Criminalisering van islam?

You may also like...

1 Response

 1. Brullio says:

  Er zou maar een vraag behandelt moeten worden: staat het gelovigen vrij, de wet te breken, ja of nee.

  (iedereen artikel zes uitdeelt)

  en de vraag die daar als vanzelf op volgt:
  hebben gelovigen in nederland meer rechten? zo ja, in hoeverre worden gelovigen en ongelovigen dan nog in nederland GELIJK behandelt?

  (deelt iedereen artikel 1 uit)

  Ik wil 4 voorbeelden aanhalen:
  besnijdenis, wat is de wettelijke basis ervan? is dat geweld?
  polygamie, waarom hij wel en ik nie? is dat gelijk?
  oproepen tot geweld, ik neem de koran mee, mag ik dat ook? oproepen tot geweld? of mogen moslims dat ook niet? of ben ik een onderburger?
  het dragen van dubbele paspoorten. In hoeverre is een ‘wettelijke uitzonderingspositie’ voor bepaalde groepen, die aan andere groepen NIET word gegund, in overeenstemming met artikel 1? (Ongehuwde nederlanders mogen maar EEN paspoort dragen, marokkanen en turken (en nog wat andere landen) TWEE. dat er een ‘wet’ voor is, die ‘regelt’ dat wij, nederlanders, MINDER rechten hebben dan, in ons eigen land, dan anderen: nee echt. In hoeverre zijn zulke dingen in overeenstemming met artikel 1.

  Wij verplichten moslima’s niet, hun hoofddoek af te doen, zoals moslims wel hun vrouwen verplichten, ze op te doen.

  staat en religie moet gescheiden blijven. De islam wil overal, als een kanker, binnendringen. STOP DEZE WAANZIN.

  de islam=FACISTISCH! de islam=KKK! de islam=crimineel!

  niet de islam crimineel NOEMEN is crimineel, maar de islam ZELF is crimineel! WAAAAARGH! snap dat nou eens!

  ok. Is de islam NIET crimineel.

  mag ik dat dus ook: delen van mijn kind afsnijden, 2 paspoorten dragen, oproepen tot geweld, polygaam zijn? niet? ah! dus de heren gestudeerde moslimlikkers willen misschien beweren, dat de islam ongestraft onwettig gedrag kan tonen, en dat iedereen die daarover klaagt GECRIMINALISEERD zal worden?

  over hoeveel jaar denken de heren ivoren toren bewoners, dat nederland moslimsland een feit is?

  vermoord alle moslims, waar je ze maar vind.

  ach, is dat illegaal? gossie. En ik maar denken, dat het IN DE KORAN STAAT. gaan de heren gestudeerden mij nu vertellen, dat de KORAN ILLEGAAL IS? ja heh?

  de vraag is niet, OF de islam crimineel is: DAT IS IE! de vraag is, waarom deze heren niet over DE ECHTE KWESTIE spreken (IS de islam crimineel? WAT doet de overheid om de wet te handhaven, als een GELOVIGE de wet breekt, in naam van zijn geloof?), maar in plaats daarvan de KLAGERS proberen: te criminaliseren!

  nee, echt. En dan tariq rammadan, als gast. Bah! ik spuug op de nederlandse landveraders, de meelopers, de heulers. De landveraders.

  BAH! LANDVERADERS! geef anders nog een HANDJE aan tariq, om te tonen, wat een DHIMMI je bent! lik anders zijn aars! misschien toont dat, hoe onderdanig en blind je bent.

  de islam VERTOONT CRIMINEEL GEDRAG. waarom is dat CONSTATEREN dalijk een MISDAAD, maar dat criminele gedrag ZELF niet? halllllloooooooooooooo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *