Closer Trofee – De nominaties: Stem Nu!

You may also like...

1 Response

 1. Jack L. says:

  Het is een beetje hetzelfde als witte mensen die zeggen kleurenblind te zijn en daarmee negeren dat zwarte mensen dag in dag uit worden geconfronteerd met het feit dat zij structureel achtergesteld worden door ideeën en structuren die verzonnen zijn door witte mensen.

  Dus omdat ik mensen NIET op hun uiterlijk beoordeel, hou ik discriminatie in stand, Martijn?

  Dan heb ik er jarenlang verkeerd aan gedaan om mijn vrienden te kiezen op persoonlijkheid in plaats van op afkomst. Wat vervelend nou dat ik Youssoune, Orlando, Halil, Ergin, Aklil, Wahida , Sarinah en Ling waardeerde om hun sociale vaardigheden (iets wat ze van mij ook wel zeiden te waarderen). Maar daarmee werkte ik dus mee aan het in stand houden van hun structurele achterstelling. Ook al waren sommigen van hen mijn superieuren op de werkvloer, ze zijn dus “structureel achtergesteld.”

  Sorry Martijn, al het sarcasme daargelaten: je moet echt met wat beters komen om me te overtuigen dat niet discrimineren op huidskleur structurele achterstelling handhaafd.

  Maar alle gekheid op een stokje:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *