Stem op het beste en slechtste

KIJK HIER VOOR DE UITSLAG

Dan volgen hier de genomineerden voor beste en slechtste berichten/blogspost over islam/moslims/multiculturele samenleving. De nominaties zijn vastgesteld door een zeer ondeskundige jury bestaande uit een zeer radicale moslim, een echte PVV-hardliner en iemand die tussen deze twee al snel de redelijkheid zelve lijkt (maar niets is minder waar): moi.
Er zijn ook wat zaken afgevallen. Even voor iedere categorie één. Slechtste nieuwsbericht wordt niet Telegraaf (er zijn echt slechtere hoor over deze shoot out), slechtse blogentry wordt niet LWH (te makkelijk, en het is ook heel erg of zoiets), beste nieuwsbericht wordt ook niet: Epenaren (ja en sinterklaas bestaat ook) en beste blogbericht ook niet Geencommentaar.nl (tjsa én de volkskrant én GC hiervoor is echt wat veel, maar goed als de volkskrant wint met de slechtste nieuwsberichten krijgen jullie de credits).

Maar de genomineerden zijn echt goed en ranzig. Oordeel en stem zelf. U kunt direct stemmen door HIER te klikken (de titels in de polls linken door naar de artikelen) of hieronder even rustig te boel bekijken.

Nieuwsberichten.

Beste nieuwsbericht:

Genomineerd voor beste nieuwsberichten zijn:
Brochure over salafisme: ’bang makend broddelwerk’ – Trouw

Er is kritiek op een brochure van Binnenlandse Zaken over de façadepolitiek van salafistische organisaties. „Dit is een veel te ingewikkeld onderwerp voor een rapport in jip-en-janneketaal.”

Zeldzaam kritisch stuk voor het anti-radicaliseringsbeleid.

RTL Nieuws.nl – 110 burgerdoden door missie Uruzgan

110 burgerdoden door missie Uruzgan
De Tweede Kamer vraagt er al jaren om, RTL Nieuws heeft ze gekregen: de cijfers over burgerslachtoffers tijdens de Nederlandse missie in Uruzgan.

RTL doet iets wat veel media al tijden nalaten en de Tweede Kamer ook: de overheid dwingen tot openheid.

Eerst militair, dan moslim – Binnenland – Reformatorisch Dagblad

Hun integratie blijft nog wat achter bij die in de rest van de maatschappij, maar moslims in de Nederlandse krijgsmacht zijn geen zeldzaamheid meer. Wat ervaart een moslimmilitair als hij op missie is in een islamitisch land als Afghanistan? Sergeant van de verbindingstroepen Buddy Masfirdaus: „Ik ben allereerst militair, pas daarna moslim.”

Zonder de heikele punten te omzeilen of te vergoelijken, geeft dit artikel een mooi inzicht in de leefwereld van Nederlandse moslims in het leger.

Nederlandse Islamitische Omroep » Archief » Nieuw tijdperk voor jonge moslimleiders

Het is inmiddels een week geleden dat een Nederlandse delegatie van jonge moslims vertrok naar Doha om deel te nemen aan de wereldconferentie van ‘Moslimleiders van de toekomst’. Ze kwamen daar bijeen om met een groep van ongeveer driehonderd moslims te praten over een betere toekomst voor de moslims en de wereld in het algemeen.

Al is het maar omdat de NIO werkelijk de enige is (op een opiniebijdrage in Trouw na) die aandacht heeft gehad voor deze grote wereldwijde conferentie.

‘Ik draag het liefst altijd mijn nikab’ – Trouw

Nederlandse moslima’s willen de vrijheid hebben om op hun manier hun geloof te uiten. Door het dragen van een nikab bijvoorbeeld. Maar de Nederlandse samenleving accepteert dat niet. Dus dragen ze die alleen bij moskeebezoek.

Geeft een goed inzicht in de beweegredenen en dilemma’s van vrouwen die een niqab (willen) dragen.

Slechtste nieuwsbericht:

» Hoax van de maand: Geert Wilders

Jullie hadden het natuurlijk al lang door: Geert Wilders heeft natuurlijk helemaal niet gepleit voor een avondklok tegen Moslims. Deze keer niet in ieder geval.

Let op, het gaat hier niet om het bericht op Zuighaas.nl zelf, maar om het Telegraaf bericht daarin. Het oorspronkelijke bericht bestaat niet; geen wonder want het was onzin. Het weghalen ervan is echter ook geschiedvervalsing.

Allochtonenweblog: Opmerkelijk: Spitsnieuws plaatst foto van Poldermoskee bij bericht over Iran

Bij een artikel in Spitsnieuws met de titel ‘Drie mannen opgehangen in Iran’ is een foto geplaatst van Mohammed Cheppih in gebed in de Poldermoskee in Amsterdam.

Ook hier gaat het om het Spitsnieuws artikel en niet om het stuk op het weblog.

‘Geert Wilders ondermijnt democratie’ – Binnenland – de Volkskrant

De PVV van Geert Wilders is een extreem-rechtse partij die islamofobie en systeemhaat tegen de overheid mobiliseert. Daarmee ondermijnt zij de sociale cohesie en de democratie in het land. Dat stellen drie wetenschappers in een aan de Tweede Kamer beloofd onderzoek over radicalisering, dat in opdracht van het ministerie van Binnenlandse Zaken is uitgevoerd

Een hoop heisa en onbeantwoorde vragen over een onderzoek dat nog niet eens is gepubliceerd. Veel insinuaties, maar weinig harde feiten.

Elsevier.nl – Nederland – Amsterdam ontsnapt aan grootschalige aanslag

De bedreiging van de IKEA en enkele winkels aan de Arenaboulevard in Amsterdam-Zuidoost blijkt terroristisch van aard. De politie heeft zes Marokkaanse mannen en een Marokkaanse vrouw in de leeftijd van 19 tot en met 64 jaar gearresteerd op verdenking van ‘voorbereidingshandelingen met een terroristisch oogmerk’.

Oftewel, laten we klakkeloos de Amsterdamse autoriteiten geloven en uitpakken met een flinke kop die in ieder geval lezers trekt maar waarvan we eigenlijk helemaal niet weten of die wel klopt.

Britse krant: in 2050 is eenvijfde moslim – Binnenland – de Volkskrant

In 2050 is eenvijfde van de Europeanen moslim. In Nederland, Spanje en Groot-Brittannië wordt dit cijfer van 20 procent zelfs al eerder bereikt. Dat schreef het Britse dagblad Daily Telegraph zaterdag. PVV-leider Wilders noemde de voorspelling maandag ‘schokkend’.

Neem klakkeloos een bericht van de Daily Telegraph over en de krant is weer gevuld en we hebben er weer een controverse bij wanneer we het klakkeloos toepassen op Nederland. Ook al is het onzin.

Blogentries

Beste blogentries

Vrouwenbesnijdenis: verminking of een mensenrecht? – Sargasso

De vraag rijst dus in wiens belang een verbod op vrouwenbesnijdenis zal zijn, en of het überhaupt nagestreefd zou moeten worden. Een minimumleeftijd van achttien jaar, waarna het meisje zelf mag beslissen, lijkt alleszins redelijk. Als men het gebruik toch aan de kaak wil blijven stellen, is de bemoeienis door de mannenwereld waarschijnlijk een betere optie. Mannen staan buiten de vrouwen-society, maar het zijn tegelijkertijd de mannen die de bondo-bush bouwen. En het zijn de mannen die de levens van vrouwen vormgeven.

Zeldzaam goed stuk over de dilemma’s van vrouwenbesnijdenis zonder daarbij het perspectief van vrouwen die vóór vrouwenbesnijdenis zijn te vergeten. Goed geschreven, helder, prikkelend en informatief.

Frontaal Naakt. Ongesluierde opinies, interviews & achtergronden » Salafisten

Net zoals het communisme, het hindoeïsme, democratische idealen en elke andere ideologie of geloof, kan ook het Salafisme vervallen in geweld, vrijheidsbeknotting van anderen of misdaden. Ik hoop dat ik niemand hoef uit te leggen dat ik elke gewelddadige vorm van het Salafisme zou afwijzen. Maar nu worden mensen die misschien wel eens afwijkende gedachten in het hoofd zouden kúnnen krijgen, bij voorbaat van het democratisch proces uitgesloten. Guilty until proven innocent. Als iemand een lange baard heeft, maar tevens een briljant idee om radicalisering tegen te gaan, dan zeg ik nog steeds: graag.

Je kunt heel nuchter zijn en niks van ‘salafisme’ willen weten en toch een helder en gedegen stuk schrijven over de zogenaamde kritische reacties op (vermeende) salafisten.

Zuilens dagboek: schokkende ooggetuigenverslagen | Bert Brussen

Onderstaande is een verslag van mijn bezoek aan Zuilen, Utrecht met een reportageteam van Ncrv’s Netwerk. Voor de veiligheid van de betrokkenen heb ik sommige details aangepast of geheel weggelaten. Ook de citaten zijn geen letterlijke weergave maar benaderen de werkelijkheid zo dicht mogelijk. Verder is het een subjectieve reportage, een persoonlijk verslag vanuit mijn oogpunt geschreven.

Zeer subjectief met de nodige verdichting, maar misschien daarom wel een van de meest indringende stukjes over het leven in een ‘kansenwijk’.

Laten we vooral wel praten met Hamas – GeenCommentaar.nl

“Hamas is een fundamentalistische islamitische terreurorganisatie, die er van uitgaat dat er geen plaats is voor enige niet-islamitische staat in het Midden-Oosten,” aldus Naftaniel in een verder redelijk genuanceerd stuk. Hij slaat de plank echter een aantal keer mis.

Helder en prikkelend en richt zich op een actueel dilemma.

Filosofieblog » De Nederlandse democratie en de Islam

Veel Nederlanders lijken overtuigd dat de Islam niet verzoenbaar is met een liberale democratie. Het is ontegensprekelijk dat bepaalde Nederlandse politici hebben bijgedragen tot het ontstaan van dit idee. Problematisch is vooral dat er te weinig wordt nagedacht over de betekenis van deze overtuiging. Wat bedoelen mensen wanneer ze zeggen dat de Islam niet verzoenbaar is met een democratie?

Het is eigenlijk een recensie. Maar vooruit, één van de weinige blogs waar men zich realiseert dat het hebben van kritiek vooral en op de eerste plaats te maken heeft met het stellen van de juiste vragen.

Slechtste blog

GeenStijl : ‘Adzin was een lafaard’

Wat een gezelligheid weer op het forum van Marokko.nl. Ook daar is het overlijden van Adzin Chadli groot nieuws. Veel RIP- en Allah-osewiezewoze-comments, maar niet iedereen is bedroefd.

Je valt een verwijderd topic op Marokko.nl aan over de dood van soldaat Chadli. Vervolgens bekritiseer je het forum omdat ze dergelijke postings laten staan. Terwijl op je eigen blog de hoera-stemming over de dood van een allochtone soldaat er nu nog steeds staan. Als dit een verkiezing was voor de meest laffe en hypocriete redactie…

Stan de Jong » Kristallnacht Buitenveldert

Lieve lezers, terwijl ik dit schrijf (zaterdagavond half twaalf) zit ik nog een beetje te shaken.

Er gebeurt wat ‘s nachts in het altijd zo rustige Amstelveen. Hey het lijken wel Marokkanen, hey het is een joodse winkel. Maar eigenlijk weet je niks, je niet wie, waarom, hoe, wat en nauwelijks wanneer. Gelukkig ben je een kwaliteitsjournalist en maak je er een nieuwe kristallnacht van…en als er kritiek op komt haal je het weg. Jammer, mijn lezers hebben je toch opgepikt en genomineerd.

Joost Niemöller » Wat als Wilders veroordeeld wordt?

En wat als Wilders vier jaar de gevangenis in moet en hij het recht verliest gekozen te worden? Wat als islamkritiek strafbaar wordt? Wat rest er dan?

Antwoord: dan moet er geweld gebruikt worden tegen de islam. Ik ken mensen die voor minder opgepakt zijn. Maar goed deze oproep tot geweld is dan ook gedaan door een kwaliteitsjournalist.

www.misdaadjournalist.nl: Moord Urk om ‘mooie Nellie’ & Wendy en Joyce Videler geïdentificeerd

Inmiddels is ongeveer duidelijk waarom Dirk Post (14) uit Urk is vermoord: zijn verliefdheid op Nellie werd hem fataal. Vanaf het begin werd in het vriendencircuit verteld dat Dirk al enige tijd bonje had met een groepje jongens én dat het te maken had met een meisje. Er werd toen gedacht dat het om een Turks meisje ging. Dat blijkt niet te kloppen, maar het is wel duidelijk hoe dit verhaal is ontstaan: Nellie had een Marokkaans vriendje.

Inderdaad, een Turks meisje is de bron van alle ellende en dat komt omdat het slachtoffer een Marokkaans vriendje had. De dader is overigens een autochtone Nederlander. Als u dan nog niet snapt waarom het hier staat, laat dan maar.

Femke Halsema » Blog Archive » Vrijheid van geloof en van hoofddoek

Ik respecteer vanzelfsprekend de autonome keuze van veel Islamitische vrouwen om, zoals Fatima Elatik, een hoofddoek te dragen als deel van hun (religieuze) identiteit. Die zal ik ook nooit aantasten. Maar ik vind dat degenen die nu vooral de schoonheid van de hoofddoek verheerlijken, eens moeten nadenken over de opmerking van een Islamitisch meisje in een mail aan mij: ‘zo dwing ik ook respect af’. En wie nog twijfelt over de vele keren dat het dragen van een hoofddoek voortkomt uit sociale en religieuze dwang (of drang), moet vooral de retorische vraag van Sheikh Fawaz Jneid eens op zich laten inwerken: ‘Welke vrouwen zijn vaker het doelwit van verkrachtingen en seksuele intimidaties in de wereld? Gesluierde vrouwen of niet-gesluierde?’

Nog een politicus die aan islamkritiek moet doen (moslimhobbyisme) en zonder enige kennis van zaken verwijst naar imam Fawaz Jneid om haar verlichte liberale standpunt even duidelijk te maken (sarcasme he).

Op de link hieronder kunt u klikken om uw stem te geven. U kunt slechts één keer stemmen, maar uw stem wel aanpassen.

KIJK HIER VOOR DE UITSLAG

3 thoughts on “Stem op het beste en slechtste

 1. Brutale moslim dictators en hun handlangers in Nederland.

  Moslim Dictators en proces tegen Wilders!

  Het proces tegen Wilders, oorspronkelijk een internationale actie van de moslimdictators via Nederlandse verlenging, is een schande, het is niet legitiem! Zie eerder de opmerkingen van moslim dictators, als Abdullah van Saudi Arabië, Kadhaffi van libie, dictator Ali Abdullah Saleh van Jemen, Ahmedinejad van Iran , De Jordaanse dictator Abdullah, Marokkaanse dictator Mohammed, leiders van Turkije, Islamitische dictator Omar al-Bashir van Soedan en even later een rechtbank tegen Geert Wilders. Gezien deze dictatoriale regiemes niet legitiem zijn, zou die waanzinnige proces samen met die dictators, zo snel mogelijk moeten verdwijnen. Het proces tegen Wilders die mede dankzij door deze dictators tot stand kwam, is dodelijk voor Nederland. Het is een grote schande dat al die barbaarse dictators in Nederland rechters, advocaten, ambtenaren kunnen mobiliseren…Moslim dictators hebben niet alleen in hun eigen land, maar ook in het buitenland een enorme schade ingericht: In eigen land, onafhankelijke kranten en oppositiepartijen zo goed als verboden. In het buitenland willen ze ook geen tegenstanders: Wie doodsbedreigingen uit de islamwereld krijgen, kunnen dus óók nog strafrechtelijk vervolgd worden, met eigen wapen. Dit is een ergere doodsbedreiging. En als het zo doorgaat, kunnen islamitische lange tenen tot in het Europese Gerechtshof reiken. Ze hebben zoveel macht dat ze openlijk Nederlandse politicus met de dood kunnen bedreigen en journalisten, schrijvers, docenten van de universiteiten in het openbaar kunnen bedreigen. Rechtbank tegen Wilders is onderdeel van deze campagne.

  Via islamitische cultuur-wetgeving gestimuleerde bevolkingsgroei is nog steeds exponentieel en als gevolg, in alle moslimslanden gevreesde overbevolking: Neem nu even Egypte, de overbevolking is een grote probleem. Het bewoonbare gedeelte van Egypte is zo groot als Nederland maar er wonen negentig miljoen mensen, vijfmaal zo veel als in Nederland. De hoofdstad Cairo beslaat een oppervlakte van Amsterdam en voorsteden maar herbergt meer mensen dan heel Nederland. Pakistan is weer hetzelfde. In Marokko, binnen 23 jaar meer dan 28 miljoen Moslims bij, Turkije stijgt naar 80 miljoen, Iran telt meer dan 85 miljoen Moslims. Pakistan meer dan 110 miljoen: dit is een grote probleem. Snel groeiende bevolking en dictators die nog meer Moslims willen: moeder aarde in een grote gevaar! Turken hebben circa 12 miljoen Moslims geëxporteerd, 99% naar Europa en leider Erdogan die nog meer bevolkingsgroei wilt, beschouwt deze volksverplaatsing een buitengewoon belangrijke job voor Turkije. Gelijktijdig zet hij Nederlandse autoriteiten onder druk om G. Wilders ten val te brengen. Vreselijke Marokkaanse dictatuur die eigen volk onderdrukt, is ook in Nederland actief. Deze leiders zijn bezig met frauderen dus de overbevolking zal blijven toenemen omdat er geen aandacht aanbesteed word en zijn blij dat er meer moslims op de aarde komen zo dat ze meer macht krijgen.
  Deze moslim dictators willen via hun vijfde colonne in Nederland domineren door te terroriseren.

  Het zijn juist deze dictators die massa moslims onder de controle houden. In Marokko, alles wordt streng gecontroleerd, zware onderdrukking wordt ook buiten de grenzen toegepast. Marokkaanse en Turkse leiders hebben hun handlangers tegen G. Wilders gemobiliseerd. Corrupte advocaten, rechters, gesubsidieerde stichtingen gaan gewoon door met hun activiteiten, terwijl in veel landen opstanden begonnen tegen hun bazen. Moslimdictaturen die nu aan het wankelen zijn, hebben miljoenen Moslims naar Europa gesmokkeld om strategische doelen te bereiken. 5 de colonne, hoofdproduct van deze dictators heeft vaste voet in Nederland. Deze moslims krijgen orders om het stichten van een islamitische enclave. Moslims bewegingen die hun steun vinden in de basis, in het wanbeleid van EU landen, hanteren antiwesterse ideologieën om mensen te mobiliseren. Als je goed volgt hoe deze moslims middels onnoemelijke methodes worden gedwongen verlenging te worden… Nergens kan een immigrant zo snel het voor het zeggen hebben als in Nederland. Er is veels te zwak op de intrede van grote moslim populaties gereageerd wel 40 jr. lang. In Nederland zijn er voorbeelden te over. Je geeft een vinger en er word gelijk een hele hand genomen. Maar arrogant genoeg willen ze die hand niet schudden! Je moet wel heel erg naïef zijn om nu nog ook in Nederland medewerking te verlenen aan de bouw van gebouwen waarin deze haatzaaiende ideologie gepredikt gaat worden. Islamitische politieke ideologie is de basis van onderdrukking, dictatuur en geweld. Seculiere partijen of organisaties bestaan niet in de islamitische wereld. Er zal dus ook nooit secularisatie en democratisering plaatsvinden van binnenuit.
  Als we naar islamitische wereld kijken, zien we vooralsnog alleen maar armoede, analfabetisme, onwetendheid en onvrijheid, met steeds meer invloed van de radicale islam, waardoor deze landen steeds meer achterblijven en richting duistere middeleeuwen gaan. En nu moeten we al die islamitische ellende na 1400 jaar hier gaan simuleren, terwijl veel volkeren in opstand kwamen tegen de brutale moslimdictators. Een voorproefje van wat ons te wachten staat. Hier zouden dus ook ooit 90 miljoen mensen kunnen wonen.
   Als de huidige, door de elite gedoogde, trend doorzet, zullen dat in meerderheid islamieten zijn, met alle gevolgen van dien voor de dragers van de oudere cultuur, weer onderworpen aan de moslim dictators! Het is hen weer gelukt, proces tegen G. Wilders gaat weer starten. Oude garde en hun dictatoriale nationaal socialistische islamitische regimes, proberen met deze proces de verdediging van Nederland definitief af te breken. Dit proces is een hetze die is aangewakkerd door o.a. Kleurrijk Nederland {een organisatie met de militante moslims die alleen 1 kleur erkennen, subsidie vreters: ga maar met die mensen over islam discussiëren! Ze terroriseren meteen…}, een obscuur clubje narrow-minders die nauwe banden heeft met de anti-Nederlandse handlangers van islamitische regimes. Het is toch te gek, dat een rechtbank het OM kan dwingen, een zaak aan te klagen. Daar blijkt duidelijk uit, dat de rechterlijke macht vooringenomen is en probeert haar invloed buiten haar grondwettelijke grenzen uit te breiden. Orders (in die zin van “schakel eerst die Wilders uit”) aan de Nederlandse ambtenaren zijn puur terroristisch, er moet hoognodig een onderzoek komen naar de bevangenheid van deze personen, die indien nodig uit hun functie moeten worden verwijderd.
  Het is een politiek proces met de bedoeling een politieke partij te ontmoedigen die tegen de islamitische verbreiding is en niet om de grenzen van de vrijheid te toetsen.

  De islam is een misdadige en abjecte ideologie en verdient het predikaat religie m.i. niet. Het wordt alleen meer geweld, meer onderdrukking; kijk maar eens naar de vergiftigde verhoudingen in sommige wijken van grote steden, waar met name islamitische jongeren de autochtone burgers terroriseren en buurten onleefbaar maken. Kijk naar hun herkomstlanden waar de islamitische dictatuur heerst; je ziet dat ze geen respect hebben voor alles wat niet-islamitisch is. De laffe en walgelijke terreurdaden van dictators tegen de volkeren is hier het zoveelste bewijs van.
  De islam ven deze dictaturen is in opmars en overal te wereld voor ellende, zelfs genocide, terreur en vervolging zal blijven zorgen.  In 1973 waren er ongeveer een half miljard moslims in de wereld, vandaag is dat aantal ongeveer 1.8 miljard. In afwachting van een machtsovername in West-Europa bouwen zij met de steun van de Europese regeringen hun structuren uit. De Islam heeft in Europa voet aan de grond en zal niet rusten voor ze het publieke domein overheerst en andere levensbeschouwingen kan onderdrukken, nog voor het jaar 2050. Zoals bekend groeien deze Moslim sektes al snel uit tot de belangrijkste organisaties in West-Europa, met honderdduizenden leden en de controle over een groot aantal moskeeën en sociaal-maatschappelijke instellingen. Met dit machtige apparaat in handen, hebben Moslimlanden grote invloed op de politieke processen in Nederland. Nederlandse steden krijgen nog meer moskeen, islamscholen, moslim internaten, Turkse en Marokkaanse TV schotels enz.. enz.. De brutale massa moslims groeit razendsnel in Nederland; 9 keer meer dan de Nederlanders, verscheidene haatpredikende imams roepen op voor non stop groei tot de meerderheid, en jonge moslims polariseren via hun omgangsvormen en gelaatsbedekking. Dit is toch de basis van hun toekomstige Islamitische dictatuur. In de islamitische wereld word precies bijgehouden hoe ze de “racisten” via hun eigen wapens kunnen vervolgen en hoeveel moskeeën, moslimscholen er in europa worden gebouwd om hun eigen volk te laten zien dat europa veroverd kan worden.

  Het is een feit dat allerlei politieke partijen meer dan 40 jaar lang dictaturen in het Midden Oosten financieel en militair gesteund hebben. Ze kunnen hun verantwoordelijkheid hiervoor niet langer ontlopen.
  PVDA, CDA, Groenlinks en D66 zeggen dat ze voor de hoofddoek zijn en bovendien is die voor hen een belangrijke breekpunt. Ze zeggen elke keer dat ze verdragen onderschreven en ook aangenomen met die moslimlanden, allemaal met die dictators. Deze partijen hebben allerlei banden met de verlenging (moslim “maatschappij” in Nederland) van de dictators en willen ze graag verder, terwijl onderdrukten hun vrijheid en rechten eisen. PVDA, CDA, Groenlinks en D66 hebben elke keer over de rechtsstaat, maar tegelijkertijd steunen ze in Nederland een nieuwe implementatie van al die dictatoriale regimes {Haram – Salam bij Utrechtse gemeente, Hallal eten bij overheid instellingen, onderwijs, aparte zwemplaats en regels voor vrouwen met een andere achtergrond, hoofddoek organisaties, militaire dienst in moslim landen voor in Nederland geboren jongeren} die geen rechtstaat zijn, ze vergeten weer dat het grondslag van de moslimregimes, een politieke ideologie die op tal van punten in strijd is met onze rechtsstaat. PVDA, CDA, Groenlinks en D66 willen niet stoppen met dat primitieve ideologie die hen zeker vastbindt aan een eeuwenlange onderdrukking en ellende die nu 1.8 miljard mensen ondervinden. Er zijn juist revoluties begonnen tegen deze praktijken, in veel Arabische landen wordt deze ideologie bestreden, mensen willen af van de onderdrukking, er zijn opstanden tegen het kern van hele systeem. Maar, PVDA, CDA, Groenlinks en D66 willen toch verder met hun implementatie. Ze hebben 40 jaar lang de immigratie politiek van al die dictators toegepast. Dictators wankelen maar onze partijen willen toch verder. Dit is krankzinnig. Iraanse Nederlandse vrouw doodgemarteld in Iran en PVDA, CDA, Groenlinks, D66 zeggen weer niks, voor hun walgelijke hoofddoek hebben ze wel een breekpunt!. Bij Nederlandse overheid deden zogenaamde “beleidsmakkers” alles wat hun dictators dicteerden en als gevolg huidige grootsteden ramp. Onder de naam positieve discriminatie zijn er tienduizenden Moslims gestationeerd bij de overheid instellingen. Velen ven hen hebben nog steeds banden met hun dictators. Deze implementatie is zeer gevaarlijk, Gemeente ambtenaren met de namenlijsten van Moslimlanden, ministers die moskeen openen, burgemeesters en wethouders die islam scholen oprichten, hoogste minaretten lanceren enz.. enz.. Maar welke namen stonden op die lijsten? Allemaal de namen van islamitische dictators!
  Deze partijen willen niet zien en horen hoe miljoenen mensen onderdrukt worden in hun geliefde Islamitische wereld….Je kunt aan de opstanden in Tunesië, Egypte en Jemen zien dat de mensen daar niet houden van dictatuur.

  Moslims wethouders en burgemeesters die banden hebben met hun dictators openen nog steeds grote moskeen in Nederland.
  PVDA, CDA, Groenlinks en D66 en hun burgemeesters, wethouders gaan gewoon door met hun wanbeleid; Ahmed Aboutaleb, wethouder Hamit Karakus hebben regelmatig overleg met de dicterende macht uit hun herkomstlanden. Ze bouwen structuren, de orders van hun dictators worden nog steeds doorgevoerd, ze zorgen ervoor dat de structuren van verovering doorgaan. Als jij naar zogenaamde gelovigen die moskeen willen bouwen kijkt, zie jij alleen werkloze Moslims, soms 35 jaar in uikeringen! Financiering is zeker via zware uitbuiting van overbevolkte moslimlanden, dus met de bloed van die mensen hier bezetting structuren bouwen voor de moslim dictators: en hier als gevolg het verval van de samenleving, hardwerkende mensen die het land ontvluchten. politieke partijen die de macht in de steden hebben kunnen kopen met subsidies en uitkeringen. Het beleid van de deze partijen gedurende 33 jaar is gevaarlijk voor de samenleving.
   De onzekerheid over onze vrijheid in de toekomst kweekt wantrouwen. De Koran, het rode boek van al die dictators, geeft uitdrukkelijk opdracht tot de bekering en onderwerping van andersdenkenden. Dus: De islam is een misdaad, niet alleen tegen de mens(elijk)heid, maar tegen de dieren ook. Terecht wil Geert Wilders een verbod op deze misdadige politieke ideologie.

  Het is nu tijd om te stoppen met dit waanzinnige proces. Moslim dictators en hun druk op de Nederlandse politiek kan nu afgebroken worden, het is nu afgelopen: opstanden zijn begonnen. Hele strijd kan weer teruggeplaatst worden naar hun landen. Meer dan 2 duizend jaar geleden deden Romeinen ook: Hannibal zat in Europa, kon niet verslagen worden, Uiteindelijk wist Scipio de oorlog naar Noord-afrika te verplaatsen. Na een jaar van voorbereidingen landde Scipio in 204 v. Chr. in Afrika, waar hij de Carthaagse stad Utica innam. Anders zou Hannibal zijn blijven kampen en zich continue verbreiden. Meer Romeinse successen volgden en de situatie was nu zo ernstig dat Hannibal met het restant van zijn leger naar huis terugkeerde (202 v. Chr.).
  Wij moeten ook huidige moslim export van de dictators zo snel mogelijk stoppen en via remigratie hele strijd naar hun eigen landen terugplaatsen.
  Het is nu tijd om hele proces terug te draaien: niet Geert Wilders maar Moslim dictators moeten veroordeeld worden.

  Met Vriendelijke Groeten

  Adriana Thraces

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website