Maagdelijkheid, maagdenvlies en hymenconstructie

You may also like...

4 Responses

  1. Gina says:

    hello ik ben een meisje en ik ben 15 jaar.
    ik heb nu al een vriendje voor heel lang en ik wil verder gaan met hem.
    maar ik ben moslim Gina

  2. soetje says:

    Ik ben een marokkaanse/nederlandse meid van 19 jaar oud.. Ik ben vorige zomer uitgehuwelijkt aan een verre achterneef uit marokko. Mijn vader wilde graag dat ik met hem trouw omdat het een rijke familie is.

    Ik ben geen maagd meer. Ik ben op mijn 17de ontmaagd door mijn vriend die me na het ontmaagden onmiddelijk dumpte. ik had niet gebloed en hij schelde me uit voor een slet die het met alles en iedereen deed.

    Ik heb zoveel vragen.

    ik trouw 25 juli 2010..in marokko.. wanneer moet de operatie worden gedaan?

    kent iemand een goedkope kliniek in nederland of belgie?

  3. soetje says:

    en trouwens op mijn huwelijksdag willen ze een wit doek met bloed zien

  4. Ines says:

    Beste Soetje,

    Nu je weet dat ongeveer 40% van de vrouwen niet bloedt tijdens de ontmaagding kun je hier op verschillende manieren mee omgaan. Je kunt vanaf je huwelijk op huwelijksreis gaan. Je kunt van te voren samen met je partner aangeven dat jullie hier niet aan meedoen. Ik ken verschillende voorbeelden van mannen die dit de familie van tevoren verteld hebben en er ook voor kozen de eerste keer later te laten plaatsvinden op een zelfgekozen moment zonder druk van familie. Je kunt maatregelen nemen zodat je zeker weet dat er bloed is (zetpil met nepbloed, sponsje met ontstold eigen bloed, sneetje in de vinger, ongesteldheid plannen met de pil). Een hersteloperatie is geen garantie voor bloeden. Momenteel wordt hier onderzoek naar gedaan.
    Ik heb geen mening over of je wel of niet als maagd moet trouwen dat bepaald iedereen voor zichzelf. Wel ben ik een initiatief gestart om de misverstanden de wereld uit te helpen. Dit doe ik samen met een grote groep mensen van verschillende afkomst waaronder medici.

    Zie http://www.mytheontkracht.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *