CfP: Everyday Life Practices of Muslims in Europe: Consumption and Aesthetics

You may also like...

6 Responses

  1. Victor says:

    Geen banen maar wel moslimfundamentalisten in de grootst mogelijke aantallen naar Nederland.

    Waarom heeft de Saudi’s bedreiging de hoogste prioriteit voor het D66, VVD, CDA, de PvdA en Groen Links?. Het biedt Nederland geen enkel economisch voordeel dat niet even goed kan worden behaald door een handelsverdrag of bondgenootschap.
    Rutte en Timmerman moeten weer alles accepteren wat hen wordt voorgelegd door de dictators! VVD- PvdA–D66-GL en CDA zijn een pot nat. Allen blijven loyaal aan de ergste dictators van de aarde…! 
    D66, PVDA, CDA, Groenlinks en VVD zeggen elke keer dat ze verdragen onderschreven en ook aangenomen met die moslimlanden, allemaal met die dictators. Deze partijen hebben allerlei verdragen met die dictators en willen ze graag verder, terwijl onderdrukten hun vrijheid en rechten eisen. Ze hebben elke keer over de rechtsstaat, maar tegelijkertijd steunen ze al die dictatoriale regimes die geen rechtstaat zijn, ze vergeten weer dat het grondslag van de moslimregimes, een politieke ideologie die op tal van punten in strijd is met onze rechtsstaat.
    Geen Rutte banen, maar meer Moslims.!

    Geen banen maar wel moslimfundamentalisten in de grootst mogelijke aantallen naar Nederland. De islam hier in het Westen gepropageerd vanuit immens rijke islamitische landen, vanuit dictatoriaal geregeerde landen waar slechts een zeer kleine minderheid alle rijkdom en macht in handen heeft. Hun dictatuur reikt tot in de moslimgemeenschappen in onze landen. Zolang het verlenging hier voor het zeggen hebben in moslimkringen is het moskee/burka/hoofddoekverbod noodzakelijk. 

    Zij geven daarmee gehoor aan de veelvuldig herhaalde opdracht van de olie sheks om te emigreren en de gehele wereld te onderwerpen. In dat streven worden zij gesteund door verdwaasde Nederlandse politieke partijen zoals, D66, PVDA, VVD, CDA en GL en kerken, die hen daartoe voorziet van uitkeringen, subsidies, gezondheidszorg, huisvesting en het openlijk gedogen van hun misdadige leer.

    De verdwaasde ideologen van de kerken en politiek slaan daarmee zelf de bodem uit hun advies, maar zij zijn te verblind om dat in te zien. Door hun invloed op de regering en de media zijn deze dwazen gevaarlijker dan moslimfundamentalisten omdat zij onze samenleving van binnenuit ondergraven.

    Behalve het islamistisch belang is er ook sprake van een groot economisch belang omdat alle moslimlanden een grote economisch onderontwikkelde analfabete overbevolking van ongeschoolde moslimfundamentalisten naar Europa kunnen laten overbrengen en daar laten onderhouden door de al overbelaste Europese belastingbetaler.

    Miljoenen islamitische uitkeringstrekkers wachten op een ware invasie… De dooddoener dat immigranten noodzakelijk zijn om de lasten van de Europese vergrijzing tegen te gaan is onzinnig. Dit soort immigranten kost Nederland tientallen miljarden en straks een veelvoud daarvan per jaar, nog afgezien van de ontstane maatschappelijke ontwrichting en verpaupering.

    Men vergeet weer dat dit een onomkeerbare valkuil is. Als het zo doorgaat, bestaat Nederland over 15 jaar niet meer! zie de naamgeving van de nieuwe generaties: 98% van de nieuw geborenen krijgen de namen van de islamitische krijgsheren: mohammed, ali, ahmad, mehmet enz.. enz..! Daar er nu al 2 miljoen niet-geïntegreerde mensen uit dat soort landen in ons hele kleine land zijn zou de overheid zich de grootst mogelijke zorgen moeten maken en maatregelen nemen tegen een verdere toename.

    Hoe is het mogelijk, dat onverantwoordelijke Europese politici en kerken in onophoudelijke mediacampagnes de bevolking manipuleren voor de Saudi’s handels leugens ? Hebben de miljoenen Moslims, die in de Europese Unie leven al niet genoeg problemen opgeleverd ? Vergeet men dat de grote Europese steden al grotendeels zijn geïslamiseerd met alle rampzalige gevolgen van dien.

    Sluipende islamitische inbezitneming van land gaat gewoon door…
    Import Moslims proces van de jaren tachtig is uiteindelijk resulteert in het export van moslim strijders uit Nederland. Dankzij gratis bezorging van jarenlange hoge uitkeringen, gesubsidieerde huisvestigingen en enorme kinderbijslagen groeiden Moslims buitengewoon snel in hun nieuwe broedplaats en hebben nu een grote overschot: ze noemen zich als nieuwe bezetters! Met terreurnetwerk Al-Qaida verbonden moslim strijdgroepen werven steeds intensiever onder deze moslimjongeren.
    Er vertrekken steeds meer van deze Jihad strijders naar de conflictgebieden, om te vechten tegen de internationale vijand!

    Maar ondanks dit alles blijft onze regering tienduizenden Moslims in de Nederland binnenlaten uit landen die broeinesten zijn van radicaal-islamitische militanten. Deze moslims worden toegevoegd aan de groeiende islamitische invloed in het land. We weten dat het een feit is dat het aan veel geradicaliseerde moslims is toegestaan om hier in Nederland een veilige haven te hebben. In feite hebben sommigen van hen bewezen actief Nederlandse bekeerlingen te werven en te radicaliseren.
    In Oekraïne, Irak, India, Israël, Soedan en vele andere gebieden in de wereld is gebleken dat bevolkingsgroepen die gedwongen werden samen te leven, dus zonder wederzijdse instemming, veel risico lopen met wederzijds geweld uit elkaar te gaan. Stop nu met de bouw van een Islamitische maatschappij in Nederland.
    In Nederland zijn de tegenstellingen juist groter dan b.v, In Irak of Syrië die Moslim sektes met geweld uit elkaar te gaan…Opmars van Nederland hatende massa Moslims groeit razendsnel in de grote steden: deze steden lopen grote gevaar dat ze binnenkort Probleemsteden gaan heten. MoslimStrijdgroepen van Syrië, Mali, Irak, Soedan, Somalië, Afghanistan etc..krijgen logistieke steun van deze georganiseerde Moslims. 
    Het is overigens een schande dat veel gemeentebesturen mee geholpen hebben aan de bouw van moskeeën, een locatie beschikbaar hebben gesteld of bestemmingsplannen hebben aangepast.
    In Rotterdam en Amsterdam hebben de bestuurders van PVDA, CDA, GL en D66 actief mee geholpen aan de bouw van aantal moskeen en islamscholen.!
    Zolang Nederlandse gemeenten via moskeebouw, Islamschool migratie van Moslims blijven bevorderen, gaan de Moslims gewoon door met de Islamisering van deze steden en op termijn wordt de situatie van Oekraïne of Syrië in Nederland onvermijdelijk!

    Vriendelijke  Groeten

    Victor Leman

  2. victor leman says:

    TURKIJE EN ISIS (IS).

    Turkije laat de Jihadisten hun gang gaan en verleent ze ook verdergaande ondersteuning.

    Turkije steunt islamitische terroristische organisaties die massaslachtingen aanrichten in Irak en Syrië, waar het christenen, Yezidi’s en alawieten systematisch vervolgt en vermoorden.

    Erdogan is een moslimextremist en een fanatiek aanhanger van de Moslimbroederschap.

    Turkije houdt grenzen wagenwijd open voor ISIS-terroristen. Turkije traint ISIS manschappen, stuurt ambulances, verzorgt ISIS strijders in ziekenhuizen, ontvangt nieuwe troepen aanvoer (Internationale Jihadisten zoals uit Nederland) op hun vliegvelden, steunt ISIS met geld, wapens, logistieke middelen, laat ISIS aanvallen op Christenen en Yezidi’s…plannen vanuit Turkije zelf.

    Turkije is mede verantwoordelijk voor het ontstaan van ISIS en zal deze groepering straks onherroepelijk gaan gebruiken in zijn streven naar het Ottomaanse rijk , oftewel het nieuwe islamitische groot-kalifaat… Erdogan, als een soennitische fundamentalist wil een islamitisch staat, en de extreme moslim rebellen komen daarbij erg goed van pas. Erdogan is feitelijk een dictator met extreme ideeën. Als het in het geheim kan, zal hij Hamas, Al_nusra, Al_Qaida, IS en andere terreur organisaties steunen en van Turkije een land maken met conservatieve Islamitische regels. IS zorgt dat de Koerden het moeilijk hebben en er aan de Turkse grens geen machtig georganiseerd land kan bestaan. Het is dus niet alleen ideologisch dat hij ze steunt, maar ook strategisch.
    De Sultan van Turkije gaat als president nog een poosje door met het opdringen van zijn grootheidswaan. Hij gaat profiteren van de wederopbouw bij de oorlogsschade in het M.O. Hierbij ook in het oog houden, dat de Turken in grote meerderheid achter Erdogan staan en hem gekozen hebben. Het is dus niet alleen Erdogan die de kwade genius is, maar de meerderheid van de Turken. Turken willen Patriot Raketten voor hun eigen doelen gebruiken. Binnen NLD een hoop gedoe over gevaarlijke Jihadisten en/of ISIS idioten. Turkije dat door linkse kringen wordt uitgenodigd om EU-lid te worden, terwijl het ook op een terroristisch Kalifaat begint te lijken.

    Turkije laat ISIS de jihadisten uit hun land halen en steunen ze openlijk. En die goedgelovige pipo’s hier denken dat het wel wat meevalt? Als dit gebeurt is een mens die een ander geloof aanhangt daar nog veilig. En de moslims zelf ook niet want ze doden ieder die naar hun mening iets niet goed doet! Maar dat doet er niet toe die wilden niet anders!

    AL-NUSRA, AL-QAIDA en IS- ISIS, die genocides op de christenen en Yezidi’s plegen: deze moordenaars, analfabetische stommelingen hebben we massaal binnengehaald en komen ze nog stededs binnen…!? Alarmerend vervolgens is, dat het aantal Moslims in – niet alleen – Nederland dagelijks toeneemt, zowel door de instroom, maar ook via de bereidwillige moederschoot.

    In Nederland maken steeds meer mensen zich terecht zorgen over de ontwikkelingen in Nederland, gezien de meerderheid van Moslims, bijna alle moskeen ISIS steunen!. Wat haalt EU elite binnen: voornamelijk Marrokanen, Turken, Irakezen, Somaliers, Afghanen. Mensen met voornamelijk sunnietische roots dus. Ze zien wat er daar gebeurt met lokale christenen – die bedreigd worden: of je bekeert je of je wordt vermoord – en vragen zich af waarom de EU nog meer moslims binnenhaalt? Hoe hebben we in vredesnaam zo diep kunnen zinken dat we een man als Erdogan als een waardevolle partner zien? De kerken stromen leeg en de Islam vult dat ontstane gat handig op. Waar zal dit eind nemen!, Kunnen we dit nu werkelijk niet aan?

    Dat Frans Timmermans achter Erdogan staat, dat is nou één van de belangrijkste redenen waarom PVDA Turkije bij de EU wilt. Want dan kunnen ISIS terroristen vrij hun gang gaan in Europa!, is niet zo vreemd. Hij heeft zich al overduidelijk een sympathisant en actieve ondersteuner van het moslimterrorisme getoond. Hij steunt het Hamas regime, wil een boycot tegen Israël, kruipt in het stof voor Saoedi-Arabië wegens een stickertje en weigert boko haram op de lijst van terroristische organisaties te zetten. In goed Nederlands heet zo iemand een landverrader.
    GENOCIDES VAN ANDERSDENKENDEN EN ISLAM!

    De koran en hadith verkondigen dat afvalligen en ongelovigen of zondaars, die niet gehoorzamen aan het gezag van Mohammed, mogen of moeten worden gedood of verdreven en beroofd van hun bezittingen of lichamelijk mogen worden verminkt als straf voor hun zonden. 

    Genocidaal geweld als culturele uiting en ontkenning van de Armeense genocide!

    Dit is ook tot nu toe het officiële Turkse regeringsbeleid, dat ook de voortgaande Turks-islamitische etnische zuiveringen op de Balkan, Kaukasus en midden-oosten negeert.
    Het is wel verwonderlijk te zien dat Erdogan staat te juichen van wat de ISIS doet, met grote overmacht gekozen zal worden tot de president in Turkije. Vergeet ook niet dat 84% van de Nederlandse moslims wel positief is over de ISIS en eigenlijk aangeven geen empathie te hebben voor Christenen, omdat ze diep in hun hart wel eens zijn met wat Mohammed allemaal gezegd heeft in de Koran, volgens Obama een heilig boek,met een fantastische en wijze profeet. Niettemin werden er minstens 1,8 miljoen Armeniërs gedwongen om te verhuizen en werden er volgens historici 1.5 tot 2 miljoen gedood. Vrouwen, kinderen en bejaarden moesten naar hun nieuwe woonplaatsen in Syrië, dat toen nog deel was van het Ottomaanse Rijk, lopen. Hierbij vonden honderdeenduizenden mensen de dood. 
    De hypocriete druipt eraf, het is een net zo’n grote schande als de vorige grote genocide met dit verschil, we zitten er midden in, iedereen weet het en niemand doet iets nuttigs!
    Hoe zal deze schande van de mensheid de geschiedenis in gaan en hoe zullen al die politieke weg kijkers benoemd gaan worden…

    Genocidaal geweld als culturele uiting…! 

    Moslims willen nu in in Nederland verder, dankzij fatale fouten van corrupte EU landen willen ze hun volgende slachtoffer aanpakken: kleine Europese landen zonder verdediging zijn juist nu aan de beurt en deze landen krijgen enorme moslim uitstoot binnen die ultieme bodem vormt voor de Jihadisten!
    Al die islamieten komen hun wrede gewoontes en haat tegenover elkaar in Europa uitvechten.

    Islam als genocidale ideologie

    Islamitische bolwerken in heel Nederland….Deze islamitische bezetters zijn ook ISIS-terroristen die straks hier willen onderdrukken…
    PVDA en D66 willen de stemmen van de Jihadisten niet kwijtraken,,, De minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans is als de dood voor zijn achterban. De fundamentalistische shariawijk in Den Haag is een uitvloeisel van het beleid van Fransjes partij. De niet westerse immigranten komen momenteel met duizenden ons land binnen. Als het aan de PvdA’er Sander Terphuis ligt moeten ze allemaal hier asiel krijgen. Hoe meer moslim , hoe meer vreugd. Terwijl, onthoofdingen, kruisigingen, slachtingen, martelingen, “ongelovigen” levend begraven, massamoorden, slavinnenhandel, groepsverkrachtingen, kinder- en vrouwenmoord, moord op weerlozen, gehandicapten en bejaarden, levend de keel doorsnijden en met het bloed het leven laten weglopen, plunderingen en diefstal, door uithongering en verdorsting laten creperen in de woestijn tot de dood erop volgt, zoals bij de deportatie van Armenen 100 jaar geleden, toen door Turkse soennieten, intimidatie met doodsbedreiging, tirannie en gespieste opgehangen hoofden en lijken, gevoelloos, onmenselijk, meedogenloos en grenzeloos gebeuren.
    Als dat daar wordt geaccepteerd, dan kan dat hier, elders en overal.
    De bewijzen van genocide stapelen zich op in Irak. ISIS zet de  gruwelijke films zelfs online. Als je dan het woord genocide expres ontwijkt en ook nog doodleuk zegt dat rechten aldaar van Christenen gerespecteerd worden!
    De hele wijk zit vol met mensen die zo snel mogelijk de sharia willen invoeren en onze democratische waarden haten. En alleen omdat ze hier hun Jihadistische plannen uitvoeren en een uitkering krijgen die ze hiertoe in staat stelt, Machinegeweren en ISIS vlaggen die de Schilderswijk binnenvallen. Onder druk van Nederlandse Moslims, weigert Timmermans van genocide te spreken.

    Organisaties als ISIS, Milli Gorus, Al-Nusra, Marokkaanse moskeeën etc..zijn een gevaar voor de beschaafde wereld. Maar mensen zoals Timmermans zijn dat ook. Dit soort lieden moet zo snel mogelijk kalt gestellt worden. Wat mij betreft met alle mogelijke middelen (tot het is NL ondenkbare toe).
    Elke poging tot een veroordeling van de islamitische genocides wordt door de infiltranten binnen PVDA, D66 en zeer sterk georganiseerde verlenging van de Turkse overheid bellemert!

    Denk maar eens aan de Armeense, Griekse, Jezidi genocides: De islam bestreed en vernietigde die beschaafde volkeren. De koran prijst diegene die niet-moslims vermoorden. Geen andere volk kon overleven waar Moslims de meerderheid gekregen hebben. Dit wordt de laatste decennia onverminderd voortgezet in heel Afrika en Azië… Het is definitief, onomkeerbaar; er is geen kans voor overleving van een andere bevolkingsgroep die een minderheid is binnen een Islamitisch land. Moslims onderwerpen eerst, daarna gebruiken ze religie als middel om die volkeren uit hun gebied te verdrijven of uit te roeien. Van Marokko, Pakistan, Indonesië, Turkije(Anatolië) tot de Balkan landen, werden Christelijke en andere niet_islamitische volkeren eerst tot minderheid gebracht en daarna zijn ze totaal verjaagd uit hun eigen territorium. En dat moet bij de EU komen? Denk eens aan de stroom van Turken en Arabieren naar de EU. 
    Nog geen 100 jaar geleden ( rond 1915) heeft Turkije een grote groep Armeense Christenen binnen zijn territorium genadeloos uitgeroeid. Dat was de afronding van een genocide, die al in 1885 was begonnen. Europa moet zich eens heel goed afvragen wat het binnenhaalt wanneer een land met een dergelijke mentaliteit toegelaten zou worden tot de EU.
    JIHADISTEN WILLEN MEER MACHT IN EU….

    Liberale jihad bestaat niet, Islam zonder Jihad bestaat niet!!, liberale moskee is ondenkbaar!

    De bouw van mega moskeeën, gefinancierd door de machthebbers van externe mogendheden die het woord democratie nog moeten uitvinden, moet onmiddellijk stoppen. Gesponsord vanuit Saoedie-Arabië, Iran, Marokko, Turkije, Pakistan, gelobbyd door infiltranten (bv de Milli Gorus, Diyanet, Güllen beweging), gaat het hier niet alleen om een religieuze zaak. De islam is op de eerste plaats een politieke ideologie, die in de hele wereld verderf zaait. De islam is een anti-democratisch en anti-westers denksysteem dat langs democratische weg onze samenleving tracht binnen te sluipen, om het van binnen uit te hollen en te vernietigen, om uiteindelijk de boel over te nemen. Dit is echt een duivelse actie van de Moslims. 

    Al-Nusra, Al Qaida, ISIS, Milli Gorus, DIYANET, MAROKKANSE MOSKEEN FEDERATIE enzovoorts worden door de moslimlanden gesteund, bewapend en betaald…
    De oorlog gaat niet om mensen, maar om geld/macht. salafisten willen meer controle in EU…De Moslim landen beginnen significante fondsen naar Turkije en Marokko te sluizen en ontwikkelen instellingen om hun eigen propaganda te verspreiden, inclusief het opzetten van Koranscholen en liefdadige organisaties. Zij halen ook Turken en Marokkanen voor training naar midden-oosten, om zo een nieuwe generatie radicale predikers te scheppen die geschoold waren in een rigide interpretatie van de islam. Dezen worden officieel als imams bekrachtigd in Turkije en Marokko en vervolgens door herkomstlanden naar Europa en Azië gestuurd om de islam te verspreiden. 

    Stop massaal met het betalen van roofbelastingen tbv het Islamisme en het overnemen van het land door de Brusselse bureaucraten en de jihadisten.

  3. victor leman says:

     VN raad en Islam!

    Bekende verhaal: “Islam is goed, islamitische staat (IS) is niet goed!

    Terwijl de islam de echte boosdoener is en alle jihadisten logische gevolgen van het islamitische politieke ideologische stelsel zijn, uiteindelijk kan je niet de oorlog winnen met dit soort onjuiste politieke formulering. 

    Beter is de islam vaarwel te zeggen omdat het tot niet leidt en niets te bieden heeft waar mensen iets aan hebben.. Zolang hele islamitische stelsel intact blijft in 59 moslimlanden, kunnen de jihadisten overleven. Islam is zelf een grote probleem. Zonder hervormingen blijven de islamitische landen een vaste bron van jihadisme!  Terroristische islam is een duizendkoppig monster. Hak er een kop af en er komen twee nieuwe voor in de plaats. Obama zegt nu wel dat dit soort gruwelijk geweld niets met de islam te maken heeft, maar velen zien dat anders, inclusief veel moslims. “Gematigde” moslims zijn er niet, of ze vinden dat ze de moslimwetten niet zo strikt moeten uitvoeren, of ze zijn het er meestal, sluimerend mee eens. Radicalisering is binnen de islam een proces, vergelijkbaar met een brandende lucifer en een vat kruit. Zolang de afstand meer dan 1,5 cm is, gebeurt er niets, komt de vlam dichterbij dan ontploft de zaak. De “gematigde” moslim is het vat kruit en de islam is de lucifer.

    VN moet zorgen dat de moslimlanden hervormingen kunnen doorvoeren in hun eigen landen.

    Turkije (Turkije steunt Al-Nusra IS, en Hamas), Pakistan (Taliban en Al-qaida worden door de pakistan gesteund.), Marokko (veel strijders van IS komen uit marokko) zijn momenteel de grootste terreur staten van de wereld, samen met de hoofden afhakers van Saoedi Arabië en de slavendrijvers van Qatar…Maar onze islam apologetische elite heeft besloten dat ze allemaal “bondgenoten” zijn. Afgedekt door hun lakeien in de media. Het is allemaal nogal weerzinwekkend en zondemeer onsmakelijk.

    Moslimlanden onder leiding van zelfde islamitische politieke ideologie, spelen in dit conflict een uiterst dubieuze rol. Ze zijn onbetrouwbaar, hebben een dubbele agenda. Ze steunen ook terroristen en zijn allemaal dictatuur en steunen andere extremisten, zoals Hamas en AL-QAIDA in Libie…moslimlanden willen zelf nooit de nodige hervormingen door te voeren in hun eigen territorium. Deze moslimlanden zijn nu tegen IS, omdat ISIS strijders voor zichzelf begonnen zijn: goedkopere olie-export naar Turkije is enorm toegenomen!

    Gevaar in Nederland: dit jaar alleen al hebben salon socialisten van kabinet Rutte met behulp van Brussel 680.000 moslims Europa binnengesluisd, vermomd onder de naam gezinsherenigers, asielzoekers, islamitische hulpverleners voor de godsdienst activiteiten etc..en voortplanting binnen 10 jaar 4 miljoen. Elk jaar opnieuw. Terwijl politiek Den Haag, samen met de burgemeester van die stad, zich in bochten wringt om toch maar vooral de kwaadaardigheid van de islam te ontkennen. Het wachten is op een jihad tegen de staatsburgers in Nederland, die met veel mediageweld worden onthalst. Deze sadistische, vol van haat vervulde gekken zijn letterlijk tot alles in staat.

  4. Florac Bosch (@FloracBosch) says:

    Super bond EU en Turkse Islamitische Maffia!

    Turkije financiert IS door hun olie te kopen, ontvangt 3 miljard euro van de EU, krijgt visa vrijheid en geniet bescherming van NATO. Erdogan chanteert de EU, wil nog veel meer geld, en lidmaatschap, zo niet, dan gaan alle illegalen naar de EU.
    De EU snoerde Erdogan niet de mond, i.p.v. dat buigen ze nog dieper dan dat Obama buigt voor de koning van Saoudi Arabië.
    Dictator Erdogan wil de grensstrook controleren middels met zijn bondgenoten Al Nusra, Al Qaeda en ISIS. Chaos is onderhandelingsmacht voor Turkije om zijn doelen te bereiken in zwakke Europa! IS en al die Al Qaeda fracties wapens leveren, de Koerden uit moorden en dat is onze “bondgenoot”!?

    Een islamitisch land dat IS steunt en Koerden geen bestaansrecht geeft, wordt opeens een grote bondgenoot!!

    Europa kan nu niet anders dan buigen voor Turkse neo- Ottomaanse bendes die al-Qaida, al-Nusra, al-Islamiyah, Hamas, en ISIS steunen…
    ISIS, dat via Turkije vrijelijk kon opereren, zou wel eens de katalysator kunnen zijn voor veranderende inzichten. De toekomst van het Midden-Oosten zou er daarom een kunnen worden van de meest vreemde bondgenootschappen om erger te voorkomen.
    Europa dat juist afstevent op dat erger door de gevaren opzettelijk te negeren, glijdt ondertussen af richting vroege middeleeuwen.

    Langzamerhand neemt de islam van de Turken de overhand hier in Europa. Zodra zij een meerderheid vormen hebben wij niets meer te vertellen. Dit is te danken aan Merkel, Juncker en consorten. Jullie hebben Europa verkocht achter de rug van de burgers om.
    Tot slot worden de toetredingsonderhandelingen voor Turkije tot de EU nieuw leven ingeblazen en dan heeft de ISIS ook gelijk vrij toegang tot de EU. In ruil worden de Afpers gesprekken versneld over visa vrij reizen van Turken in de EU. Europa heeft z,n welvaart en zelfstandigheid verkocht! Wat een armoede letterlijk en figuurlijk gaan we tegemoet. EU=stelletje klunzen bij elkaar!

    Merkel en haar Brusselse vrienden zien elke vorm van kritiek op de islam in Europa als een vorm van mentale ziekte.
    De Europese oude gardes verwerpen iedere vorm van kritiek op de islam… Ze importeren nog meer moslims die in groeiende aantallen in Europa komen wonen.
    De EU- leiders sluiten een Afpers-overeenkomst met de Turkse Neo Ottomannen maar wel veel meer Turken en betalen daar ook nog miljarden voor aan de Turken. De Overeenkomst is dus letterlijk Vrij reizen naar de EU met geld op zak van de EU. Nu vliegen dagelijks de miljarden de burgers om de oren.

    Europeanen mogen nog steeds stemmen, maar ze zijn beroofd van de meeste van hun invloed: alle grote politieke besluiten worden achter gesloten deuren genomen door technocraten en beroepspolitici, die als anti- Europees bende aan het werk zijn!!

    Op een verraderlijke wijze waarop Miljoenen moslims Europa binnenstromen, zal de nachtmerrie alleen maar versterken. Europeanen moeten machteloos toezien hoe hun leiders spreken en handelen alsof ze zich niet bewust zijn van wat er aan de hand is.
    Oude garde heeft ook nooit de illegalen uitgezet!? Illegale moslimmigranten zullen net zo lang leven van uitkeringen tot de verzorgingsstaat bankroet gaat.
    De toestroom van Islamitische migranten houdt niet op. Ze komen via Turkije. Meesten van hen komen nog steeds aan vanuit Noord-Afrika. Georganiseerd krijgen ze in Turkije een valse Syrische of Irakese passport!!
    De nieuwkomers – Valse migranten uit Islamitische wereld – die Europa binnenvallen, zijn anti-Europees, ze zijn de Salafisten!!. Deze moslims willen juist de Europa bezetten!!, Ze gedragen zich zoals de moslims meestal doen in de islamitische wereld: ze vallen christenen lastig en vallen vrouwen aan. Ze voelen zich als nieuwe bezetters…

    Gecamoufleerde moslim invasie en Bezetting!!

    Het blijft toch een super wrede criminele organisatie waarbij iedereen spontaan op jihad kan gaan omdat het boek dat voorschrijft.
    De gezaghebbende imam Sheikh Muhammad Ayed heeft onlangs in een toespraak in de Al-Aqsa moskee in Jeruzalem gezegd dat de enorme aantallen moslim migranten ‘de landen in Europa zullen veroveren… Spoedig zullen wij hen met Allahs hulp onder de voet lopen. Want of ze het nu willen of niet, de Amerikanen, Italianen, Duitsers en Fransen zullen gedwongen worden ‘vluchtelingen’ op te nemen. Wij zullen hen snel inzetten voor het komende Kalifaat.’….‘We zullen hen vruchtbaarheid geven! Wij zullen kinderen bij hun voortbrengen, omdat wij hun landen zullen veroveren!… En dan zullen wij tegen hen zeggen: stuur onze zonen, anders sturen wij onze legers naar jullie toe.’
    Europa heeft zeer zwakke leiders, ze werken voor dictator Erdogan! Dit is natuurlijk een schande. Erdogan wilt juist via de massa migratie EU domineren.
    Wat een verrijking toch: nog meer islam in Europa, nog meer vrede. En dadelijk nog eens 180 miljoen Turkssprekende islam-aanhangers extra. Kijk, dat zet pas zoden aan de dijk: al die migrantenstromen, het gaat onze regeringsleiders allemaal niet snel genoeg. Er was groter geschut nodig.
    Het is nu duidelijk dat de Islam het voor het zeggen heeft, en dat de EU volkomen machteloos is tegen het grote Islam gevaar wat ons boven het hoofd hangt.

    EUROPA IN GROTE GEVAAR.. TURKEN KRIJGEN OPEENS VRIJE TOEGANG NAAR EUROPA!!

    Turken willen de vluchtelingenstroom (crisis) gebruiken om hele Europa binnen te vallen…Georganiseerde Moslims die al binnen zijn proberen grip te krijgen op de moslims die als vluchteling binnenstromen..

    Het verspreiden van extremistisch gedachtegoed onder het mom van godsdienstvrijheid is natuurlijk schering en inslag in de islam. De noodzaak om extremistische moskeeën te verbieden (ofwel sluiten) dient zich aan, zeker nu het percentage moslims in Europa zich ontwikkelt in de richting van de kritische grens, over de hoogte waarvan we nog lang kunnen kibbelen. Uiteindelijk gaat het om het verbieden van het verspreiden van dit intolerante gedachtegoed. Dat is lastig doordat het wijdverspreid is in de islamitische wereld en diep geworteld in het geloofsgoed. Soms lijkt het onschuldig, maar het laat zich – ook zonder haatpredikers – makkelijk verbinden met gewelddadig extremisme. Daar is geen directe oplossing voor.
    Saoedi Arabië en Turkije steken miljarden in de islamisering van het westen door de bouw moskeeën en het sturen van radicale imam’s.

    Turkije lid bij EU! Schandelijk…!

    Dit is erger, veel erger. Dit is een paard van Troje, maar dan met en doorzichtige wand.
    Merkel samen met de Erdogan, hebben ze EU al begraven! Verraderlijke bestuurders hebben de poorten van de westerse cultuur wijd opengezet voor een andere legermacht, de soldaten van allah. Het is afwachten totdat de islamitische bom barst. 
    Nog voor 2071 heet de Bondsrepubliek Duitsland waarschijnlijk de islamitische Republiek Duitsland.

  5. Florac Bosch (@FloracBosch) says:

    Kolonisatie van Europa door de uitstoot van Moslims.

    Islamitische instroom van Merkel + Erdogan groeit Exponentieel. In Turkije georganiseerde salafisten, alle vijandelijke islamieten worden als “oorlogsslachtoffer” naar EU gedumpt!
    EU top heeft onder de naam “vluchtelingencrisis” nog miljoenen Moslims naar Europa geïmporteerd. Eerst miljoenen gelukszoekers binnenzuigen om vervolgens nog meer islam naar Europa te halen. Er blijkt nu dat Merkel inmiddels zichzelf als de baas van de EU ziet, ging ook met dictator Erdogan Islamitische volksverhuizing te regulieren namens hele EU…!

    Merkel + Erdogan verdrag om de Islamitische instroom te regulieren en voor altijd te legaliseren is een ramp geworden voor de EU!  De vijfde colonne en met hen collaborerende overheden tegen de rest van de bevolking..Merkel heeft haar persoonlijke probleem, de door Duitsland veroorzaakte problemen ineens ons probleem gemaakt? Nu willen veel landen deze Merkel’s EU verlaten!
    Europese volkeren weigeren nog verder onderworpen te worden aan mohammedaanse “emigranten” die alleen maar komen koloniseren..
    Merkel heeft Europa verraden: Merkel en haar ploeg zijn geen regerend team, het PR functionarissen die lopen te spinnen om de gebeurtenissen die ons onvermijdelijk overkomen zo prettig mogelijk te verkopen als terecht en moreel zeer verheven zoals een ‘waarden’ gemeenschap betaamt.

    Islamitische immigratie gestuurd door Turkije gaat onverminderd door!
    Het is werkelijk “geniaal” opgezet, maar ook zo misdadig duivels. De tsunami van moslim illegalen, jihadstrijders is gelegaliseerd via een verdrag van dictator Erdogan!
    Turkse paspoorten worden dan geliefde handelswaar. Irakezen, Syriërs, Afghanen, Pakistanen, Somaliërs, Eritreërs, Nigerianen, Congolezen, Malinezen, Bengalen, you name it. Allemaal opeens van Turkse afkomst.
    Merkel benadrukt dat ook in de toekomst vluchtelingen naar Europa en daarmee ook naar Duitsland zullen komen. “We willen legale wegen vinden..”. Belangrijk is dat de weg uit Midden-Oosten naar Turkije niet illegaal verloopt, maar “gecontroleerd, legaal en door ons georganiseerd”. Dit is een misdaad, een startsignaal aan 500 á 800 Miljoen Moslims van hele regio! Een paar miljoen islamitische Syriërs waren nog niet genoeg? Nu gaan we ook de grenzen juridisch openzetten voor 80 miljoen islamitische Turken en meer dan 500 Miljoen Moslims die via Turkije naar Europa willen…

    Bovendien moesten alle EU landen Erdogan+ Merkel’s verdrag ondertekenen! Een Europese staatsgreep door Merkel, dit is de grootste oorzaak van EU ondergang! Dat Merkel Europa kapot maakt door haar niet aflatende drang Arabieren en Turken binnen te laten is juist. Zij is van mening, dat de vergrijzing op deze wijze kan worden opgevangen.

    ERDOGAN + MERKEL VERDRAG: Turkse dictatuur bij de EU, is de doodsteek voor de EU.

    ALLAHU AKBAR TERRORISTEN RUKKEN OP IN EUROPA!

    De terrorist roept ‘takbier’ waarop miljoenen Moslims in Europa antwoorden met ‘Allahu akbar’. Terrorisme en takfier zijn met elkaar verbonden, omdat terroristen al alle Europeanen als ongelovigen zien. 

    Na onderzoek blijkt dat in EU toegelaten vluchtelingen waar ze zogenaamd bedreigd worden, massaal op vakantie gaan naar hun thuisland.

    “Allah Akbar” schreeuwende Moslims worden behandeld als oorlogsslachtoffers door de EU maffia! “Allah Akbar” wordt juist tijdens aanval gebruikt! Dit is een symbool van Jihadistische veroveringsoorlogen.
    Allahu Akbar betekent, ”Sieg Heil” en “Banzai”. Moslims roepen takbier en dan reageren anderen daarom met Allahu Akbar. Takbier roepen is een commando voor terreur tegen de niet-moslims!!

    Immers geen enkele oorlogsslachtoffer zou “Allah Akbar” schreeuwend asiel gaan vragen! Hoe is mogelijk dat deze “oorlogsslachtoffers”, als bezetters binnenkomen?
    Maar Erdogan+Merkel vluchtelingen wel!
    EU baas Merkel staat nog steeds achter de Erdogan verdrag! Zij benadrukt dat ook in de toekomst moslims naar Europa zullen komen

    Het punt is dat er momenteel meer Syriërs in Europa zijn dan dat Syrië ooit heeft gehad, immers iedereen geeft zich uit voor Syriër, ook de hordes ‘vluchtelingen’ uit de hele Africa en Azie!. Omdat de registratie faalt en daardoor iedereen alle kanten oprent zal Europa destabiliseren!
    Het is het definitief failliet van een systeem, waarbij volksvertegenwoordiging en zelfs principes ondergeschikt zijn aan het collaboreren van een klein clubje: EU commissie!
    Het snelle voortplanting is een heilige plicht van de moslims, en hierdoor ontstaat altijd een grote overschot van moslimbevolking! Europa is absoluut qua bevolkingpercentage de komende jaren alles behalve verloren de huidige islam tsunami is qua huidige aanwas weliswaar verontrustend…
    Non stop groei en overbevolking is de basis van alle burgeroorlogen in Moslimlanden. Van Bangladesh, Pakistan, Irak, Syrie, Turkije, Libie, Soedan tot Marokko zien we overal overbevolking probleem. Sinds jaren 70 kunnen ze hun bevolkingsoverschot zonder problemen naar Europa verplaatsen. 

    DE OVERBEVOLKING IS HET ENIGE WERKELIJKE PROBLEEM !

    Het gevaar is dat deze moslims nu met een nog grotere overschoot, hele Europa kunnen koloniseren! Ze komen nu met de miljoenen binnen…Bevolkingsgroei van moslims onder speciale omstandigheden is sneller. Nieuwe broedplaats van Moslims is nu Europa geworden.
    In huidige situatie passen de Moslims niet meer restricties en gaan er stemmen steeds op om een nieuwe tocht demografisch te ondersteunen door een doelgerichte kolonisatiepolitiek, desnoods door misdadigers naar Europa te verbannen en jonge meisjes te verplichten om ter plekke te trouwen met moslims. Mohammed was ervan overtuigd dat de Arabieren kunnen de wereld veroveren via zijn succesvolle demografische oorlogdoctrine!!
    De ergste gevolgen van deze bevolkingsexplosie zullen nog komen…

    Abnormale groei van Moslims en gevolgen daarvan, huidige jihad oorlogen hebben niks mee te maken met de mensenrechten etc… Creatie van overbevolking is een grote wapen van Islam… Europa is nu al overbevolkt door de binnengedrongen massa Moslims. De komst van nog meer moslims uit Afrika en Azië zal de problemen alleen maar groter maken.

    Mohammed, voor zijn wereld dominantie heeft een nieuwe wapen gevonden.

    Creatie van een constante overbevolking als religieuze plicht, heeft altijd succes gehad en werkt nog steeds! Moslims exporteren hun uitstoot naar Europa en dit noemen ze migratie! De vele miljoenen moslimmannen die nu Europa binnenkomen, zijn opgevoed en opgeleid hoe ze nieuwe gastland kunnen koloniseren. Met huidige politieke doctrinaire patronen verstikken ze de vooruitgang en vernietigen ze bestaande cultuur, wat Mohammed ook deed…!
    De islamitische expansie is een feit. Ze wordt door de goddelijke hand gestuurd. Vandaag de dag wordt de jihad niet meer gevoerd door staten met legers. Dat zou ook niet kunnen. Zodra een islamitische overheid openlijk een oorlog tegen het Westen zou beginnen, zou zij door westerse legers worden vernietigd. De tactiek van de jihad is dan ook gewijzigd. De Islam heeft een andere manier gevonden om Europa te koloniseren;middels de baarmoeder, immigratie en het bekeren van zwakke Europese volkeren.

    EU leiders willen de waarheid niet zeggen tegen hun eigen bevolking! Binnenkomende massa moslims is juist de slachtoffer van de barbarse Islam zelf. Overbevolking en structurele verplaatsing van de uitstoot is goed geregeld met de Islamitische regelgeving! Moslims volgen de wetten van Islam en hun jihad oorloggen zijn dus onvermijdelijk!

    De creatie van een constante overbevolking via een niet- naturelle weg is een grote wapen voor de Islam. Het is een wet in Islam en bedoelt voor de dominantie van hele wereld! De migratiestromen die de laatste jaren op gang komen de verkeerde oplossing zijn voor het probleem van de overbevolking.

    Miljoenen agressief ‘Allahu Akbar’ schreeuwende moslims worden geholpen door de EU machthebbers!

    Europa is het doelwit van een invasie, want een belegering impliceert dat er ook een verdediging tegen de aanval is. Het tegendeel is echter het geval: de lidstaten van de EU zetten hun deuren wijd open voor miljoenen moslims uit het Midden Oosten en Noord Afrika. ‘Vluchtelingen’ worden ze door media en politiek genoemd. ‘Onze jihad strijders, om jullie te veroveren en te onderwerpen,’ zegt ISIS.

    De islam heeft geen absolute meerderheid nodig om hier de boel te domineren. Als maar enkele procenten van de binnenkomende asielzoekers overgaat tot terroristische actie dan kunnen ze de gehele samenleving ontregelen.
    Wat ons hier in Europa betreft zullen we iets moeten verzinnen dat Arabieren, Turken, Pakistanen en Afrikanen in staat stelt hun eigen overbevolking problemen op te lossen zonder die te exporteren naar Europa.

  6. Victor Leman says:

    Moslims hebben een zo afwijkende levensfilosofie, gedicteerd door de koran! Koran ziet immigratie als een soort troepen verplaatsing voor de heilige oorlog, Jihad! Migreren is een voorbereidende fase voor de jihad!

    Overvloedige “migratie” uit islamitische landen is een grote wapen in handen van Jihadisten.
    Moslimleiders maken duidelijk dat migratie een religieus gebod is. De reden hiervoor is simpel: hoe meer moslims naar het Westen komen, hoe meer mogelijkheden om in organisaties te infiltreren en hoe meer soldaten van de jihad zich zullen gelden wanneer het moment daar is, met het uiteindelijke doel de overwinning voor de islam.

    Huidige bestuurders zijn blind voor de harde realiteit. Massa immigratie van mensen uit een ons vijandelijke cultuur wordt de oorzaak van burgeroorlog in Europa. Smerige karakter kenmerkend nu de regeringsleiders, media en de hele bende van kerkleiders; ze verraden hun volk zonder enige scrupules. In plaats van vechten voor de rechten van hen eigen volk, kiezen ze voor meer islamisering…! Ze willen niet weten dat deze migratie de opstap is naar Jihad: in landen waar moslims met oorlogsvoering de sharia niet dwingend kan opleggen, daar wordt gebruik/misbruik gemaakt van migratie of asielrecht.
    Wij zijn de dupe van talloze “leiders” die hebben plaatsgenomen in de 2e kamer! Deze leiders worden niet wakker voordat moslims hier een meerderheid krijgen.

    Degene die de grootste angst voor deze invasie moeten hebben zijn de hardwerkende Nederlanders! Er zal namelijk niemand naar hun omkijken zo gauw het hier op overleven aankomt. Hardwerkende Nederlanders kunnen zich niet verdedigen tegen het verbale geweld wat veroorzaakt is door onder andere de media. En daar profiteren de corruptie en hun Islamisten van, want zij nemen ons al zoveel af wat wij verworven hebben door hard te werken belastingen te betalen…

    Concrete gevaren naderen nu het  tijdstip waarop de ondergang losbarst. Niet alleen door migranten, maar ook door hier al lang wonende moslims! Pro- islamitische EU beleid betekent maar één ding: de chaos is straks niet meer te overzien. in plaats van een stabiel Europa gaan we terug naar de middeleeuwen. 

    ISLAMITISCHE MEGASTRUCTUUR IN NEDERLAND!

    Turken en Marokkanen hebben een parallel islamitische infrastructuur opgebouwd in Nederland. Bijna alle binnenkomende migranten zijn moslims en die worden juist door deze aparte anti-Nederlandse maatschappij geabsorbeerd…
    Alle migranten na de aankomst, gaan eerst naar de moskee. Moskeen is juist de machtcentrum van de tegengestelde establishment!
    Imams en alle miltanten propageren haat tegen de Nederlandse cultuur. Onder invloed van deze establishment, worden de nieuwkomers niet aan de Nederlandse, maar aan de tegengestelde vijandelijke establishment toegevoegd.
    Moeten wij dan alles maar pikken?

    De nieuwkomers (99% Moslims) mogen volgens de huidige wet niet geassimileerd worden. Zonder assimilatie door de Nederlandse cultuur, kunnen ze alleen hun vijandelijke establishment vergroten.

    Op deze manier wordt het gevaar alleen groter!

    Migratie is alleen een verdere vergroting van ontstaand Islamitische Establishment binnen Nederland..

    TERRORISTEN BROEDPLAATS MOSKEE MET TWEE MONDEN!

    Moskeekoepel van Turkije heeft een verzoek gedaan om het aantal moskeeën in Nederland de komende jaren te verdubbelen.

    Nederlandse autoriteiten openen lekker nieuwe moskeen, maar in 73 % van de moskeen in Nederland wordt de jihad, zoals uitgevoerd door IS (ISIL) en Al- Kaida goedgekeurd!!
    Binnenkomende migranten komen juist heel snel onder de invloed van deze moskeen staan.
    Moslims geven hun kinderen aan de Moskeebestuurders voor de islamitische opoeding/opleiding! Nog meer kinderen krijgen anti -Nederlandse opleiding in de moskeen! Moskeekoepel heeft de macht. Hier geboren moslimkinderen worden opgevoed als ultieme vijanden van het land.
    “Nieuwe migrant” op zijn beurt betekent ook het vergroting van huidige anti- Nederlandse parallel infrastructuur van de islamieten…
    Het gaat niet alleen over een paar Jihadisten die tussen zitten. Elke nieuwe moslim veroorzaakt nog meer vergroting van het bestaande anti- Nederlandse parallel infrastructuur.
    Overheid helpt deze moslims grote moskeen te bouwen en hun Islamitische centra wordt betaald vanuit belastingen, opgebracht door Nederlanders. Maar hier geboren Moslimkinderen worden door de razendsnel groeiende Islamitische infrastructuur, opgevoed als een ultieme vijand van het land.

    Niet Nederlandse instanties, maar de Islamitische establishment mag de migranten assimileren in Nederland, alsof Nederland een islamitische land geworden is!
    Moskeekoepel heeft dus een complete controle over de migrant, niet de Nederlandse overheid!
    Onder deze omstandigheden kunnen de binnenkomende moslims hier alleen nog meer radicaliseren.

    PVDA, GL, D66 en CDA leiders gaan weer stemmen vragen bij de jihadisten broedplaats Moskee (ze beloven ook nog meer stempassen aan de moskeekoepels!)
    Verschrikkelijk!
    Door de PVDA, GL, D66 en CDA gesteunde massa migratie van moslims hebben Nederland blootgesteld aan een plaag van territoriale, sociale, etnische apartheid. 

    Ze verwachten van de derde en Vierde generaties Turken die Erdogan als hun enige leider zien, of Marokkanen idem hun koning, krijgen zoveel stempassen voorgeschoteld.

    PVDA, GL, D66 en CDA leiders willen meer stemmen bij de Moslims. Ze gaan naar de moskeen en zeggen ze weer dat het terrorisme niks mee te maken heeft met de moskee!

    Corrupte politici propageren in deze moskeen dat ze aan de kant van de migranten (moslims) staan…!
    Er is helemaal geen sprake van immigratie! Immigratie houdt in dat mensen een land binnenkomen met medeneming van al hun bezittingen en hun oorspronkelijk land vaarwel zeggen en zich 100% focussen op hun nieuw land. Deze Turken en Marokkanen vormen juist het tegengestelde;ze creëren een vijfde colonne die verbonden is aan hun dictator Erdogan of Mohammed.
    Moslims hebben een zo afwijkende levensfilosofie, gedicteerd door de koran! Koran ziet immigratie als een soort troepen verplaatsing voor de heilige oorlog: Jihad!!!

    Deze politici vergeten te kijken naar landen in het Midden Oosten en Noord Africa waar alle anders denkende vermoord worden.
    Nederland is geen migratieland en dat dit proces toch plaats vindt is ongewild en afgedwongen door simpele politici die het vermogen niet hebben om vooruit te kijken.

    Dankzij PVDA, GL, D66 en CDA politici, (dat zij überhaupt politici hebben kunnen worden, geeft te denken)
    hebben de Jihadisten nu ook dubbel nationaliteit, dit is vreselijk voor Nederland. Compleet gestoord! Hoe psychisch gestoord moet je wel zijn om hier goedkeuring aan te verlenen.
    Ze stemmen in Turkije, in Marokko, in Nederland voor alle verkiezingen, voor het EU parlement ook..
    Wat is de denkvermogen van huidige bestuurders? Kiesrecht verlenen aan een massa die compleet tegen de normen en waarden van Nederland is;Turken en Marokkanen die via schotels alleen hun eigen politiek volgen, mensen die volledig gehersenspoeld zijn door hun moslimleiders, dit toont overduidelijk aan hoe corrupt huidige establishment is.
    Zoveel stempassen voor de Noord – Afrikaanse en Turkse “migranten”! Verschrikkelijke cijfers. Wat een ellende. Weg met die valse “migrant” die hierheen met zijn Turkse vlag/hoofddoek, als bezetter komt.

    De grootste bedreiging voor onze cultuur is derhalve het toestaan van islamitisch gewoonterecht..

    Weg met die Erdoganisten en alle Mohammedanen. Ze mogen helemaal geen kiesrecht krijgen..!
    De overvloedige migratie (=troepen verplaatsing voor de JIHAD) uit islamitische landen wordt zo snel mogelijk gestopt! Hier gelden alleen de normen/waarden en cultuur van het ontvangende land, dus Nederland. Dit wordt indringend gecommuniceerd en overgebracht aan de “migrant”.

    Wie hier wil wonen en leven moet weten dat het dragen van een islamitische hoofddoek streng is verboden. Deze rechten zijn onherroepelijk en onaantastbaar. Wie hieraan niet wil voldoen kan hier niet blijven en zal weer moeten vertrekken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *