Moslims tegen Sharia

You may also like...

3 Responses

  1. newjeep says:

    wat een bulshit! sinds wanneer zijn de kruistochten geen gewelddadige avonturen de rooms katholieke kerk. Jeruzalem is een aantal keren in een grote bloedbad veranderd door die stel barbaren, in de naam van die man in een jurk met zijn sinterklaas hoed.
    Deze slachtingen zijn gebeurd in de tijd waarin ieder christen welkom was in jeruzalem. Het is altijd zo geweest sinds de verovering van de stad door de moslims, ook na de herovering op de kruisvaarders. Er is nooit wraak genomen op de christen die in de stad woonden. De kruisvaarders daarentegen hebben bij elke verovering van de stad niemand gespaard, noch moslims noch christenen die niet mee wilden werken. Voor mij als moslim is deze vervalsing van de geschiedenis onacceptabel!
    Dit is trouwens een van de onzinnige doelstelling op dit website. Ik kan vrijwel over elk doelstelling van jullie een kanttekening zetten. Dus houd a.u.b. nou op met dit onzin over Islam en moslims.

    • Max says:

      newjeep;Ga toch zitten.Je lult zonder kennis van zaken…Het Christendom heeft in de eerste 3 eeuwen van haar bestaan op een vreedzame wijze het Christendom verspreid.De kruistochten vonden plaats van circa 1095 tot 1230 na Christus en hadden tot doel de heilige plaatsen van het Christendom te heroveren op de moslims, die er kort na de dood van Mohammed binnengevallen waren.Sindsdien heeft een kruistocht echter enkel een spirituele betekenis en enkel voor Christenen.De Romeinse keizer Constantijn, de middeleeuwse kruisvaarders, de protestanten en de katholieken het zwaard tegen ongelovigen en tegen elkaar hebben gebruikt. Geen van hen is echter de fundering van het christendom – alleen Jezus is dat.Dus,de kruistochten waren niet in de geest van hun leider Jezus Christus…

  2. Max says:

    Moslims tegen Sharia?…Grappig!…Dus,ze zijn tegen islam….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *