Stichting S.O.S houdt winterinzameling voor Syrië

Stichting S.O.S houdt winterinzameling voor Syrië.

— persbericht —

Vorig jaar hebben vele familie in Syrië de winter niet overleefd door de slechte omstandigheden in vele vluchtelingenkampen in Syrië. Vandaar dat Stichting S.O.S. een benefiet organiseert ten behoeve van deze slachtoffers in Syrië. De bedoeling is dat met deze benefiet geld word ingezameld waarmee de slachtoffers in Syrië bevoorraad kunnen worden om de winter door te brengen. Zo zullen er kachels, dekens en voedselpakketten worden geleverd aan de slachtoffers in Syrië.

De benefiet vindt plaats op zaterdag 30 november in Den Haag in de Opera-Aliens Feestzaal aan de Fruitweg 28-34 en op zondag 1 december in Antwerpen in de Atrium Feestzaal aan de Jan Welterslaan. Gedurende deze dagen zullen er verschillende activiteiten plaats vinden. Zo zullen verschillende gastsprekers uit Nederland en buitenland lezingen houden in het Nederlands, Arabisch en Berbers. Verder houdt Stichting S.O.S. presentaties over eerder gedane projecten in Syrië en wat er met het ingezamelde geld wordt gedaan.

Er wordt een toegangsprijs gevraagd van tien euro en zowel moslims als niet-moslims, mannen, vrouwen en kinderen zijn welkom. Mensen die niet kunnen komen kunnen de benefiet ook thuis live mee volgen via de website van Stichting S.O.S. (www.sos-stichting.nl). Tevens kan er op deze website online worden gedoneerd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website