De Waarde van een Mensenleven – Het Gruwelijke Lot van Mohamed Aadan

You may also like...

4 Responses

 1. Kees says:

  ” Ze irriteerden zich daaraan en ze irriteerden zich ook aan het feit…”

  U gebruikt “irriteren” ipv “ergeren”.

  “Zich irriteren” bestaat niet, irriteren is geen wederkerend werkwoord.

  Voorbeeld:
  Ik erger me aan hem, hij irriteert mij

  • Mas says:

   Na zo een stuk de moeite nemen om te mekkeren over wederkerende werkwoorden, ongelooflijk.

   Wat een verschrikkelijk verhaal en onbegrijpelijk hoe die klotemedia werkt.

 2. Richard says:

  Ik erger me aan Kees, hij irriteert mij. Ja, dat klopt wel. Strookt ook met mijn gevoel.

 3. Bernard Wastiaux says:

  Het hof heeft wel degelijk oog gehad voor het racistische motief, moet ik opmaken uit het arrest waarnaar u zelf verwijst.
  “Betrokkene denkt nog exact hetzelfde over het slachtoffer en migranten in het algemeen als voor het delict. Er bestaat verder geen remming van het geweten op de impulsen gezien betrokkenes antisociale persoonlijkheidsstoornis.

  De combinatie van de in betrokkenes ernstige psychopathologie verankerde en onwrikbare denkbeelden over anderen en de hieraan gekoppelde vermeende rechtvaardiging voor agressief handelen met een potentieel slachtoffer dat de eerste afschrikwekkende signalen negeert of niet begrijpt, kan zeker een recidive in de toekomst tot gevolg hebben.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *