Welkom in Eurabia I – Voor een islamisering van de samenleving

You may also like...

10 Responses

  1. san says:

    HAHAHAHA wat een onzin! Ben je een Nederlander? Ken je dit land uberhaupt???

  2. dacht het niet says:

    De radicale haat tegen alles wat Nederlands is druipt van dit stuk af.
    Blijkbaar wil Martijn graag een burgeroorlog bespoedigen.

  3. Frank says:

    Een echte Nederlander

    Wanneer is Nederland dan wel het echte Nederland geweest met alleen Nederlanders die Nederland gemaakt hebben tot wat het is? Hebben we enig idee wat we zo nodig moeten beschermen?

    In mijn optiek is de insteek van Martijn zo gek nog niet: De angst voor het vreemde is nu niet echt een compliment voor de gemiddelde Nederlander. Mij is altijd geleerd dat angst een slechte raadgever is. Waarom zijn we met z’n allen zo bang geworden voor migranten? Hebben we niet goed nagedacht voordat we ze hier naartoe hebben gehaald?

    Ook beide bovenstaande reacties geven blijk van emoties als angst, maar niet van een onderbouwde mening. Waarom zou Martijn geen Nederlander zijn? Waarom zou zijn statement radicale haat weerspiegelen? Laten we met z’n allen maar eens nadenken over wat we verwachten van Nederland.
    Geef mij maar een definitie van een Nederlander en van Nederland. Is het echt alleen het land van de tulpen (die overigens van oorsprong uit Turkije schijnen te komen), molens en klompen? Het leek zo mooi, een land waar ieder z’n ding kon doen, een land dat over de hele wereld bekend stond om de tolerantie. Het leek, maar het mocht niet zo zijn.

    Maar misschien moeten we de oorzaak van de angst niet zoeken in cultuur. Misschien zijn we wel bang geworden voor religie. Zou het niet zo kunnen zijn dat we, na de lobby van het secularisme, bang zijn geworden voor alle denkbeelden waar een god inspraak heeft in ons leven? Zijn we bang dat we onze eigen positie als god weer moeten inleveren aan een andere godheid?

    Als dit de reden is waarom we zo bang zijn voor de islam moeten we onszelf nog maar eens goed achter de oren krabben. Gaat de hele discussie dan niet over een heel ander probleem dan cultuurrelativisme?

  4. Max Pen says:

    Wij zijn zelf verantwoordelijk voor wat er in de toekomst gebeurt. Inclusief dit gedoe van Moslims die alles voor het zeggen zullen hebben in de toekomst.

  5. Marcel says:

    Europa staat voor een ”verdekte Jihad”, een islamitische poging om de sharia stuk voor stuk in te voeren.Eurabië in heel wat wijken in West-Europa reeds een feit is.Niet alleen omdat ze er zo uitzien – met de halalwinkel, hoofddoek en moskee die het straatbeeld bepaalt – maar ook omdat er niet zelden zowel achter de voorgevel, in de moskee en Koranschool als op straat andere, islamitische mores heersen die – weliswaar niet formeel – wel degelijk leiden tot een gedragswijziging, en dit zowel bij moslims als bij niet-moslims.In elk van onze westerse steden is er een tweede stad, een staat in de staat, een regering binnen de regering. Een moslimstad, een stad die wordt beheerst door de Koran…
    De islamisering van Europa gaat onverminderd door.De islam een strikte migratiedoctrine hanteert, Al-Hijra geheten. Het voorbeeld van Mohammed die migreerde naar Jathrub, ook wel bekend als Medina en later terug migreerde naar Mekka. In de gastomgeving stelde hij zich met zijn volgelingen eerst beschaafd en meewerkend op, totdat hij in een aantal wijken een meerderheid van de bevolking achter zich had.Vanaf dat moment werd met geweld de rest van de inwoners gedwongen tot bekering, onderworpen of vermoord.Dit patroon te volgen vanuit de Hadith of de soenna, is de opdracht van iedere mohammedaan en we zien het overal terug.Dat zien we nu weer in Europa!Eerst gebruiken ze de vrijheiden van het gastland-de gastnatie om instituties te stichten, zoals moskeeën en culturele centra.Daarna veroveren ze de straten, dan buurten, dan steden en dan het hele land.Hoe bijvoorbeeld Molenbeek in Brussel of Schilderswijk in Den Haag eruit zag, maar ook andere oudere buurten in grote steden 40 jaar geleden. Zagen we daar veroveringssymbolen zoals moskeeën, islamitische slagerijen,hoofddoekjes,boerka’s,islamitische scholen en djellaba’s op straat? Het antwoord is nee!“Minaretten zijn onze bajonetten, koepels onze helmen, moskeeën onze kazernes en gelovigen onze soldaten.Democratie is slechts de trein die wij nemen totdat wij op onze bestemming zijn aangekomen”,zei Turkse dictator Erdoğan.

  1. January 7, 2013

    […] Ik volg zijn site al een tijd en ik wil deze zeker aanbevelen. Hier alvast het eerste deel: Welkom in Eurabië 1; voor een islamisering van de samenleving. Ik ben heel benieuwd wat er verder gaat komen, dus ik ga het zeker volgen. Het lijkt me […]

  2. February 10, 2013

    […] deel twee van Welkom in Eurabia (zie deel 1: HIER) aandacht voor het idee dat moslims erop uit zouden zijn de Europese samenleving te […]

  3. November 2, 2013

    […] Deel 1: Voor een islamisering van de samenleving […]

  4. February 24, 2014

    […] Deel 1: Voor een islamisering van de samenleving […]

  5. February 26, 2014

    […] 1: Voor een islamisering van de samenleving Deel 2: De Protocollen van de Wijzen van Mekka Deel 3: […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *