimiderende sfeer, zonder valse politieke correctheid.

    W.G. Van Dorian zelf is, na de moorden op Theo van Gogh en Pim Fortuyn, naar Zuid Amerika geëmigreerd uit angst dat hij in Nederland zijn mening niet meer vrij kan uiten zonder gevaar voor eigen leven. Dat zegt al wat over het controversiële boek dat te verkrijgen is bij http://www.bol.com .

    Ik raad iedereen aan eens naar dit boek te kijken. Het zou me niets verbazen als dit een best-seller wordt. Als je meer over het boek wilt lezen: http://www.wisemanpublishing.com

  4. Gerard says:

    De Vijfde Colonne is de Nederlandse vertaling van The Invisible Invasion!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *