Voorbij de vrijheid van meningsuiting van Wilders

You may also like...

1 Response

  1. Kafir Harby says:

    Kromdenken, het is o zo typisch voor islamieten. Neem nu de foto bij dit artikel. De vrouw, gekleed als een non, is in NIETS te vergelijken met gesluierde moslima’s. Deze non, of de vrouw die met dit beeld wordt verpersoonlijkt, heeft te allen tijde haar eigen leven in handen. Als zij vandaag beslist deze kleren af te leggen, dan zal niemand haar tegenhouden. Als zij morgen beslist met een ongelovige te trouwen, zal niemand haar dat verhinderen of er kritiek op hebben. Als ze straks zin heeft in een glaasje wijn of een stukje ham, is dat überhaupt geen probleem. Voor moslima’s geldt een andere realiteit. Als je als islamiet dit niet helder kan onderscheiden, scheelt er zeker iets met je geestelijke vermogens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *