Islamitisch vasten is wél spiritueel

You may also like...

2 Responses

  1. Superstuk Razi! Moge Allah je belonen.

    Josef

  2. Gert Borg says:

    Wat mij in Egypte altijd verbaasd heeft is, dat de commerciële televisiezenders na de Ramadan kookprogramma’s brachten met menu’s om af te vallen na de vastenmaand. Laten we eerlijk zijn: de hoeveelheid suiker en vet die tijdens de Ramadan wordt geconsumeerd buiten de vastenuren is zo groot dat dit ook wel vaak nodig is. En wie het zich kan permitteren brengt de dag slapend door wat ook al niet bijdraagt aan een goede gezondheid. Ik heb al die jaren weinig verheffends of spiritueels meegemaakt. Eerder dat verkeersdeelnemers elkaar makkelijker naar de keel vliegen of dat er aan het eind van de middag veel ongelukken gebeuren als mensen proberen op tijd bij een iftar te zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *