Open brief van Okay Pala aan de groep Wilders

You may also like...

5 Responses

  1. Pnin says:

    Enige tijd geleden werd mij een pamflet in de handen geduwd door een jonge dame met hoofddoek. Nog voor ik inzage kon doen wist ik waarover het moest gaan; spotprenten. Even betrapte ik me er op een geestige cartoon te verwachte waarin Wilders op een bidkleedje, hoog door de lucht vliegend, bevend van angst, zich met alle macht aan dit kleedje probeert vast te klampen. Onmiddellijk realiseerde ik me dat dit vanuit de islam niet mogelijk is. Jammer… daar uw humorloze aanpak bij mij weinig zode aan de dijk zet. Ik begrijp best dat u Mohammed heel hoog heeft zitten, ik heb dit met Goethe, Mozart, Victor Hugo, en zo nog een aantal mensen. Mensen die in de een of andere religie tot heilig zijn verklaart. Belediging van deze mensen steekt mij. Toch weet ik dat het genie van deze mensen, de boodschap die zij voor ons hadden, krachtiger en stralender is dan welke kritiek ook.
    In mijn ogen is hier op aarde, alleen het optimaliseren van de keuze vrijheid voor iedereen een spirituele opdracht. Mogelijkheden creëer je door het aanbrengen van beperkingen, niet door het oneindig creëren van mogelijkheden. Echter deze beperkingen zijn voor ons allen anders. Daar moet ik mee leren leven. Dit is mijn cultuur.
    Met alle respect voor de uwe.

    Hoogachten,

    P.P.J Houthakker

  2. abos says:

    Eat shit motherfucker, we gaan net zo lang door totdat de radicale islam uitgeroeit is.

  3. gzzz says:

    Mooi gesproken houthakker, als je als “gelovige” zo snel op je teentjes getrapt bent om een tekeningetje dan moet je bij jezelf maar eens nagaan wie je eigen “geloof” wel niet beledigd.

  4. Layla says:

    hey martijn,

    kwam hier terecht via pedostijl. één van de fascistjes van de pedojugend aldaar heeft een link naar je geplaatst.

    groetjes,

    layla

  5. Kris says:

    P.P.J Houthakker, volstrekt met u eens.
    Ik persoonlijk heb maar één vraag aan welke gelovige dan ook, en dat is waarom je nog gelooft. Dat je er kracht uit put dat kan ik nog gedeeltelijk begrijpen, maar wat mij het meest verbaast is dat een goed gelovige geen enkel besef van twijfel heeft ten opzichte van waar hij in gelooft. Geen twijfel. En dat terwijl we in een infomaatschappij leven waarin het zelfstandig denken wordt aangemoedigd en nog bestaat er geen twijfel. Ongelooflijk. Geschiedenis leert dat de vooruitgang van o.a. filosofie, techniek en wetenschap drijft op heidenen die dapper genoeg waren om wél te twijfelen en zelfs daarvoor te sterven. In het geval van de islam is er ten eerste al geen twijfel mogelijk en is het daarnaast nog een instrument om een onderling groepsgevoel te kweken om je af te zetten tegen dat wat je minacht – de ongelovige, ook al is het iemand uit de eigen genenpoel. En alleen maar omdat je niet twijfelt en je niet kunt identificeren met dat wat het hier oorspronkelijk was, Nederland met haar inboorlingen en diens gebruiken, voel ik me nu genoodzaakt om een omgeving op te zoeken waarin de trias politica er wél van uit gaat dat het mogelijk is dat een “alien” zich in de buikstreek nestelt om op het juiste moment een bloederige entrée te maken. Want je kunt bagatelliseren tot je een ons weegt, het gebrek aan vermogen om los te laten en vrij te denken is dé oorzaak voor onderlinge strijd onder burgers. Zolang ík niet in mijn waarde wordt gelaten zal ik dat ook niet op jouw toe passen. Zolang de linkse kliek waarvan ik mijn rechterwang ook ongestraft blauw moet laten slaan nog steeds alleen belasting verhoogt om het in bodemloze mulitflauweculti/ontwikkelingshulp/generaal pardon etc. regelingen en projecten te verbranden zie ik alleen maar de mogelijkheid om het trotse leeghwater polderlandschap waar het trotse bloed van mijn familie heeft gevloeid de rug toe te keren. En daarmee maakt mijn groepsgevoel plaats voor vaderlijk beschermingsgedrag om mijn eigen persoonlijke genenpoel veilig te stellen. Adieu, Leeuw! Ik zal leidzaam van afstand toezien hoe een eens zo trots dier tot politieke slaaf gemaakt alle waarde verliest en sterft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *