Enquête : Wat moet de politiek doen tegen moslimdiscriminatie?

Het Collectief tegen Islamofobie en Discriminatie (CTID) en Emcemo organiseren in aanloop naar de verkiezingen verschillende debatten met politici en anderen over de aanpak van moslimhaat en moslimdiscriminatie.

Deze organisaties zijn benieuwd naar uw opvattingen en ervaringen en zouden het enorm waarderen wanneer u voor 12 februari aan hun enquête deel zou willen nemen.

Het invullen van de enquête duurt 5 tot 10 minuten. Uw antwoorden blijven anoniem. De resultaten worden half februari gepubliceerd (op Republiek Allochtonië  en hier op Closer,) en worden uiteraard voorgelegd aan politieke partijen.

Meer informatie over de debatten vindt u binnenkort op de site van het CTID
Veel dank voor uw deelname!

Neem deel aan de enquête door op de volgende link te klikken: https://nl.surveymonkey.com/r/moslimdiscriminatie2021

Zie ook:
Kabinet en Kamer zoeken nog naar aanpak van moslimdiscriminatie

3 thoughts on “Enquête : Wat moet de politiek doen tegen moslimdiscriminatie?

  1. Als ze het zelf niet bevorderen ben ik al tevreden. Daarnaast zou men kunnen kijken naar de aanpak van antisemitisme en daar lering uit kunnen trekken. Een nationaal coordinator islamofobie kan intrekken bij het kantoor van de nationaal coordinator antisemitisme.

  2. De politiek zou zijn verantwoordelijkheid moeten nemen aan het bijdragen aan de huidige islamofobe maatschappij die sinds 2001 gepolariseerd wordt. Maar ik geloof niet dat ze hier actief mee aan de slag gaan omdat hun zelfgecreerde polarisatie ze alleen maar stemmen oplevert.

  3. Ik geloof er helemaal niet meer in of de politiek überhaupt iets willen veranderen, of kan veranderen. Het is een strijd die wij voeren als het ware op onze tenen! Erg vermoeiend allemaal.
    De verdeling Onderling onder de moslim gemeenschap maakt het er ook niet makkelijker op. Het is wat het is. Allahu Alem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website