Een wekelijks portie burgerschap 49 – Vrijwilligers gezocht

You may also like...

4 Responses

 1. Anti-joodse lobby says:

  Ik heb eens nagegaan hoe groot de invloed is van Israel in de media en politiek. Nou ik kan je zeggen die is groot. Veel te groot naar mijn zin en niet in proportie naar het aantal joden in Nederland. Ja, ze zijn zeer goed in lobbyen, dat wel. Maar even de invloed. Als je kijkt naar de linkse kerk Vara en NOS dan zitten daar in de redacties een oververtegenwoordiging van mensen met joodse afkomst. Ook journalisten die het midden-oosten verslaan zijn overwegend joods. Dit geeft te denken over hun journalistieke werk. Het zijn propaganda makers voor Israel. Kijken we naar de politiek dan is de invloed nog groter. In de regering zit een jood, Rosenthal, loopjongen van de Mossad en CIA. En hij is niet alleen. Op alle hogere posten in de ambtenarij zitten mensen met een joodse komaf. En voor wie het niet begrijpt. Mensen met joodse komaf zijn defacto pro-Israel. Zij zullen uiteindelijk kiezen voor de joden in Israel en niet voor de Palestijnen in Gaza no matter what.

  Even kijken hoeveel zionisten hier weer op gaan reageren.

  • martijn says:

   Gruwelijk, wat een onzin. Toon je het ook nog een keer aan, of heb je alleen maar loze beschuldigingen?

  • martijn says:

   @Anti-joodse lobby deze tekst is niet voor niets verwijderd van stop de bezetting. ik ben nooit zo voor het verwijderen van teksten als ze onwelgevallig zijn want dat is eigenlijk een vorm van geschiedvervalsing. Eén van de redenen dat ik je tekst doorlaat is dat ik erop kan reageren in een aparte posting aangezien ik al een tijdje loop te denken om iets te schrijven over de ‘joodse lobby’. Dat zal waarschijnlijk volgende week zijn.

 1. December 11, 2010

  […] This post was mentioned on Twitter by Jeffrey Schwerzel, Martijn de Koning. Martijn de Koning said: New Closer Blog: Een wekelijks portie burgerschap 49 – Vrijwilligers gezocht http://ow.ly/1aodVM […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *