Rapporten Radicalisering, Salafisme en Jihadisme

You may also like...

10 Responses

  1. Victor says:

    JIHADISTEN UIT NEDERLAND VECHTEN NU OOK IN IRAK!
    Na Syrië ook Irak, Libië en Mali …

    moslimstrijders uit Europa groeien razendsnel. Het gevaar door terroristen uit het Westen neemt toe. In Nederland geboren, door de gesubsidieerde moskeeën opgeleide, geradicaliseerde Moslim jongeren vechten in meerdere fronten…! Minister Frans Timmermans,zoekt contacten met zijn nieuwe partners.

    Nederlandse en Belgische jihadisten vechten mee…De Nederlandse en Belgische jihadisten in Irak hebben nauwe banden met ISIS terroristen aldaar en vechten samen aan het front.
    Tot 5 000 Europese jihadisten vechten met ISIS mee. De Europese jihadisten hebben ook plannen om naast Syrië en Irak landen zoals Nederland en Belgie te destabiliseren en in chaos onder te dompelen.
    Nu de Westerse beschaving een bedreiging te wachten staat vergelijkbaar met de barbaren-invasies die het Romeinse rijk vernietigden, deze migraties zijn wel vergelijkbaar met die van de voorouders van deze Turken en Arabieren.

    Nu worden wij bedreigd door het wereldwijd verspreide internationale Islamitische immigratie, terrorisme etc.. met zijn oorsprong binnen de islamitische wereld. De Jihad is nu onder ons: Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Haarlem, Amsterdam, Londen, Parijs, Berlijn en andere grote steden van EU dreigen onder de grote massa van Moslims hun oorspronkelijke bevolking kwijt te raken.. Op grote schaal wordt er in de Europese landen in de 21e eeuw geronseld onder de kinderbijslag, import huwelijk geboortes jongeren voor de Jihad, de heilige oorlog van de Islam tegen alle religies en de westerse maatschappij. Moslims groeien nu razend snel binnen Nederland. Aller middelen worden ingezet om een meerderheid te krijgen.. Wordt er niet gebruik gemaakt van democratische rechten en democratische middelen om de democratie de nek om te draaien? 
    Baarmoeder van de Jihadisten heeft veel meer invloed en macht in Nederland! Dat deze jihadisten op veel gebieden gewoon barbaren zijn zonder enig respect voor cultuur, mensen of hun eigendommen is al herhaaldelijk via door henzelf op het internet geplaatste filmpjes bewezen.
    Nu kunnen ze overal moskeetjes bouwen en culturele centra inplanten. 
    Ze zitten in onze instellingen en kunnen via die weg geld en middelen krijgen van de gehele gemeenschap. 
    Terwijl die vreemdelingen in onze parlementen, regeringen en gemeenteraden zetelen, geven we ze nu de kans en de middelen om ook ons wetten en gebruiken op te leggen.
    Deze jihadistische Islam is en een kanker voor onze democratie.
    De islam houdt mensen in een intellectueel en economisch vacuüm. In tegenstelling tot wereldse politieke stromingen, is de islam een geestelijke politieke stroming, de argumenten die de Islam aandraagt zijn uitsluitend omwille en op grond van Allah’s wil cq de koran en zijn dus nooit en te nimmer objectief toetsbaar aan neutrale criteria.
    Dat deze mensen daar vrij mogen over beslissen en niet gedwongen mogen worden, is een wettelijke verplichting en is dus van tijdelijke aard (andere machtsverhoudingen, andere wetten). 
    Dat door onze voorstellen moslims hier meer macht zouden krijgen dan nu is de zaken lichtjes op zijn kop zetten. 
    In Nederland zijn zodoende inmiddels vele duizenden militanten werkzaam: het totale aantal leden betreft ca. 98.000. De activiteiten zijn in principe gericht op de hele bevolking, want de islam wordt gezien als een belangrijk element van de gemeenschappelijke Turkse Arabische identiteit. Arabische en Turkse politieke verlengingen binnen Europa, Militaire opbouw, ideologische agressiviteit, en de vorming van een nieuwe kolonie is werkelijk een nieuwe bedreiging. Haar meer genuanceerde toepassing van het afschuwelijke islamisme, is eigenlijk de toekomstige bedreiging voor de Europa. Ze zijn de uitvinders van een meer duurzame en verraderlijke vorm van het islamisme. 
    Het gevaar van die strategie is echter dat deze niet werkt aangezien de islamieten hier die logica niet zullen volgen. Uit de geschiedenislessen leerden wij dat in de jaren van de kruistochten werd gestreden tegen de uitbreiding van de islam naar Europa. Maar zijn ze in die tijd niet echt verhindert, hele kleine Azië (Byzantijnse rijk) viel toch even later weg. Uit onderzoek van de grootstedenjeugd islamieten is gebleken dat moslimjongeren steeds meer antiwesters worden. Blijkbaar geraakt in het Nederland een groeiend aantal jonge moslims geïnspireerd door de politieke islam en nationalisme van herkomstlanden. 
    Kennelijk oefenen extreme ideologieën van islamitische ouders onweerstaanbare aantrekkingskrachten uit speciaal op hun jongeren. Eén ding is zeker: het schoolwerk heeft er onder te leiden. Hoe komt het dat jongeren zo bevattelijk zijn voor extreem gedachtegoed en hoe kun je dat als ouders voorkomen? 
    Moslims bereikten Balkan landen wel, Bosnië, Albanië, kosovo etc, zijn wel geïslamiseerd.
    Zijn wij daardoor op weg naar anarchie, wetteloosheid en begint op die manier de ondergang van onze democratische westerse wereld en wacht daar de Meerderheid op? 
    De meerderheid van de jeugd in de grote steden noemt zich moslim, niet meer Nederlanders.
    Het blijft opvallend dat Turken en Marokkanen omwille van een behoud van een pre moderne gedragspatroon assimilatie afwijzen. Zij wijken hiermee af van het klassieke migratiepatroon, waarin velen van de eerste generatie emigranten en zeker de meerderheid van de tweede en derde generatie door gemengde huwelijken kiezen voor een nieuwe vaderland. De emancipatie van nieuwe generaties Marokkanen en Turken zal dan ook langer duren en pijnlijker zijn. Veel jongeren die in Nederland carrière willen maken, zullen zich gedwongen voelen te breken met de islam van hun ouders en daarmee met een sociale omgeving.
    Toch jammer dat we in Nederland alleen de keuze hebben tussen politici die de islamisering helemaal niet als probleem zien en politici die nationalistische Turken en Marokkanen als het succes van hun integratie zien!. Voeg daar de betreurenswaardige geschiedenis van de islam aan toe, en voilà: daar hebben we een mogelijke verklaring voor het gedrag van de fanatieke moslims. En al te gretig wordt deze islamvariant in de media opgepikt.
    Nationalisten willen de machtsverhoudingen binnen de eigen natie het liefst onwrikbaar vastleggen. Men beseft nog niet dat beiden gevaarlijk zijn voor de toekomst van Nederland.
     Ze willen zien dat Nederland over 20 jaar een bevolking heeft die voor meer dan de helft uit moslims bestaat (hetgeen gebeurt als de huidige trend zich voortzet). Daarom willen ze huidige immigratiebeleid, kinderbijslag, onderwijsbeleid, “godsdienstbeleid” graag handhaven…
     Van een Nederlandse politicus mag je verwachten dat hij/zij onvoorwaardelijk kiest voor Nederland ongeacht het land van herkomst. Door de dubbele nationaliteit kun je hieraan twijfelen en kan er zelfs sprake van belangenverstrengeling. Maar juist gaat het hier weer over de enorme belangen van Turkije en Marokko die achter deze nationalisten staan! Een Nederlander moet gewoon het Nederlandse volk vertegenwoordigen, niet een buitenlander.
    Ze vinden het wel erg leuk om opschudding en rellen te veroorzaken door in demonstraties nu even alleen antisemitische kreten te slaken, over een paar jaar krijgen we nog meer. Het belangrijkste kenmerk is absolute solidariteit tegenover de Nederlanders. Bij het minste of geringste is de hele groep bij elkaar -de combinatie mobieltje en scooter is zeer efficiënt- en staat als één blok tegenover Nederlanders.

    Met Vriendelijke Groeten
    Victor Leman

  2. Victor says:

    Wereldvreemde moslimimporteurs van EU , die hoog verheven boven het volk, bevelen wat er goed is voor ons.

    Terwijl Nederland zou zich goed moeten voorbereiden, de grenzen moeten sluiten en zich verdedigen tegen de vijandige politieke ideologie, gebeurt er het tegenovergestelde: met honderdduizenden stromen islamieten uit Noord-Afrika en het Midden-Oosten binnen en de politiek is tegen de stopzetting van import massa Moslim die bron is van jihadistische oorlog!

    Onder de naam, “vrije verkeer personen” , komen nog meer moslimstrijders binnen!
    D66, PVDA, GL, CDA, VVD willen niet stoppen met de gratis bezorging van uitkeringen aan miljoenen Moslims en daardoor de groei vd Islam gaat gewoon door. Oude garde financiert zelf de doodseskaders :7 miljard naar de Moslim Broeders, honderden miljoenen naar de soennitische Jihadisten in Syrië, vliegtuigen boven Libië om El-Qaida een handje te helpen et cetera. Honderden miljoenen naar Afghaanse milities. Op deze manier zouden de problemen uit de thuislanden meeverhuizen!!

    Belgische en Nederlandse polderjihadlisten doen mee met het moorden en verkrachten in Irak.

    Op deze manier kan Jihadisten strijd ook in de Europese steden worden uitgevochten omdat hier tientallen miljoenen moslims wonen. Door de chaos zullen ook andere regio’s verder destabiliseren.

    Waren het maar werknemers die hier komen en daarna weer terug gaan. Feit is dat veel moslims zich op het politieke pad begeven en allerlei rechten misbruiken. islamitische instroom wordt in principe door de landverraders gestimuleerd…Collectieve krankzinnigheid van onze politici op allerlei gebied,maar dit is wel helemaal idioot!

    Om het desastreuze plaatje compleet te maken subsidiëren we het merendeel van achterblijvende moslims die alleen jihadisten produceren en is de 5e colonne in de grote steden bezig om zich het publieke domein toe te eigenen! we zijn loonslaven om de uitkeringen van deze moslimstrijders te betalen die nooit hebben bijgedragen aan de verzorgingsstaat, puur parasitisme. Met speciale dank aan de PvdA, GL, CDA, VVD en D66. Partijen die door hun jarenlang falend beleid Nederland tot de jihadisten exporteur van de wereld hebben gemaakt!

  3. Florac Bosch says:

    JIHAD STRIJDERS VAN HAMAS EN ISIS (IS) ORGANISEREN ANTI-JOODSE DEMONSTRATIES IN NEDERLAND!

    Achmed, met zijn Dubbele nationaliteit, machthebber van Rotterdam komt op voor de Islam. Van der Laan, Jozias van Aartsen zijn laf en hebben zeer duistere persoonlijkheden.
    Uitspraken van buitenlandse islamitische politici en demonstraties van de Turken en Marokkanen in Nederland!
    FRANS TIMMERMANS (PVDA) STEUNT ACTIES JIHADISTEN!

    ‘NEDERLANDERS VOELEN ZICH NAUW BETROKKEN BIJ DE REGIO’
    Demonstraties in Rotterdam, Amsterdam en Den Haag maken volgens de bewindsman duidelijk dat Nederlanders zich nauw betrokken voelen bij wat er in Gaza gebeurt. “Maar hoe hevig het conflict daar ook is, hier mag die onverzoenlijke polarisatie geen voet aan de grond krijgen.)” F. Timmermans (NRC)

    Dit soort figuren zijn erger dan de jihadisten. Macht vertoning van de Jihadisten wordt gepropageerd als “de steun” van de Nederlanders aan Gaza!
    PVDA, D66, CDA, GroenLinks en grootsteden met de fraude, corruptie, bendes, moorden, en nu Jihadisten, een tenenkrommend toneelstuk waar elke bloedzuiger zich machtig voor zou moeten voelen….!

    Een Marokkaan of Turk met een dubbel paspoort burgemeester, wethouder maken, is vragen om moeilijkheden,natuurlijk hebben ze een dubbele agenda, Marokkanen en turken zijn er altijd voor hun eigen volk… We weten dat de loyaliteiten van deze Marokkanen en Turken bij hun ras- en geloofsgenoten, bij de herkomstlanden liggen.
    Moslims eenmaal aan de macht tonen ze aan dat onze grote steden al verloren zijn. Halal etende burgervaders, wethouders die met hun echte baasjes in Marokko en Turkije de regels voor hun provincie in den “vreemde” gaat opstellen. Veel Turken en Marokkanen, massaal gemaskerd met de hoofddoeken, gemobiliseerd door de grote organisaties, door de gemeente ambtenaren, willen nu de maatschappij terroriseren…Den haag, Amsterdam en Rotterdam zijn nu eenmaal onder invloed van grote massa Moslims falende steden, daar wordt hele stelsel aangepast aan de razendsnel groeiende Moslim populatie.

    De huidige elite stak miljarden belastinggeld in het opbouwen van een grote islamitische netwerk. Neem allerlei overlegorganen als het ware de feitelijke ambassades en consulaten van de 5. colonne, maar op grondgebied van Nederland, (2 miljoen mensen zitten in Nederland en hebben ze eigen ‘ambassades’ nodig, los van de ambassades van hun herkomstlanden) moskeen, islamscholen, islamitische omroepen, dialoogacademies voor de Turken en Marokkanen enz. enz. Er zijn er duizenden en worden allemaal bestuurd door PvdA, D66, Groenlinks en CDA -ers. Ze onderhouden dus een grote slappe achterban, die altijd voor meer islamisering zorgt. 
    Laatste demonstraties van de Moslims bewijzen dat de Nederlandse politieke establishment nog meer islamiseert. Straks komen er nog meer Turken en Marokkanen binnen, zie -nieuwe beleid inzake EU hof, opheffen van de immigratie beperkingen, afschaffing van de regels…Dan moet je ook niet verbaasd zijn als een land als Marokko uitgebreid de voeten veegt. Omdat er geen enkele Marokkaan en Turk teruggestuurd is, sterker nog dat er meer Moslims hier zich gaan vestigen en alles doen wat ze willen, hebben Marokko en Turkije dus het nodig gevonden de islamisering van Nederland wat te versnellen door de restanten van de Nederlanders weg te sturen. Denkt Nederland nu echt dat een mohammedaan met een dubbel paspoort nota bene, voor Nederland zal opkomen?
    De Marokkaanse koning heeft toch ook nog niet zolang geleden iemand ontslagen, omdat die man een dubbel paspoort had. Echter: de Marokkanen hier in Nederland móeten nota bene van hem, naast hun Nederlandse paspoort, ook het Marokkaanse behouden. Het ergste is natuurlijk nog, dat onze overheid dit pikt. Zij zijn de Marokkaanse koning hierin onderhorig. Duidelijk is dat Marokko Nederland al als 17 provincie behandelt. En Rotterdam als het bruggenhoofd beschouwt waarmee vaste voet aan de grond is gekregen. Het paard van Troje heeft er weer een actuele versie bij gekregen. Het benoemen van mensen met een andere nationaliteit op politieke, bestuurlijke of belangrijke functies deugt gewoon niet. Het is vragen om problemen. Marokkaanse en Turkse gemeenteraad leden maken meteen duidelijk waar hun loyaliteit ligt, in ieder geval niet bij Nederland. CDA, Groenlinks, PvdA en D66 zijn verantwoordelijk voor de ontstane situatie. Het is het beste dat er zo snel mogelijk wetgeving komt die stelt dat alleen mensen met één nationaliteit (de Nederlandse) op belangrijke posities kunnen worden benoemd (inclusief die van volksvertegenwoordiger). Voorkomen is beter dan genezen. 

    Jihadstrijders samen met de leden van D66, PVDA en Groenlinks schreeuwen haatdragende en gewelddadige slogans tegen Israël en Israëlische vlaggen omhoog gehouden waarop de Swastika de ster van David had vervangen…
    Het demonstreren gaat gepaard gaat met Arabische sjaals, gezichtsbedekking, leuzen en IS vlaggen.De burgemeesters zeggen dat ze ” vreedzaam” demonstreren.
    Deze Turken en Marokannen waren/zijn allemaal aanhangers van de Islamitische Staat! Die tot in ons vrije westen zijn doorgedrongen als bezetters…! 

    De demonstranten schreeuwen ook zuiver antisemitische leuzen; de kreet “Dood aan de Joden” werd opgepikt door de menigte. Dit was de eerste keer sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog dat er expliciet antisemitische gezangen geschreeuwd werden door een grote menigte in Den Haag, Rotterdam en Amsterdam!
    De demonstranten schreeuwen ook: “Hamas zal winnen”, ter ondersteuning van de jihadistische terroristische organisatie. Dit was ook de eerste keer dat in een grote menigte in Amsterdam openlijk leuzen werden geschreeuwd ten gunste van een jihadistische terroristische organisatie.

    NIET GEKOZEN BURGEMEESTERS EN ANTISEMITISCHE MOSLIMS

    Burgemeester van Rotterdam Ahmed Aboutaleb (PvdA) blijft aan de macht!!

    Deze burgemeester doet niks tegen de vervolging van christenen door Isis(IS), krijgen ze waarschijnlijk geen toestemming van de burgemeesters.
    CDA verraders staan ook achter deze doubleur, die met zijn Marokkanse paassport gekken manipuleert…
    De burgemeesters vrezen voor een agressieve tegendemonstratie van op hun tenen getrapte moslims en zetten liever geen ME in om de marcherende christenen te beschermen tegen agressie. Dat zou door de moslim protestanten kunnen worden uitgelegd als partijdigheid. Verbied je een demonstratie, dan heb je ook geen last van een tegendemonstratie. Een pro-Gaza-demonstratie hoef je niet te verbieden uit vrees voor een christelijke of joodse tegendemonstratie. Onze christenen zijn nogal labbekakkerig uitgevallen tegenwoordig. Die houden echt geen protestdemonstratie tegen Isis uit medeleven met vervolgde christenbroeders. Abrutaleb en van Aartsen kunnen dus gerust zijn.
    Van onze volksvertegenwoordigers vragen wij geen voeding te geven aan de anti-Semitische oprukking!
    Wij vinden het de taak van de gemeente om onder ogen te zien wat er echt aan de hand is, waarom al die nieuwe generaties als Jihadisten worden opgevoed en opgeleid met de gemeente geld?.
    En zeker te weten dat de Jihad-strijders de discussie hierin niet bevorderen. Reminder: Die willen geen discussie. 

    Als bewoners van Nederland hebben wij zorgen over de teneur van het debat rond de anti-semitische moslim demonstraties binnen de stad. In het verlengde hiervan maken wij ons zorgen over de gevolgen voor onze samenleving, terwijl wij als Nederlanders meestal goed met elkaar omgaan.
    Het is nou overduidelijk dat de politiek compleet doof is voor onze mening en geen ruggengraat toont terwijl het blijkbaar wel aanvoelt dat de samenleving iets anders wil. 

    Het lastige is dat argumenten worden gehanteerd waarvan wij het gevoel hebben dat die deels gebaseerd zijn op de democratische afspraken. Anderzijds de uiteenlopende argumenten lopen in de discussie door elkaar en weerspiegelen die discussie op de straat. Waardoor er een zware lading rond het onderwerp hangt.

    In onze rechtstaat is van alles in de Grondwet vastgelegd. Nederland als een vrije land, waar iedereen welkom is en er geen anti-westerse denkbeelden uitgedragen worden. Het is hierbij niet van belang of de bewoner katholiek, protestants-christelijk, joods of islamitisch is. Dat hebben we ooit gedaan met een reden. Een gevolg van deze rechtsstatelijk uitgangspunten is, dat de overheid, ook de gemeentelijke overheid, moet meewerken aan het uitvoeren hiervan. Dit lijkt redelijk eenvoudig omdat voor iedereen de regels hetzelfde zijn en we geen onderscheid maken tussen afkomst, religie, huidskleur of wat dan ook. Het feit dat de juridische context duidelijk is, laat onverlet dat er kennelijk de drang is bij het college en Burgemeester om aan deze praktische uitgangspunten te gaan rommelen. Hierdoor ontstaan kennelijk zeer negatieve gevoelens bij bewoners van Nederland. De emotionele reacties duiden hier ook op. 

    De “NEDERLANDSE burgemeester”, ISIS, Al Quida, Hamas en andere organisaties met Islamitische achtergrond zitten bij hem in het bloed.
    De tijd is aangebroken om (nette) demonstraties op touw te zetten, waar Nederlanders zouden protesteren Tegen het inpikken van hun land d.m.v. non stop  tsunamigolven van migranten en vluchtelingen uit Moslim- en Afrikaanse landen. Tegen Islamitische terreur die buurten en complete steden onleefbaar maakt.  Tegen de Islamitische terreur gericht tegen alle Nederlanders in buurten waar moslims in grote getallen wonen. Terreur die gericht is om het volk uit de buurten weg te drijven; enkel en omdat de blanken niet van Allah houden. Vergeet niet dat  Nederlanders hebben daar generaties achter elkaar gewoond. Tegen landelijke politieke leiders en de EU die hekel koesteren
    aan hun eigen volk. Ze doen  hun best de autochtone Nederlanders en niet moslims te dumpen t.b.v. de Islam; enkel en omdat islamitische lobbyisten wereldwijd veel pecunia op de tafel leggen.  
    De landelijke politiek hoeft hier helemaal niet mee te worstelleen maar gek genoeg blijven we worstelleen met de islamitische ideologie. Hoe zou dat nou toch komen?

    Turkse, Marokkaanse en Palestijnse vlaggen en anti-joodse leuzen in Nederlandse steden.
    Gemeente ambtenaren en infiltranten mobiliseren de moslims!
    moslims zaaien chaos en streven naar een nieuwe politieke stand in EU.
    In Nederland is recent een Gaza-demonstratie in Amsterdam. Ook daar overigens een verrassend groot aantal deelnemers en verrassend veel Marokkanen en Turken. 5. Colonne is door de gemeente zelf gemobiliseerd..

    Een schande dat de uitstoot van moslimlanden de Nederlandse media zo sterk kan manipuleren. 

    Terwijl moslims in christelijke landen een maximum aan godsdienstvrijheid bezitten, heerst er in de islamitische landen een ongeëvenaarde onderdrukking van alle niet-islamitische geloofsrichtingen.

    Er wordt nu opgeroepen om Joden te vermoorden en de burgemeester laat in een reactie weten dat dit binnen de grenzen van het toelaatbare valt. Demonstraties ok. Maar deze heeft alle grenzen overschreden. 
    Moslims in Nederlandse uitkeringen maken zich nu verdacht, ze steunen de aanslagen van IS, AL-Qaida en HAMAS.
    Een groot deel van de Turkse en Marokkaanse jongeren gedragen zich of ze heer en meester zijn in Nederland, dankzij de corrupte ambtenaren.

    We moeten moslims net zo behandelen als iedereen en ze geen voorrechten geven omdat ze anders misschien wel eens zouden kunnen radicaliseren… Chantage heet dat. Dus ja, we schieten te ver door in de tolerantie. Geen tolerantie voor de intolerantie en opkomen voor onze zwaarbevochten vrijheden en verworvenheden. Daar mogen we trots op zijn en dat mogen wij verdedigen. Wij passen ons ook aan als wij naar andere landen gaan, waarom kunnen we niet hetzelfde vragen van mensen die hier vrijwillig zijn? De rechten zijn er, de plichten moeten niet vergeten worden. En de regering moet ophouden met die slappe knieën en opkomen voor Nederland. 
    Dat kan toch niet kloppen? Jarenlang is er straffe kritiek geweest op de christenen, waarom zouden we een uitzondering maken voor het islamitische geloof? Is dat dan toch omdat zij dreigen?

    Erdogan is echt een gedreven antisemiet dus we kunnen de komende jaren nog wel wat verwachten. De Turkse regering vindt dat zij de plicht heeft om op te komen voor hun “Eigen Volk”- moslimvolk, volgens Erdogan is HAMAS een onderdeel van zijn grote imperium!!, en vond dit ook van toepassing op de 3e en toekomstige hier geboren generaties.

    In Rotterdam heeft PVDA verloren, toch geïslamiseerde PVDA beslist nog steeds over de stad!? Marokkaans Abu Talab wilt graag nog meer demonstraties tegen de Joden!!

    Het misselijk makende antisemitisme van moslimjongeren met een kennelijk laag IQ, kan gevaarlijk zijn, maar ook het geniepige van figuren als de niet gekozen burgemeesters en als ambtenaar gemaskerde massa infiltranten..

    Turkse leider Erdogan roept de Turken op voor de nog meer acties…!

    Logisch dat deze jongens antisemitisch zijn, als het OM hen gaat vervolgen zal het ook de Koran moeten verbieden.

    Natuurlijk spreken zij het zelfde als Erdogan. Het net wordt steeds nauwer om ons heen getrokken. En wij maar praten met deze lui. Nu weer de honderden terroristen die naar Syrie, Gaza en Irak gaan om te vechten in het terroristen leger een samenraapsel van uitschot.

    We zien geen einde komen aan het antisemitisme van jonge moslims. Nederlandse moslims haten joden. Het molesteren van joden zien ze als wraak voor het onrecht dat in hun visie door Israel aan Palestijnen wordt aangedaan. Dan zouden wij ook gerechtigd zijn om ons te wreken op moslims voor het leed dat moslims in Irak, Syrie, en Pakistan Cristenen aandoen. Maar dan zit je voor je het weet in een burgeroorlog. We hebben deze ellende zelf in huis gehaald.

    Laten we echter wel wezen. anti-westerse Turkije heeft tot op heden al miljarden van de EU ontvangen en maakt weinig tot geen progressie in het zich aanpassen aan algemeen geldende westerse normen. Als je dan “burgemeesters” , wethouders en allerlei politici bezig ziet hebben ze nog gelijk ook. Daarbij komt dat de meeste imams, betaald door de Turkije, Iran, Marokko, Saudi Arabië of gelijk welke andere extreme geldschieters, hen wijs maken dat dit door de macht van Allah komt die dit alles voor hen organiseerde, zoals door hun profeet voorspeld. We praten nu over ongeletterden zonder andere communicatie dan de vrijdagse donderpreken. Ze hebben zelfs geen idee wat er echt in de koran staat, ze kunnen er geen jota van lezen.

    Dat nationalistische gewapper met die rode turkse vlaggen en het opzetten van grote bekken door die kennelijk verongelijkte turken moet afgelopen zijn. Jodenhaat zit zeer diep bij het overgrote deel van de Turken. Erdogan weet dit en bespeelt dit gevoel omwille van stemmen. Koerden & Alevieten worden trouwens door de soennitische meerderheid ook geminacht. Islamisme, extreem nationalisme dat is Turkije anno 2014.
    De regering is het slaafje van Brussel en wil nòg meer moslims naar Europa importeren. De PVDA en de VVD lopen als hondjes achter de imams, Hamas en andere Jihadisten. Isis wordt gesteund door Turkije, Qatar en S.Arabie daar zitten de masterminds. Erdogan, zie ook zijn ridicule uitspraken over Israel, wil alle islamitische staten verenigen ala het Ottomaanse rijk.Deze man is levensgevaarlijk.
    De EU zou de jaarlijkse miljardenhulp aan dit land moeten stoppen en het Europeanen moeten afraden om naar dit duistere land af te reizen. Ze steunen Syrie vrienden werken voor de ISIS(IS). Deze IS-terroristen lijken goed getraind en vooral strategisch goed geleid en georganiseerd in Nederland. 86% van de moslims in Nederland is het eens met ISIS! Je mag en kunt geen propaganda tolereren van een ideologie die de tolerantie wil afschaffen en een totalitair systeem introduceren. 

    Dat er in Europa bloedbaden zullen volgen neemt óók de huidige regering voor lief.

    We zijn verkocht en verraden.

    Met Vriendelijke Groeten.

    Victor Leman, Florac Bosch, S. Leobergen

  4. victor leman says:

    ISLAM en ISIS!

    Corrupte politici en kerkleiders willen ons wijs maken dat alleen ISIS slecht is en hun ideologie/geloof een bijzonder vreedzame, lieflijke godsdienst is.
    Men heeft destijds niet gezegd dat communisme wel goed, maar alleen de communistische partij niet goed is…!

    ISIS, AL-QAIDA, AL-NUSRA, HAMAS en door de Obama georganiseerde moslimlanden die representatief zijn voor de islamitische volkeren, vinden dat islam belangrijker is dan vrijheid en democratie. Dat is dus een principieel en keihard conflict met het westen. 

    De islam is het grote gevaar, niet alleen ISIS!

    De bevolking van aarde wordt nu weer blootgesteld aan massale en leugenachtige verraderlijke campagnes onder leiding van Obama. Corrupte leiders negeren het wereldwijde islamitische geweld, de burgeroorlogen waarin moslims niet moslims verdrijven of uitmoorden, dus los van huidige ISIS!

    Huidige leiders ontkennen dat de fundamentele reden, de essentie van de islam is. Die essentie is dat de islam een leer is van haat en verachting van ongelovigen die te vuur en te zwaard moeten worden bestreden, onderworpen of gedood en verdreven met achterlating van al hun bezittingen. Verraders ontkennen dat de haat en verachting voor onze samenleving die zij bikkelhard afwijzen en met geweld bestrijden een vaste onderdeel is van islamitische leer… 

    Leugencampagne over de islam wordt enthousiast gesteund door de politieke en kerkelijke leiders in ons land. Niet alleen Obama maar ook premier Rutte en de minister van Buitenlandse Zaken Timmermans kennen zogenaamd de echte oorzaak van alle islamitische agressie, haat tegen het Westen, tegen onze samenleving.

    De islam is een ketterij, een opzettelijke verdraaiing van de werkelijkheid, een leugen.

    Overal ter wereld onderdrukken moslims, als ze in de meerderheid zijn, anders gelovigen en andersgezinden.. En de boel verziekt onder onze neus.
    Volgens deze bestuurders de opkomst van jihadisme, is te wijten aan de Nederlanders zelf die onvoldoende respect tonen voor moslims. Zij negeren dat wij tientallen miljarden euro’s per jaar offeren voor uitkeringen, scholing, gezondheidszorg, kinderbijslag, huisvesting, subsidies voor moslims die het volgens de koran onze plicht achten om hen te onderhouden.

    Voortdurend wordt een vervalste propaganda van islamisten geciteerd en juist wordt ontkent dat islam dicteert het doden van mensen die wanorde scheppen in het land, dat wil zeggen de profeet niet gehoorzamen, toe te staan. 
    Wie de leugens van islamisten aan de kaak stelt wordt bedreigd door moslims zowel als door de eigen overheid wegens gebrek aan respect. 

    Nu praten ze over radicalisering van Grootsteden moslims, en onze gemeentes zich maar op de borst kloppen dat ze sinds 40 jaren jihadisme financieren. 

  5. victor leman says:

    IMMIGRATIE VAN MOSLIMS: EXPORT SALAFISTEN!

    Hoe meer Salafisten in Nederland, hoe sterker de IS in Nederland! Alle Marokkanen die nog steeds binnenkomen zijn allemaal Soennieten die ook ISIS sympathiseren. Hoe meer Marokkanen in Nederland, hoe eerder jihad en ondergang!

    Een groeiende Salafistische Moslimbevolking betekent ook groei en steeds meer invloed van de Koran en IS. En wat willen we daarmee? We zien de gevestigde, eigen kerken leeglopen. Tegelijkertijd zien we de Moskee als een paddenstoel uit de grond verrijzen. Het is nu duidelijk geworden dat de harde kern van de Moslimgemeenschap daar geen boodschap aan heeft. Op dit punt zijn we dus gewaarschuwd. Wanneer de Christenen in een Islamitisch land als Marokko met een bijbel over straat lopen, zijn de rapen gaar. 

    Marokannen in Nederland zijn allemaal soennieten, deze salafisten staan achter de IS. “gematigd” is de Islam zo lang de aanhangers niet in de meerderheid zijn. Zodra die meerderheid er is wordt de Sharia ingevoerd… Dat staat Nederland ook te wachten! . Al diegenen die dit niet geloven kennen de geschiedenis niet.

    Als de PVV er niet zou zijn wie komt er dan op voor ons om bescherming te waarborgen tegen allerlei misstanden? Wie zorgt er dan voor dat onze ouderen weer fatsoenlijk hun oude dag mogen beleven na een intensief leven?

    VVD met Rutte,is een partij geworden met een rare achterban die geen kritiek op de ISIS en massa immigratie duldt. Ook al is die kritiek terecht. De reactie is altijd hetzelfde: Degene die de kritische boodschap brengt demoniseren. En vooral verder niets van de kritiek aantrekken! Nee, want moslimgeweld,-onderdrukking en ondergang van de NL cultuur, in vele vormen, zijn kennelijk niet zo erg als kritiek. De kritiek moet worden bestreden, en uit kiezersbelang doet M. Rutte dit namens de moslims.

    Wie stopt dan miljoenen salafisten van IS die het onze samenleving moeilijk maken? De gevestigde partijen hebben lange neuzen en bibberen bij iedere misstand want ze zijn regelmatig geschokt.
    68 procent van de Nederlanders wil dat er een einde komt aan de wildgroei van IS aanhangers in Nederland! Een grote meerderheid maakt zich ernstig zorgen over de groei van de islam en de invloed daarvan op de samenleving. Maar CDA en VVD, net als PVDA en D66 prominenten, willen zo’n moordende proces niet stoppen! M. Rutte, wilt niet weten dat deze moslims, die 99% uit de Soennitische Salafisten bestaan, IS voedingsbodem zijn…

    M. Rutte,als PVDA sponsor,met een geheel pro-EU kabinet is voor veel mensen een nog grotere probleem! Wie zorgt er dan voor instroom van IS aanhangers?

    Moslims die zich laten sturen door IS, moeten er onmiddellijk op gewezen worden dat spionage hier in Nederland niet gewenst is. Deze Soennitische IS aanhangers met dubbel paspoort onmiddellijk terug naar herkomstland.

    Het wordt steeds gekker… Wanneer zien de Nederlandse regeringleiders de arrogantie van de moslimlanden in, en komen ze met duidelijke eisen naar hen. Stop infiltreren in de Nederlandse politiek, stop ISIS in Nederland.
    Heren volksvertegenwoordigers wordt wakker!!

    STOP IMPORT MOSLIMS NAAR NEDERLAND!

    Met Vriendelijke Groeten.

    Victor Leman, Florac Bosch, S. Leobergen, A. Thores

  6. Florac Bosch says:

    MERKEL, HOLLANDE, RUTTE, CAMERON EN NOG MEER EU LEIDERS PROBEREN DE ISLAM VAN JIHADISME TE SCHEIDEN!

    EU leiders beweren dat dit alles niets met de islam te maken heeft, Turkse dictator Erdogan, en dit is dan de grote vriend van onze ongekozen EU-leiders, gaat nog verder: “islamofobie en racisme zijn oorzaak aanslagen Parijs”, Niet de islam maar ‘racisme. Haat zaaien en islamofobie’ zijn drijvende krachten geweest achter de aanslagen in Parijs”, zegt hij!

    Kalifaat Erdogan’s opdracht aan zijn 5e colonne en de politieke proces tegen Geert Wilders!

    Moslimleiders hebben zoveel macht dat ze in de Nederlandse politiek makkelijker kunnen infiltreren en journalisten, schrijvers, docenten in het openbaar kunnen bedreigen. Islamitische handlangers doen alles wat hun dictators dicteren.
    Mohammed van Marokko roept wat op en hier meteen duizenden aangiftes!! Onder de naam positieve discriminatie zijn er tienduizenden Moslims gestationeerd bij de overheid instellingen. Ze geven nu alle informatie door aan de jihadisten…
    De grote Franse bladen waren, zijn en blijven te laf om spotprenten over de islam te publiceren.

    De gruwelijke dood van de tekenaars is zinloos geweest, de Europese machthebbers blijven blind en doof voor de moslims. Het werd er dus alleen maar slechter op. De Nederlanders werden gedwongen begrip op te brengen voor de islam en de immigratie van islamieten. Nu heeft men een nieuwe manier gevonden; twee soorten islam. De goeden en de slechten. De slechten zijn de terroristen en IS, dat is geen echte islam. Dit hebben ze 25 jaar geleden ook gezegd, zo gaan we gewoon door, dat is alles alleen erger.
    Erger is, dat de overheid na de aanslag in Parijs, in overleg met Marokkaanse en Turkse organisaties besloten heeft om moslimhaat beter te bestrijden, dit was de opdracht van de Turkse dictator Erdogan aan de 5.colonne geweest. Moslims in Nederland hebben nog steeds banden met hun dictators. Waarschijnlijk wordt nu de politieke proces tegen G. Wilders versnelt. Turkse dictator Erdogan dicteert hier voor altijd! Dat is hun antwoord c.q. oplossing op de aanslag. Europa heeft via immigratie de jihadist uitgelegd voor infiltratie, dreiging en dominantie en dreigt het slachtoffer te worden van haar jarenlange falende beleid. Sommige regeringen proberen om politieke redenen de feiten te verdoezelen. Ze propageren dat dit alles niets met de islam te maken heeft…Op deze manier proberen ze dat de islamisering proces niet verhindert wordt!

    Men wilt dus de vrijheid van mening beperken. Dit hebben ze besloten voordat zij aantraden voor de hypocriete polonaise voor het vrije woord in Parijs. En de Parijse demonstratie is dezelfde oude politiek, bekende symboolpolitiek van de elite. Er is niets veranderd, het blijft de kop in het zand steken van de gevestigde politieke elite. Elite staat achter zijn oude beleid: Kritiek op de immigratie van moslims is al strafbaar geworden: “Minder moslims,minder Marokkanen instroom” is strafbaar geworden in Nederland… Nederland gaat ten onder aan zijn naïviteit en baantjesjagerij.

    Overheden nemen geen afstand van hun eigen islamiserende beleid, nl, het binnensluizen van miljoenen moslims in Europa, waarvan een deel jihadistische moordenaars, en een groot deel sympathisanten daarvan. Terwijl de gevaarlijkste dreiging voor Europa momenteel de dreiging van, “instroom van meer moslims” is, wilt de politieke elite niet stoppen met zijn “meer moslims” beleid!
    Islam is altijd via zijn bekende migratie politiek verspreidt! De zwaarden uit de tijd van Mohammed, voor moslims de meest perfecte mens, zijn de kalasjnikovs van nu. ISIS, HAMAS, AL-NUSRA, AL-QAEDA doen exact hetzelfde.De basis hiervoor is te vinden in het Koran, een politieke ideologie, die zijn bekende heilige oorlog weer hervat om de islam over de EU landen te verspreiden.

    Hoe kun je de ene Jihadist vereren en tegelijkertijd de andere veroordelen? Is dat allemaal wel oprecht? Laffe EU leiders willen geen afstand nemen van een intolerante en gewelddadige godsdienst en een splijtzwam in onze samenleving. Steeds maar weer proberen de Islam van terrorisme te scheiden gaat ons heel erg de keel uithangen. Maar helaas het is de islam maar in zijn echte vorm. Welke kritiek dan ook op de Islam afdoen als discriminatie of zelfs racisme zal ook niet leiden tot het beoogde resultaat. Wanneer men dit soort zaken blijft proberen te onderdrukken en weg te wuiven, zal het uiteindelijk leiden tot meer extreem verzet, vanwege de frustratie dat men niet luistert. De moslim op zich is extreem in hun belevenis van hun “religie”. De Koran staat boven alle wetten, regels, normen en waarden van de westerse staat waarin de moslim leeft. De opvoeding zou streng zijn en datzelfde wel maar dan op de islam manier en Koran. 

    Achterlijke beleidsmakers ontkennen dat wat wij hier ‘terrorisme’ noemen, in islamitische landen gewoon de wet is…
    De laffe Europese overheden zijn een geweldige instrument voor de islamitische moordenaars. Door hun hypocrisie helpen zij de kwaad en ondermijnen zij onze democratie. Hun geïmporteerde islam heeft op alle fronten gewonnen en de autochtone bevolking nog banger gemaakt dan ze al waren want alle grootspraak van de demonstranten dat ze niet bang zijn is loze praat.

    Onbekwame leiders zeggen weer dat de islam goed is! De angst overheerst: angst bij de elite voor de islam en daarom alles doen om de islam-aanhangers maar te vriend te houden. Louter islam-apologeten, schijnheilige weg-met-onzers, politiek correcte draaihalzen en dhimmie knipmessen passeren de revue. Angst bij de moslims om niet voor vol aan te worden gezien en daarom krampachtig aan hun geloof c.q. regels vast te houden. Vergeet niet de extremisten ontzien niemand ook hun eigen geloofsgenoten niet. Dat is de reden dat een moslim nooit een terreurdaad zal veroordelen op een enkele uitzondering na, die alle respect verdient. Juist een overheid hoort zijn burgers te beschermen en zich tegen het extremisme te weer te stellen, maar op dat punt geeft geen enkele regering in Europa thuis en daarom voelen de autochtone burgers zich onveilig in Europa. De zg politieke elite en haar propagandisten in de media zijn dus verantwoordelijk voor het enorme speelveld, dat islam en vooral de actieve intolerante elementen daarin is gegeven door de doctrine van de volstrekt doorgerotte en perverse politieke correctheid, een dwangdenken en redeneren net zo ziek en schadelijk als Islam. Veel EU leiders zijn nog steeds van mening dat we alle jihadisten met open armen moeten ontvangen,deze collaborateurs zijn bang dat arme moslims beledigd zouden kunnen worden. Echter moet men goed beseffen dat het begrip ‘beledigd zijn’ voor de fundamentalistische nauwelijks grenzen kent. Het kan ermee eindigen dat de aanwezigheid van een kerkhals een ‘belediging’ voor de islam wordt opgevat. Islam en de huidige politiek elite is een dodelijke combinatie voor de westerse volkeren. De islamitische infiltratie bij de EU staten zorgt ervoor dat de discussie wordt gesmoord.
    Door dit soort uitingen van de landverraders in Europa, krijgen de jihadisten voet aan de grond voor hun weer in de voordeel. Ze lachen er om hoe het westen vrijgevend met tolerantie omgaan.

    Omdat de Koran en de Hadith de moslims aanspoorden tot geweld tegen ongelovige mensen, en hen namens God vermoordden, zijn de echte Islam standpunten van Al-Qaeda, Hamas en ISIS gebleven. De standpunten van de Jihadisten zijn de echte islam. Als de moslims nog geen macht hebben, dan laten ze zien dat ze ook tolerant zijn. Maar als ze de macht hebben, worden ze opeens dominant, radicaal ,extremistisch, en laten ze aan iedereen hun echte gezicht en tanden zien.
    Het grootste gevaar dat ons bedreigt, komt van binnenuit! Het zijn onze regenten die nog meer moslims importeren: de import van dit verderfelijke geloof gaat gewoon door …Niet alleen de islam is het grootste gevaar maar de onverantwoordelijke elite die onze grenzen wijd heeft opengezet om zoveel mogelijk stemvee binnen te halen. Deze slaapwandelende elite ziet en beseft best wat ze aanrichten maar verkiezen het niet te willen zien omwille van de macht en Brusselse goudpotten. Ze zijn nu ‘geschokt’ maar het enige dat zal veranderen is meer geld en persoonlijke beveiliging. Hun zorg voor de bevolking zal niet verder gaan dan de gebruikelijke ‘ze dronken een glas, ze deden een plas, en ze lieten alles zoals het was’.

    Het is een fatale fout geweest zoveel moslims in onze landen toe te laten, dit alles danken wij aan onze bestuurders die over de jaren hun kop in het zand hebben gehouden om de waarheid maar niet te hoeven zien.
    Elke moslim in EU, is een toekomstig lid van deze Jihadisten. Want alles wat jihadisten nu doen tegen onschuldige mensen, hebben de moslims 1400 jaar lang tegen andere onschuldige mensen gedaan. Het is geen kwestie van verlichting maar van verplichting, derhalve Vrijwaring van godsdienst. 
    Het wegkijken zit zo diep daar moet wel een generatie overheen gaan. En intussen zit de vijand helemaal onder ons en gaan gewoon hun gang. 

    Maatregelen:

    Stoppen met importeren van een overtuiging die niet past binnen alle andere overtuigingen.
    De aanhangers van de islam dienen binnen het westen ingedamd te worden, m.a.w. geen uitbreiding van buitenaf en die er zijn kunnen blijven en zich vermenigvuldigen echter binnen de wet Vrijwaring van godsdienst.

    – De jihadisten of ze nu nog willen gaan, dan wel terugkeren, moeten het land uit. NL-paspoort intrekken en op de zwarte lijst,geen toegang meer tot NL. IS strijders laten gaan, paspoort afpakken en nooit meer Nederland in;

    – Grenzen dicht voor immigranten uit moslimlanden, een onmiddellijk verbod op immigratie uit islamitische landen, uitzetting van criminelen en jihadisten inclusief hun familie, vrienden, helpers en allen die op sociaal media en in moskeeën heulen met de islamitische massamoordenaars;

    – verbod op de bouw van moskeeën.

    – Moslims moeten een eed op de Nederlandse grondwet afleggen ! Deze ideologie/religie van moord, haat en discriminatie willen we nu niet en nooit niet in Nederland. 

    – geen uitkeringen meer naar het buitenland;

    – stoppen met de dubbele paspoort …

    – imams uitwijzen; Ophouden met het pamperen van moslims

    – de staatsomroep eens opheffen en neutrale zender ervan maken en ook daar dus vrijheid van meningsuiting.
    – Er dient wetgeving te komen dat religieuze groeperingen, of welke stroming dan ook, nooit en te nimmer de democratie kunnen misbruiken enkel en alleen door aantallen.

  7. Florac Bosch (@FloracBosch) says:

    Turkije gaat nu zelf de Jihadisten helpen!

    Turkije is woedend dat de koerden illegale oliehandel van ISIS –de belangrijkste inkomstenbron van de terroristen- grotendeels hebben platgelegd. Turkije gaat zelf de Jihadisten helpen!!

    Turkije is nu een schurkenstaat bestuurd door een misdadig regiem. 
    Niet alleen is Turkije betrokken bij de oorlog zelf, maar ook bij een groot aantal misdrijven (waarvan sommige oorlogsmisdrijven zijn) die Ankara in een zeer kwaad daglicht stellen: de ondersteuning van terrorisme, een criminele regering die betrokken is bij agressie tegen zijn buurlanden en andere wereldmachten, de onderdrukking van journalisten en anderen die deze waarheid aan het licht hebben gebracht, om een paar zaken te noemen. In zijn totaliteit wordt duidelijk dat onder president Erdogan Turkije uitgegroeid is tot een oorlogzuchtige speler met waanbeelden van overheersing en een complete minachting voor mensenrechten en soevereiniteit.

    Turken staat nog steeds achter de Jihadistische terroristen…Nadat Ankara jarenlang de grenzen opengesteld heeft voor jihadisten van zowel al-Qaeda (in Syrië, al-Noesra) als ISIS, ehbben de massamoordenaars enorme gebieden veroverd!!
    De media in het Westen reageerden enthousiast toen bekend werd gemaakt dat de Turkse luchtmacht posities van ISIS had gebombardeerd… In werkelijkheid grijpen de Turken deze –false flag?- aanslag aan voor bombardementen op de Koerden, die juist tegen ISIS vechten en de door de jihadisten verjaagde christenen in de regio een veilige haven bieden….

    De Turkse luchtmacht dirigeerde zijn gevechtsvliegtuigen weer al snel naar door de Koerden beheerst gebied, waar geen enkele ISIS terrorist is te vinden. De Turkse media reageerden opgetogen toen bekend werd gemaakt dat ‘de kampen van de YPG/PKK (de Koerdische verzetsbeweging) werden overdekt met vuur’.
    Voorwendsel voor oorlog tegen Koerden..

    De afgelopen jaren heeft Turkije geweigerd de westerse operaties tegen ISIS te steunen…Het heeft er dan ook veel van weg dat de Turken nu voor de vorm een paar bommen op ISIS hebben gegooid, enkel om een voorwendsel te hebben om de Koerden aan te vallen. Dit vermoeden wordt versterkt door het feit dat Turkije de toegang tot alle pro-Koerdische kranten en persbureaus gerechtelijk heeft laten blokkeren…
    Turken mogen van corrupte EU leiders kennelijk alle Syrische en turkse Koerden , jezidi”s en alawieten uitmoorden en platbombarderen en massa migratie naar Europa versterken!

    zie de jihadisten Leider Erdogan: “De moskeeën zijn onze kazernes, de koepels zijn onze helmen, de minaretten onze bajonetten en de gelovigen onze soldaten…”
    Ondanks deze invasie van de barbaren, blijven er substantiële groepen dwaallichten op de gevestigde lands verraderlijke partijen stemmen.
    De Turken en Saoedi’s willen Europa voor de islam veroveren. Daarbij worden ze geholpen door de vijanden die Europa liever kapotgemaakt zien.
    De criminaliteit van de Turken en Saoedi’s kan grofweg worden onderverdeeld in de volgende categorieën: agressie tegen soevereine staten, materiële steun aan het internationale terrorisme, het systematisch schenden van mensenrechten. Uiteraard zijn er vele andere misdrijven die ook opgenomen zouden moeten worden in een complete opsomming van Ankara’s illegale acties, waaronder, maar niet beperkt tot, corruptie, het bevorderen en stilzwijgend ondersteunen van Jihadistische bendes. Maar het is de ondersteuning van het internationale terrorisme dat boven al het andere uitstijgt en Turkije in de schijnwerper plaatst als één van de belangrijkste aanhangers van de wereldwijde gesel van het terrorisme.
    Turken en Saoedi’s hebben een zeer directe rol gespeeld in de bekostiging, de bewapenening, de facilitering en de militaire ondersteuning van iedereen, van islamitische Leger tot Jabhat al-Nusra (Al Qaeda in Syrië) en de Islamitische Staat (ISIS/ISIL/Daesh).

    Het is duidelijk geworden dat Turkije nu onmiskenbaar een steunpilaar is geworden van het internationale terrorisme, met Syrië als oefenterrein voor een allegaartje aan terreurgroepen die direct of indirect voor Erdogans regering werken. Verdere aanwijzingen zijn te vinden in het nu gedocumenteerde en bevestigde feit dat de regering Erdogan direct betrokken was bij de levering van chemische wapens aan IS.

  8. Florac Bosch (@FloracBosch) says:

    Verblijfsvergunningen, huizen, stemrechten, dubbel paspoorten en gratis uitkeringen!

    Uitlokking van honderden Miljoenen Moslims in Europa! Het opvangen en financieren van miljoenen Moslims in Europa voedt de islamitische invasie!

    EU leiders willen oneindig veel Moslims in Europa!
    DANK ZIJ ZAKKENVULLERS VAN DE EU WORDT EUROPA TERUG GEWORPEN NAAR DE MIDDELEEUWEN.

    Gelieerd aan radicale islamitische groepen als Al Qaida, ISIS of de Moslimbroederschap, vormen de turken de macht achter de smokkelvluchtelingen. Turken verdienen miljarden euro’s dankzij het EU-beleid.

    Dagelijks stromen duizenden salafisten Europa in, deze moslims weten nu eenmaal dat Europa hun prooi is geworden! Het is puur instinctief…
    Miljoenen Moslims die Europa binnen stromen haten van Europese volkeren! Ze haten van Westerlingen al in hun eigen land. Ze haten onderweg en komen ze ook hatend binnen… Ze krijgen huizen en gratis uitkeringen in Europa, en na 50 jaar nog steeds haten ze van alles die Europeaan is!

    De nieuwe prooi van islamieten is in zicht!

    Tienduizenden Jihadisten van ISIS, Al-Nusra/Al-Qaeda, Hamas en MoslimBroeders worden in Turkije georganiseerd en naar Europa gestuurd…

    EU leiders lokken burgeroorlogen uit met weigering huidige beleid te veranderen.

    Moslims die massaal Europa binnenlopen, noemen Europa een “Kafir land” of “kafier” (vijand) en delen met elkaar hun afschuw voor de Europese cultuur. Islamieten kiezen dus een “vijandland” als hun nieuwe broedplaats!
    Er wordt beweert dat moslims hoofdzakelijk voor vrijheid naar Europa komen! In praktijk is er een andere beeld te zien : ze komen massaal met hun hoofddoeken binnen en schreeuwen ze Allah Akbar!!
    Veel vrouwen zonder hoofddoek worden al onderweg onderdrukt! Zelfs mensen met een andere religie worden naar zee gegooid!
    Demonstratief komen ze met de islamitische propaganda binnen.. Ze dragen hun islamitische uniformen en willen ze laten zien dat ze voor altijd in oorlog zijn met de ongelovigen of andersdenkenden.. Deze islamitische migratie heeft nu alleen in vorm verandert!

    de Turken en Marokkanen (zogenaamde gasten..!!!) hebben in Europa een Islamitische infrastructuur opgebouwd.
    Dit was een begin. 5e colonne is verbonden aan grote Moslimlanden.. Turken en Arabieren hebben nu 3e á 4e generaties islamieten binnen Europa die hele constructie verder uitbreiden en stelselmatig versterken. Het is enorm gegroeid..
    3e en 4e generaties Moslims vormen nu een grote gevaar! Omdat ze nog sterkere afkeer hebben dan de 1e en 2e generaties. Laatste generaties Moslims vormen de basis van hele Jihadistische beweging in Europa…!

    Huidige moslim migratie, onder de naam “vluchtelingen, asiel” is niet beter dan de Turken en Arabieren migratie onder de naam “gast arbeider, gezinsvormer etc..”!
    iemand die door de Islamitische sekte oorlog op de vlucht is geraakt, gaat niet in zijn nieuwe gastland moskee bouwen, hoofddoek forceren, islam propageren, islamschool openen!
    Moskeen, islamscholen, Imams, Burka’s, hoofddoeken etc.. zijn juist de bronnen van hun ellende…! Waarom zijn ze dan gevlucht? Om nieuwe Moskeen te bouwen? Gaan ze deze moskeeën gebruiken om de islam te verspreiden?
    De islamitische enclaves in Parijs, Berlijn, Londen, Amsterdam en Brussel wachten op hun nieuwe Jihadisten…

    Europa! De poorten zijn uiteindelijk fataal afgebroken…

    OVERBEVOLKING!

    Huidige machthebbers hebben de Jihadisten hangjongeren genoemd!! Dit zijn geen hang jongeren…Het gaat nu over honderden miljoenen moslims, die Europa als prooi beschouwen…! Niet alleen 190 Miljoen Moslims van Pakistan, maar ook 169.772.364 moslims van Bangladesh, 80 Miljoen Turken, 90 Miljoen Iraniërs, 110 Miljoen Egyptenaren..!
    Moslims migreren niet naar een andere Islamitische land, niet naar een rijke moslimland, ze kiezen niet voor een land die zelfde taal religie en cultuur heeft, ze gaan niet naar de rijke golfstaten! Moslims, gaan niet naar rijkere Moslimlanden, ze willen liever naar Europa!
    Met de religieuze doekjes gemaskerde Moslimmannen fokken lekker door: niet alleen Pakistan, Egypte en Turkije, ook Bangladesh is hopeloos overbevolkt. Onder de islamitische volkeren heerst een grote overbevolking probleem.. De overbevolking drijft de mensen intussen ook zonder natuurcatastrofes tot migratie en de migratie leidt tot bloedige botsingen…

    Nog meer islam -> nog meer overbevolking

    Nog meer genocide op minderheden (christenen , ongelovigen, boeddhistische minderheden in Bangladesh)
    Als het overschot jonge mannen de 30 % overstijgt dan kan het vormen van een veroveringsleger gaan beginnen en zal binnen korte tijd een niet islamitisch buurland worden overvallen zo is het altijd gedaan en zo zal het gaan daar is de overbevolking ook voor bedoeld het fokken van strijders om de wereld te veroveren.

    Anti Europese EU beleid veroorzaakt nog grotere migratiegolven! Islamitische massa die Europa binnenloopt haat het Westen…
    Zwakke EU leiders met hun verraderlijke bevolkingsbeleid lokken nog meer Moslims en stellen eigen bevolking ten prooi aan de Islamitische massa die binnenstroomt…

    Nu wilt Turkije eenmaal de grenzen van Europa oversteken! Het gaat om een politieke doel! Voor de Turken is EU lidmaatschap een middel voor de heilige massa immigratie naar zwakke Europa en dit is niet anders dan, toen ze aan de grenzen van het grote Byzantijnse rijk (grootste Europese rijk van 1000 jaar geleden, vergelijkbaar met huidige EU) stonden.
    De bezetting van Europa door de fanatieke Moslims weldra een feit. De massale immigratie in West-Europa onder de vlag van de islam gaat steeds meer aanleiding geven tot een etnische burgeroorlog. Europa kan de opmars van de islam afremmen of stoppen door de immigratiewetten te veranderen. Als we niets doen, dan zal de wereld ondergedompeld worden in een donker tijdperk, waaruit geen herstel meer mogelijk zal zijn. De EU heeft een radicale revisie nodig. 

  9. Florac Bosch (@FloracBosch) says:

    Kolonisatie van Europa door de uitstoot van Moslims.

    Islamitische instroom van Merkel + Erdogan groeit Exponentieel. In Turkije georganiseerde salafisten, alle vijandelijke islamieten worden als “oorlogsslachtoffer” naar EU gedumpt!
    EU top heeft onder de naam “vluchtelingencrisis” nog miljoenen Moslims naar Europa geïmporteerd. Eerst miljoenen gelukszoekers binnenzuigen om vervolgens nog meer islam naar Europa te halen. Er blijkt nu dat Merkel inmiddels zichzelf als de baas van de EU ziet, ging ook met dictator Erdogan Islamitische volksverhuizing te regulieren namens hele EU…!

    Merkel + Erdogan verdrag om de Islamitische instroom te regulieren en voor altijd te legaliseren is een ramp geworden voor de EU!  De vijfde colonne en met hen collaborerende overheden tegen de rest van de bevolking..Merkel heeft haar persoonlijke probleem, de door Duitsland veroorzaakte problemen ineens ons probleem gemaakt? Nu willen veel landen deze Merkel’s EU verlaten!
    Europese volkeren weigeren nog verder onderworpen te worden aan mohammedaanse “emigranten” die alleen maar komen koloniseren..
    Merkel heeft Europa verraden: Merkel en haar ploeg zijn geen regerend team, het PR functionarissen die lopen te spinnen om de gebeurtenissen die ons onvermijdelijk overkomen zo prettig mogelijk te verkopen als terecht en moreel zeer verheven zoals een ‘waarden’ gemeenschap betaamt.

    Islamitische immigratie gestuurd door Turkije gaat onverminderd door!
    Het is werkelijk “geniaal” opgezet, maar ook zo misdadig duivels. De tsunami van moslim illegalen, jihadstrijders is gelegaliseerd via een verdrag van dictator Erdogan!
    Turkse paspoorten worden dan geliefde handelswaar. Irakezen, Syriërs, Afghanen, Pakistanen, Somaliërs, Eritreërs, Nigerianen, Congolezen, Malinezen, Bengalen, you name it. Allemaal opeens van Turkse afkomst.
    Merkel benadrukt dat ook in de toekomst vluchtelingen naar Europa en daarmee ook naar Duitsland zullen komen. “We willen legale wegen vinden..”. Belangrijk is dat de weg uit Midden-Oosten naar Turkije niet illegaal verloopt, maar “gecontroleerd, legaal en door ons georganiseerd”. Dit is een misdaad, een startsignaal aan 500 á 800 Miljoen Moslims van hele regio! Een paar miljoen islamitische Syriërs waren nog niet genoeg? Nu gaan we ook de grenzen juridisch openzetten voor 80 miljoen islamitische Turken en meer dan 500 Miljoen Moslims die via Turkije naar Europa willen…

    Bovendien moesten alle EU landen Erdogan+ Merkel’s verdrag ondertekenen! Een Europese staatsgreep door Merkel, dit is de grootste oorzaak van EU ondergang! Dat Merkel Europa kapot maakt door haar niet aflatende drang Arabieren en Turken binnen te laten is juist. Zij is van mening, dat de vergrijzing op deze wijze kan worden opgevangen.

    ERDOGAN + MERKEL VERDRAG: Turkse dictatuur bij de EU, is de doodsteek voor de EU.

    ALLAHU AKBAR TERRORISTEN RUKKEN OP IN EUROPA!

    De terrorist roept ‘takbier’ waarop miljoenen Moslims in Europa antwoorden met ‘Allahu akbar’. Terrorisme en takfier zijn met elkaar verbonden, omdat terroristen al alle Europeanen als ongelovigen zien. 

    Na onderzoek blijkt dat in EU toegelaten vluchtelingen waar ze zogenaamd bedreigd worden, massaal op vakantie gaan naar hun thuisland.

    “Allah Akbar” schreeuwende Moslims worden behandeld als oorlogsslachtoffers door de EU maffia! “Allah Akbar” wordt juist tijdens aanval gebruikt! Dit is een symbool van Jihadistische veroveringsoorlogen.
    Allahu Akbar betekent, ”Sieg Heil” en “Banzai”. Moslims roepen takbier en dan reageren anderen daarom met Allahu Akbar. Takbier roepen is een commando voor terreur tegen de niet-moslims!!

    Immers geen enkele oorlogsslachtoffer zou “Allah Akbar” schreeuwend asiel gaan vragen! Hoe is mogelijk dat deze “oorlogsslachtoffers”, als bezetters binnenkomen?
    Maar Erdogan+Merkel vluchtelingen wel!
    EU baas Merkel staat nog steeds achter de Erdogan verdrag! Zij benadrukt dat ook in de toekomst moslims naar Europa zullen komen

    Het punt is dat er momenteel meer Syriërs in Europa zijn dan dat Syrië ooit heeft gehad, immers iedereen geeft zich uit voor Syriër, ook de hordes ‘vluchtelingen’ uit de hele Africa en Azie!. Omdat de registratie faalt en daardoor iedereen alle kanten oprent zal Europa destabiliseren!
    Het is het definitief failliet van een systeem, waarbij volksvertegenwoordiging en zelfs principes ondergeschikt zijn aan het collaboreren van een klein clubje: EU commissie!
    Het snelle voortplanting is een heilige plicht van de moslims, en hierdoor ontstaat altijd een grote overschot van moslimbevolking! Europa is absoluut qua bevolkingpercentage de komende jaren alles behalve verloren de huidige islam tsunami is qua huidige aanwas weliswaar verontrustend…
    Non stop groei en overbevolking is de basis van alle burgeroorlogen in Moslimlanden. Van Bangladesh, Pakistan, Irak, Syrie, Turkije, Libie, Soedan tot Marokko zien we overal overbevolking probleem. Sinds jaren 70 kunnen ze hun bevolkingsoverschot zonder problemen naar Europa verplaatsen. 

    DE OVERBEVOLKING IS HET ENIGE WERKELIJKE PROBLEEM !

    Het gevaar is dat deze moslims nu met een nog grotere overschoot, hele Europa kunnen koloniseren! Ze komen nu met de miljoenen binnen…Bevolkingsgroei van moslims onder speciale omstandigheden is sneller. Nieuwe broedplaats van Moslims is nu Europa geworden.
    In huidige situatie passen de Moslims niet meer restricties en gaan er stemmen steeds op om een nieuwe tocht demografisch te ondersteunen door een doelgerichte kolonisatiepolitiek, desnoods door misdadigers naar Europa te verbannen en jonge meisjes te verplichten om ter plekke te trouwen met moslims. Mohammed was ervan overtuigd dat de Arabieren kunnen de wereld veroveren via zijn succesvolle demografische oorlogdoctrine!!
    De ergste gevolgen van deze bevolkingsexplosie zullen nog komen…

    Abnormale groei van Moslims en gevolgen daarvan, huidige jihad oorlogen hebben niks mee te maken met de mensenrechten etc… Creatie van overbevolking is een grote wapen van Islam… Europa is nu al overbevolkt door de binnengedrongen massa Moslims. De komst van nog meer moslims uit Afrika en Azië zal de problemen alleen maar groter maken.

    Mohammed, voor zijn wereld dominantie heeft een nieuwe wapen gevonden.

    Creatie van een constante overbevolking als religieuze plicht, heeft altijd succes gehad en werkt nog steeds! Moslims exporteren hun uitstoot naar Europa en dit noemen ze migratie! De vele miljoenen moslimmannen die nu Europa binnenkomen, zijn opgevoed en opgeleid hoe ze nieuwe gastland kunnen koloniseren. Met huidige politieke doctrinaire patronen verstikken ze de vooruitgang en vernietigen ze bestaande cultuur, wat Mohammed ook deed…!
    De islamitische expansie is een feit. Ze wordt door de goddelijke hand gestuurd. Vandaag de dag wordt de jihad niet meer gevoerd door staten met legers. Dat zou ook niet kunnen. Zodra een islamitische overheid openlijk een oorlog tegen het Westen zou beginnen, zou zij door westerse legers worden vernietigd. De tactiek van de jihad is dan ook gewijzigd. De Islam heeft een andere manier gevonden om Europa te koloniseren;middels de baarmoeder, immigratie en het bekeren van zwakke Europese volkeren.

    EU leiders willen de waarheid niet zeggen tegen hun eigen bevolking! Binnenkomende massa moslims is juist de slachtoffer van de barbarse Islam zelf. Overbevolking en structurele verplaatsing van de uitstoot is goed geregeld met de Islamitische regelgeving! Moslims volgen de wetten van Islam en hun jihad oorloggen zijn dus onvermijdelijk!

    De creatie van een constante overbevolking via een niet- naturelle weg is een grote wapen voor de Islam. Het is een wet in Islam en bedoelt voor de dominantie van hele wereld! De migratiestromen die de laatste jaren op gang komen de verkeerde oplossing zijn voor het probleem van de overbevolking.

    Miljoenen agressief ‘Allahu Akbar’ schreeuwende moslims worden geholpen door de EU machthebbers!

    Europa is het doelwit van een invasie, want een belegering impliceert dat er ook een verdediging tegen de aanval is. Het tegendeel is echter het geval: de lidstaten van de EU zetten hun deuren wijd open voor miljoenen moslims uit het Midden Oosten en Noord Afrika. ‘Vluchtelingen’ worden ze door media en politiek genoemd. ‘Onze jihad strijders, om jullie te veroveren en te onderwerpen,’ zegt ISIS.

    De islam heeft geen absolute meerderheid nodig om hier de boel te domineren. Als maar enkele procenten van de binnenkomende asielzoekers overgaat tot terroristische actie dan kunnen ze de gehele samenleving ontregelen.
    Verschillende internationale Allahu Akbar terroristen willen nu alle moslims in Europa samen te voegen tot één grote islamitische organisatie.
    Deze groepen verspreidden zich over de EU landen en plaatsen waar islamitische immigranten naartoe zijn geëmigreerd. Ze bouwen nu overal moskeen en zich manifesteren als gematigde Moslim!!
    De doelen van de deze beweging: via geboorte explosie meerderheid vormen in de westerse metropols. Dat betekent: voortdurende terrorisering van zwakke niet-islamitische bevolking in de steden…

    Wat ons hier in Europa betreft zullen we iets moeten verzinnen dat Arabieren, Turken, Pakistanen en Afrikanen in staat stelt hun eigen overbevolking problemen op te lossen zonder die te exporteren naar Europa.

  10. Max says:

    De islamitische ideologie is een ideologie van oorlog en haat. Ze roept de mensen op tot geweld. Ze roept de mensen ertoe op terroristen te zijn. De Koran laat daarover geen twijfel bestaan…(„De heerschappij is alleen voor Allah.”/Koran:12:40)…„Ongelovigen/niet-moslims zijn de vijanden van moslims.” (Koran 4:101.) ….„Tussen ons en u is vijandigheid en haat VOOR ALTIJD totdat u gelooft in Allah alleen!” (Koran 60.4)…„Bestrijd hen tot er geen Kerk meer is en de religie alleen nog die van Allah alleen zal zijn!” (Koran 2.193)…„Ik zal terreur zaaien in het hart van de ongelovigen. Slaat hun het hoofd af, verminkt hen in alle ledematen.” (Koran- 8:12)… “Ik boezem ontzag in de harten der ongelovigen. Slaat daarom hun hoofd af en slaat alle toppen van hun vingers af.” (Koran 8:13)… „Dood hen die niet in Allah en het hiernamaals geloven en die niet voor verboden houden wat Allah en zijn Boodschapper verboden hebben verklaard” (Koran 9:29)…„De heerschappij is alleen voor Allah.”(Koran:12:40) …“Allah is de vijand van iedereen die niet-moslim is.”(Koran2:98)… Een Kafir (niet-moslim) mag onthoofd worden” (Koran 47:4)… „Een Kafir mag geterroriseerd worden” (Koran: 8:12)… “Wie vrienden wordt met ongelovigen/niet-moslims is Allah ongehoorzaam” (Koran 5:81.)… “Vermijd vriendschap met joden of christenen. Doet u dit toch, dan zal Allah u beschouwen als een van hen” (Koran 5:51)…„De islam is in een eeuwige oorlog met de niet-islamitische wereld” (Koran 4:76, 60:4)…enz., enz., enz … VERSCHRIKKELIJK!…Alle radicalen, alle terroristen op dit moment die aanslagen plegen, beroepen zich op de Koran en de inhoud van deze boek,die geldig is voor eeuwig en kan het niet worden veranderd.De weg naar het paradijs is slechts open voor de strijders met het zwaard:„Allah zal de strijders boven stilzittenden doen uitblinken door een grote beloning” (Koran- 4, vers 95)…Wie zegt vreedzaam te zijn of te roepen “dit is niet mijn islam”, zal consequent moeten zijn en afstand moeten nemen van wat Mohammed geleerd heeft. Afstand doen van het fundament van de islam. Dat betekent: stoppen met moslim te zijn…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *