PVV stemmers – Stelletje Malloten!

You may also like...

3 Responses

 1. Als de gedepriveerde blanke onderklasse in de Vogelaarwijken massaal PVV stemt, dan doen ze in ieder geval nog mee met het parlementaire systeem. Het is veel gevaarlijker , voor de elite en voor de democratie , als mensen zich buiten-parlemetair, gewelddadige en crimineel gaan uiten.

  Dat de “weldenkende” media en de leden van de culturele elite zich toch zorgen maken, dat komt doordat ze jarenlang op universiteiten en in redacties welbewust bepaalde denkrichtingen buitengesloten hebben.

  Bij de moslims in Nederland is volgens mij iets geheel anders aan de hand. Er is een sterke internationale fundamentalistische druk vanuit Saoudi Arabie, Pakistan en Algerije. Daardoor vind er wel islamisering plaats, maar vooral binnen de islamitische kringen zelf.
  Dat is alleen op te lossen door die internationale invloeden bloot te leggen en te verhinderen. De zogenaamd weldenkende media en ook de universiteiten, hebben dat jarenlang nagelaten. ze hebben eerder propaganda gemaakt voor de islamisering.

 1. September 29, 2010

  […] This post was mentioned on Twitter by Michel Klijmij, Martijn de Koning and Mark D, Martijn de Koning. Martijn de Koning said: New Closer Blog: PVV stemmers – Stelletje Malloten! – Ramdas maakt gehakt van PVV-stemmers en bestempelt ze in feite… http://ow.ly/19d5CB […]

 2. October 23, 2010

  […] stellen). Wilders geeft daarbij ook nog eens een stem aan mensen die vaak maar al te graag als een stelletje malloten worden voorgesteld. Daarbij komt nog dat gelovigen in deze samenleving een extra bescherming hebben […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *