Ali Baba meets zwarte kousen

Oftewel hoe schep je een clash van vooroordelen en stereotyperingen. Heel simpel. Je lanceert een nieuw radiostation, je trekt daarvoor Ali B. uit de kast en laat hem in Staphorst een zoveel-honderdduizendklapper afsteken terwijl er een begrafenisdienst aan de gang is. Je publiceert een en ander in de krant en op Geenstijl en de vooroordelen en stereotypen vliegen je om de oren. Weten we zeker dat Pavlov zijn experiment op honden heeft uitgevoerd?

2 thoughts on “Ali Baba meets zwarte kousen

  1. Ik vind het nog meevallen, met die vooroordelen. Of bedoel je al die clichés over Staphorsters?

    Het blijft leuk, christentje pesten. Het is veilig, het is politiekcorrect en je eert er een eeuwenoude traditie mee.

    De volgende keer: Hemaworst in een moskee eten met Lange Frans. Vindt Ali B. vast ook heel leuk.

  2. Ik bedoel ze allebei, alsof je op een knop drukt en alle clichés komen naar boven zowel over Marokkanen als over de Staphorsters. Gut en dat nog wel terwijl Ali B. en Yess R wilden laten zien dat Staphorst helemaal niet saai is, begreep ik tenminste.

    Inderdaad, blijft volkomen binnen de aloude tradities. Lullig misschien voor de Staphorsters, maar dient volledig de bestaande status quo.

    Halal worst dan wel he.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website