Hoe allochtone Amsterdammers worden uitgesloten van de politiek

You may also like...

5 Responses

  1. Het enige wat ThePostOnline geschreven heeft over deze kwestie is dit artikel:

    http://politiek.thepostonline.nl/2014/01/08/pvda-opkomstsubsidie-020-stuit-op-weerstand/

    Een rondgang langs oppositiepartijen VVD, D66, CDA en Red Amsterdam. Dat Tillie meent dat de oppositie in de Amsterdamse gemeenteraad aan onze leiband zit is absurd. De link die met de PVV wordt gelegd is nog meer bizar.

    Tillie zegt op Twitter te refereren aan een eerder artikel in het Parool van Albert de Lange (9 januari) over de kwestie. (Dat zit in je mail, De Koning. Kan ik niet naar linken want niet online)

    1. Daarin wordt de PVV niet genoemd. 2. Ook daarin worden bizarre kwalificaties toegedicht aan het artikel waarin wij slechts volgens journalistieke principes een rondgang langs de oppositie maakten.

    Geestig hoe vervolgens de conclusie wordt getrokken dat wij het gedachtegoed van de PVV uitdragen. Dat zou betekenen dat TPO dus nooit meer oppositiepartijen mag interviewen.

    Het lijkt mij sterk dat Tillie die kant op wil met de Nederlandse journalistiek. If so, dan zou dat heel erg zorgelijk zijn.

    Bas Paternotte
    http://www.thepostonline.nl

  2. Thijl Sunier says:

    Het gaat hier om een heel belangrijke zaak: de optimale deelname van de bevolking aan het politieke proces. Daarmee is het slecht gesteld. Daar schrijft Tillie over en dat weet Paternotte heel goed. Voordat je het weet gaat het weer over allochtonen. Als ze niet stemmen wordt er moord en brand geschreeuwd dat ze niet integreren. Als ze wel stemmen maar de voorkeur geven voor een kandidaat uit eigen kring of massaal op een partij stemmen is het ook niet goed en breekt morele paniek uit. Dan maken ze geen deel uit van de samenleving en dan maken ze op oneigenlijke wijze gebruik van hun democratisch recht. Dus wordt daar een stokje voor gestoken. Schande.

  3. Ria Vermeulen says:

    Uitgesloten? Deze integratie-weigeraars sluiten zelf iedereen uit die net Iers anders is als zij zelf zijn! Ze kotsen op blanken, ze walgen van de westerse maatschappij, de schoppen homoseksuele het liefst kapot en dood, christenen zij smerige honden en Joden moeten vernietigd worden. Gek he, dat niemand dit tuig wil, ze sluiten zich zelf uit!

  4. Ria Vermeulen says:

    Hou toch op met al die diepgaande gedachten. Zolang ze benen hebben kunnen ze stemmen. Ze moeten helemaal niet gestimuleerd worden met belastinggeld, waar ze zelf geen flikker aan bijdragen! Maar ja, als het regent zijn vele allochtonen te lui om naar de stembus te gaan. Ze hebben namelijk niets met Nederland, ze walgen ervan. Alleen het geld van ons, daar zijn ze nooit vies van, smerige opportunisten!!!!

  5. Ria Vermeulen says:

    Wees eerlijk, wie wil er nu zo’n onaangenaam, slissende, met opgeschoren kop van een Marokkaan van rond de 17 jaar een kans geven? Dit soort schorem dat al vele malen criminele activiteiten hebben verricht, en alleen maar kan afeisen, in plaats van iets kan bieden. Heel normaal dat geen enkele werkgever zo’n mislukkeling een kans wenst te geven. Nergens in de wereld wordt hun walgelijk gedrag getolereerd en geaccepteerd, alleen in Nederland noemen we dit soort tuig slachtoffers. Laten ze eerst maar eens hun eigen moeders en oma’s beroven en doodschoppen.maar nee, zo laf zijn ze dat ze alleen niet-moslims pakken ,en dan in grote groepen tegen een. Laf, laag rot volk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *