Demonstratie in Amsterdam voor Palestina en Libanon – Wij Blijven Hier!

Demonstratie in Amsterdam voor Palestina en Libanon – Wij Blijven Hier!
Op Wij Blijven Hier! een keurig verslagje van Faisal Mirza over de demonstratie voor Palestina en Libanon en tegen het beleid van Israël en de VS, met fotoverslagje natuurlijk!

De demonstratie tegen het beleid van Israël en de VS vindt plaats in Amsterdam met als verzamelpunt het Beursplein. Na een aantal stimulerende speeches verplaatst de menigte zich van daar naar het Museumplein. De tocht verloopt vredig en duurt bijna 2 uur. Op het Museumplein aangekomen wordt er nog eenmaal door o.a. politici benadrukt waar het vandaag allemaal om draait. Er is opvallend veel kritiek op minister Bot die nog niet de VN wil ondersteunen totdat de twee Israëlische soldaten worden bevrijd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website