Halt Lasteren Van Islam! – Hizb ut Tahrir Jongeren


haltlasteren.jpg

Campagne van de Hizb ut Tahrir jongeren.

IK ROEP
HALT! TEGEN HET LASTEREN VAN ISLAM

Halt! Tegen het lasteren van ISLAM

De afgelopen tijd wordt Nederland overheerst door een klimaat van laster en platte belediging van Islam en de Moslims. En het is duidelijk dat bepaalde politici en andere personen van invloed de drijvende kracht zijn hierachter. In reactie zijn wij, de jongeren van Hizb ut Tahrir in Nederland, dit weekeinde gestart met de campagne “Halt het lasteren van Islam!”.
Met deze campagne, een grootschalige handtekeningen actie, willen wij de moslims een stem geven en hen in staat stellen te reageren. Opdat zij op gepaste, respectabele wijze uiting zullen kunnen geven aan de gevoelens van grote onrust en ongenoegen die bij hen zijn ontstaan als gevolg van het continue lasteren van de hoge waardes van Islam.

Daarbij willen wij met de campagne “Halt het lasteren van Islam!” tevens aantonen dat het platte beledigen van Islam en de moslims een tweespalt creëert in de Nederlandse samenleving, en dat het de harmonie van de Nederlandse samenleving ernstig verstoort.

Wij kunnen melden dat het eerste weekend van deze campagne positief is verlopen. Met open armen is het initiatief ontvangen, en wij hebben positieve reactie en uitingen van steun ontvangen van zowel moslims als niet-moslims.

Voor meer informatie en de petitie zie: HALT LASTEREN VAN ISLAM!

3 thoughts on “Halt Lasteren Van Islam! – Hizb ut Tahrir Jongeren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website