Een Belgische drie-eenheid: hoofddoek, kerstboom en paasei

You may also like...

4 Responses

 1. thamimount says:

  Islamitisch-christelijke seculiere samenleving die is er toch al in nederland?

  Ik vindt persoonlijk dat nederland geen islamitisch land is en dat wij dat moeten accepteren als moslims dus als een baas je niet wil aan nemen vanwege je hoofddoek dan moeten we zijn mening accepteren. Want het is begrijpelijk dat wij zo een reactie kunnen krijgen. Ik ben een moslim die in een niet islamitisch land is geboren,neemt mijn baas me wel aan met hoofddoek dan ben ik zeer dankbaar voor het accepteren voor de persoon die ik ben en mijn in mijn waarde laat. Neemt hij mijn niet aan heb daar ook alle begrip en respect voor.Ik ben een heel makelijk mens .BANEN GENOEG IN NEDERLAND VOOR IEDEREEN!

  • martijn says:

   “Islamitisch-christelijke seculiere samenleving die is er toch al in nederland?”

   Ligt eraan hoe je dat bekijkt. In beschrijvende zin zeker wel; er zijn moskeeen, imams, islamitische scholen (typisch Nederlands/Vlaams fenomeen) enzovoorts.

 1. March 30, 2018

  […] GeenStijl koppen: Moslims willen verbod paaseieren in Antwerpen! Het blijkt niet waar te zijn. Het omgekeerde blijkt echter wel waar. De stad wilde religieuze uitingen van moslims […]

 2. April 2, 2018

  […] koppen: Moslims willen verbod paaseieren in Antwerpen! Het blijkt niet waar te zijn. Het omgekeerde blijkt echter wel waar. De stad wilde religieuze uitingen van moslims […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *