Geenstijl.nl – Hiep hiep HOERA voor WC Eend!

Een tijd geleden te lezen op Geenstijl.nl:

Geenstijl.nl – Hiep hiep HOERA voor WC Eend!
Mogen wij u hartelijk danken voor het eens te meer aantonen dat internet-verkiezingen volstrekt ridicuul en onbetrouwbaar zijn

En daar hebben ze natuurlijk gelijk in. Geenstijl heeft dat zelf door diverse manipulaties overvloedig aangetoond. Daar zijn ze, met gebrek aan andere wapenfeiten, erg trots op en daarom is het ook zo opmerkelijk dat ze de verkiezingen van politicus van het jaar aangegrepen hebben om manipulaties aan de kant van christelijke jongeren aan de kaak te stellen. Geenstijl.nl noemt dat poll-fraude en eiste dat de hele top 5 eruit gehaald zou worden en dit terwijl men bij eerdere eigen manipulaties toch wel eiste dat de uitslag gerespecteerd zou worden.

Nu heeft uiteindelijk Geert Wilders de verkiezing gewonnen en deels begrijpelijk is dat wel gezien zijn vermogen het politieke debat te beheersen en zelfs ten dele de agenda te bepalen (los wat je er verder van ook mogen vinden). Daar is men bij Geenstijl.nl wel blij mee. Dat er, mede naar aanleiding van de berichtgeving op Geenstijl.nl, ook vanuit de hoek van Geert Wilders aanhangers opgeroepen om allemaal op Geert Wilders te stemmen en de stemming de manipuleren, maakt dan schijnbaar ineens niet zo veel uit. Geenstijl.nl zet zich hier toch wel lelijk te kijk als een stel hypocriete moraalridders.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website