Help, een boerkini! – Een korte geschiedenis

You may also like...

2 Responses

  1. in this time in islam lots of people getting problems related to there love and life problems . like husband wife dispute, love problems , job problems etc . but never things imposible in this world . they can use wazifa to get solution them self for there problems inshaallah.

  2. Max says:

    De hoofddoek(net zoals de boerka en de nikab), is als een opgestoken middelvinger, van mensen, die zich verzetten tegen de Westerse levens wijze.Dat is een teken van voortschrijdende islamisering. De boodschap die met het dragen van een boerka, hoofddoek of nikab wordt afgegeven is: “Ik wil niet meedoen aan het maatschappelijk verkeer tussen mensen. Ik wil niet op gelijkwaardig niveau communiceren met de medemens. Ik sta buiten jullie samenleving. Het is jullie samenleving, niet de mijne.” …Dat sommige vrouwen een hoofddoek dragen en anderen niet, wekt de suggestie dat er twee soorten vrouwen zijn: kuise islamitische vrouwen en uitdagende westerse vrouwen die hun seksualiteit als het ware te koop aanbieden…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *