3 thoughts on “Islam, European Societies, and the "Carriers" of National Identities

  1. hee martijn,
    uitgebreide site heb je zeg, over wat nu wel een hot topic is…
    misschien vind je mijn blog wel interessant, het probeert de multiculturele samenleving in Nederland wat positiever te belichten. het idee is dat ik bij mensen van 80 verschillende nationaliteiten ga eten en de avond beschrijf. ik ga binnenkort ook bij een marokkaanse vriendin eten (die ooit is begonnen als mijn “inburgerings maatje”).
    ken jij trouwens toevallig rahma bavelaar? ze studeerde in leiden en werkt nu bij islamonline vanuit cairo.

  2. Please note that comments in other languages then English, French, German and Dutch, will be deleted. On the grounds that I cannot read other languages and I have to know what’s in the comments (I don’t have to agree with the comments of course). So please translate Turkish/Arabic/Whatever comments into English or French or German or Dutch

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website