Een genekte school in Gouda

You may also like...

3 Responses

 1. Het vervelende in deze en andere gelijksoortige zaken is dat het er nu niet meer toe doet waarom of hoe iets langzaam uit de hand liep.Door dit alles is er een soort cirkel ontstaan, net als vroeger als kinderen vochten”zij hebben,…. maar hij begon….. enzovoort.
  Het benoemen zal deze cirkel niet doorbreken, handjes geven ook niet.
  Aan alle kanten vrijheidsbeperkende maatregelen invoeren ook niet, de dader ergens van streng bestraffen, zonder iets zichtbaars aan de oorzaak te doen ook niet.

 2. martijn says:

  Ik vrees dat je helemaal gelijk hebt. Normaal zou ik er niet eens op reageren hier denk ik. Het is dat ik nu vanaf een korte afstand getuige van was en omdat ik vind dat er docenten waren en directieleden die met alle goede wil zich enorm ingezet hebben.

 3. Brullio says:

  marokkanen, het woord zegt het eigenlijk al, horen thuis, in marokko

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *