Dr. Kromzwaard Trofee 2013 – De Nominaties: stem!

Zo de nominaties voor de Dr. Kromzwaard Trofee 2013 zijn binnen. Het was enerzijds nogal een klus: er waren veel inzendingen. Anderzijds: er waren er zoveel en geen met een gelijk aantal suggesties dus er hoefde geen jurybeslissing aan te pas te komen. Geen ellenlange discussies dus.

Drie opvallende websites dit jaar: ZamanVandaag, De Correspondent en de Ware Religie. Beiden hadden veel inzendingen, DWR zelfs een record: 16. Slechts één artikel van De Correspondent haalde het echter en dan helaas voor hen ook nog in de faalhazen categorie. DWR is de enige die qua aantal inzendingen hoog scoorde in zowel de categorie beste als de categorie slechtste, maar omdat alle voorgestelde artikelen slechts één keer genoemd zijn, staan ze er nergens bij. Hetzelfde geldt ook voor ZamanVandaag.

Een bijzondere vermelding is voor de auteur deze site. Die kan niet genomineerd worden, maar het feit dat hij in de aankondiging van de Dr Kromzwaard Trofee de naam verhaspelde tot Kromwaard verdient toch vermelding volgens een van mijn studenten. Bij deze!

Voordat u stemt het volgende.

U vindt per categorie (Q1,2,3,4,5,6) een overzicht van de drie genomineerden, met daaronder de links naar de desbetreffende bijdragen inclusief het ingekorte commentaar van juryleden LM en UO en/of van de inzenders van de suggesties. Vervolgens vult u bij Q(1,2,3,4,5,6) in welke van de drie genomineerden uw stem krijgt. U kunt slechts één stem uitbrengen en u kunt slechts één keer stemmen. De nominaties blijven open staan tot 31 december 18 uur.
Breng uw stem uit via het volgende formulier: Nominaties.

PS

De commentaren bij de stukken zijn samengesteld op basis van de inzendingen door de andere juryleden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website