Balkenende en geloof – Hour of power voor de scheiding kerk-staat?

You may also like...

3 Responses

  1. star says:

    Fijngevoeligheid en wijsheid zijn in de publieke arena, niet minder dan binnen de kerken, eminente Bijbelse waarheden” lezen we in het ND van vanmorgen. Ja, ja. Iedereen weet dat Jan v.d.Bosch er alles aan doet om bekende Nederlanders in ZIJN programma te krijgen (zo ziét hij dat ook)Jan zal -als de Koningin ergens is en hij ook- er alles aan doen om naast haar te komen en er een foto van te laten maken, om die over de hele wereld te sturen. Daar is op zich niets mis mee, maar zijn jacht op bekende Nederlanders straalt altijd weer uit, dat hij met “gewone” Nederlanders niet veel heeft. Die wil hij juist weer laten zien, dat Hour of Power juist door de bekende Nederlanders zo wordt gewaardeerd. Mr.Balkenende had er goed aan gedaan om de opname,niet in zijn werkkamer te maken, maar elders, dan had HIJ in elk geval de zaken niet zichtbaar door elkaar gehaald.
    Het valt me van Mr.Balkenende tegen, dat hij zich liet paaien. Steeds weer zien we dat mensen zo ijdel worden, dat ze er zich weinig van aantrekken wat de prijs is van het verschijnen in een dergelijke setting, maar dat het daar kunnen verschijnen hoofdzaak is. Al helemaal,gênant is het, daar Mr.Balkenende op de hoogte is van hetgeen zich allemaal afspeelt achter de schermen van Hour of Power, daar was hij over ingelicht.
    Mr. Balkenende mag wat mij betreft gerust zeggen, dat hij zonder geloof niet kan functioneren. Aangezien wij al jaren met de tegengestelde uitkomsten van “God houdt van u en ik ook” zijn geconfronteerd, hebben wij daar dan een totaal andere mening over. En dat mag dus ook.
    Helemaal eng wordt het, dat kijkers nu worden opgeroepen via de site van Hour of Power de premier te bemoedigen met een email die Hour of Power dan wel door zal sturen.

  2. Peter Ducman says:

    Religie/Geloof=een proces van niet denken.

  1. May 16, 2008

    […] als premier Balkenende in het programma Hour of Power getuigt dat voor hem religie een belangrijke drijfveer is, levert ook dat al de nodige problemen […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *