Geenstijl.nl – Bukken voor Jabri

You may also like...

14 Responses

  1. “Ik ben opgegroeid in Nederland en hou van Nederland, want in Nederland heb ik een goed leven. En dat goede leven weiger ik af te staan omdat semi-intellectuele, rechts gedachtegoed etalerende klootviolen die hun eigen falen in de schoenen van mensen met een andere etnische of religieuze achtergrond willen schuiven.”

    Dat is inderdaad een hele diepzinnige beschouwing van de auteur van het anti-homomanifest.

  2. martijn says:

    Zeg wil je me vertellen dat je het anti-homomanifest serieus neemt? Er zat maar één serieus punt in en dat ging over het publieke vertoon van homosexualiteit. De rest was provocatie en een grote grap.

  3. Ja, om je helemaal gek te lachen. Dat ene serieuze punt is voor mij ernstig genoeg. Had ik op dezelfde manier een anti-moslimmanifest geschreven, dan had je dat vast ook heel erg geinig gevonden.

  4. martijn says:

    Ik wel; heb een erg groot gevoel voor humor. Zouden meer mensen moeten hebben.

  5. Weet je wat het is, Martijn. Het lachen vergaat me wel als ik constateer dat homo’s in elkaar geslagen worden door moslims, dat homo’s wordt afgeraden hand in hand te lopen omdat je dan het risisco loopt in elkaar geslagen te worden door moslims, en ik lees tegelijkertijd zo’n anti-homomanifest van een meneer die zich expliciet presenteert als moslim. Dat is echt geen humor meer. En ik vind het dan NOG minder leuk worden als een intelligente, wetenschap bedrijvende, betrokken meneer zegt dat je daar om moet kunnen lachen.

  6. martijn says:

    Je moet niks en natuurlijk is het triest en te gek voor woorden dat die zaken gebeuren. Maar mag iemand daarom dat anti-homo manifest niet schrijven? Dat stuk zat vol kwinkslagen naar allerlei politici plus daarbij een gedeelte dat zich keert tegen het publieke vertoon van homosexualiteit. Niet mijn standpunt, maar waarom zouden ze dat niet mogen zeggen? Overigens had ik destijds wel bezwaar tegen dat stuk, maar dat was meer omdat de timing ervan volkomen verkeerd was naar mijn mening.

  7. Van mij mag iedereen alles schrijven. Maar meneer Jabri zal het zonder mijn bewondering moeten doen. Ik hou hem wel in de gaten, dat wel.

    Eén van zijn companen van Elaqalem noemde Aboutaleb trouwens midden in zijn gezicht een NSB-er. Aboutaleb heult in de ogen van Jabri en zijn vrienden blijkbaar met de bezetter, en de bezetter, dat zij wij dus.

  8. martijn says:

    Je bedoelt zeker in dat programma Hoezo Jihad? Die ene jongen is er daarna wel uitgezet bij Elqalem (voor zover ik weet om die reden).

  9. Aha! Dat wist ik niet. Nou, dat pleit dan toch voor ze.

  10. Abdelhakim, dat was de jongen die Aboutaleb uitschold. Hoe weet je dat hij is geloosd? Ik kan er niks over vinden.

  11. martijn says:

    Ja die was het ja. Inside information vanuit twee bronnen. Kan best zijn overigens dat er nog wel andere dingen meespeelden; kreeg een beetje de indruk dat die opmerking de laatste druppel was.

  12. Waarom ziet Martijn de Koning over het hoofd dat Jabri in het anti-homo manifest zegt dat hij homo’s in elkaar slaat?

  13. martijn says:

    Nee hoor dat heb ik niet over het hoofd gezien:
    “Nou zult u wel denken: homofobie! Niets van dat. Omdat ik die nichterige taferelen niet op straat wil zien maakt mij niet per definitie homosexueel. Ik keur het af omdat ik het gewoonweg ranzig vind om te moeten aanschouwen. Draai mijn hoofd gewoon om? U draait toch ook niet gewoon uw hoofd om als ik spontaan op de tramhalte voor u ga staan om u vervolgens te voorzien met citaten uit de Koran of de Bijbel, terwijl u daar niet eens om heeft gevraagd? U jaagt mij weg als u er niet van gediend bent. En u staat dan volledig in uw recht daarmee. Zoals ik al meerdere malen een flikker een gigantische stoot op z’n gezicht heb geplaatst als hij ook maar zijn intenties kenbaar maakte. Geweld afkeurenswaardig? Ben ik met u eens. Het hypocriete ervan is, als ik een vrouw lastig zou vallen met bepaalde avances en zij mij een klap verkocht, zij ineens vanuit maatschappelijk oogpunt volledig in haar recht staat. Ook vanuit mijn beleving staat zij dan volledig in haar recht. Flikkers die er te koop mee lopen en mij met hun gedoe lastigvallen zijn dus dan ook niet veilig bij mij, en in andere heterogevallen, waarschijnlijk ook niet bij u.”

  14. Die Jabri is zo’n lekker ding, dat-ie op straat voortdurend wordt lastiggevallen door homo’s die wat van ‘m willen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *