Olympisch skiën op een massagraf – Sochi en het Circassische bloedbad in 1864

You may also like...

4 Responses

  1. René says:

    Stelletje azijnzeikers

  2. ilyas says:

    beetje laat maar erg bedankt voor dit artikel. De genocide op de tjerkessen was de allereerste genocide uit de moderne geschiedenis. Door onze obsessie met de armeende ‘genocide’ en de holocaust – hoe ernstig die ook waren – is deze genocide helemaal in de vergetelheid geraakt, natuurlijk omdat het hier Moslims betreffen.

  3. ULIN Lieve says:

    dank u voor deze informatie! Inderdaad is het de eerste keer dat ik hierover lees! Heb wel Red famine, en Zulaika opent haar ogen, gelezen, beide boeken die gaan over genocide van een volk, door deportaties, met als gevolg honger en ziekten, met één doel, een volk te elimineren!, en ook over de genocide van het Griekse volk door de Turken. Verschrikkelijk dat zulke dingen gebeuren en er steeds zo veel onverschilligheid is van de leiders van de wereld. Ook de Palestijnen horen bij deze groep van gedeporteerden, en ook hier kijkt de wereld vandaag toe zonder in te grijpen. Economische en strategische belangen hebben zoals altijd voorrang op menselijkheid!

  1. February 8, 2014

    […] van Martijn de Koning Martijn de Koning is antropoloog aan de Universiteit van Amsterdam en Radboud Universiteit Nijmegen […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *