Teleterrorisme – Vincent T en het racisme van de Telegraaf

You may also like...

1 Response

  1. hans van de mortel says:

    Ik begrijp de setting niet van het artikel. Moeten we nu blij en opgewekt zijn met moslims?
    Dat lijkt mij niet. Het straatbeeld, vooral in bepaalde wijken, wordt overwoekerd door kopvoddengedrag, een uiting van propagandistische aanhankelijkheid aan de smerige perverse pedofiele psychopaat profeet en Arabische oorlogscrimineel Mohammed. Een fascistisch gemeen historisch Arabisch sadistisch sujet pur sang. Ik ben atheïst, maar het moge duidelijk zijn dat moslims nooit – uitzondering daargelaten – zullen kiezen voor de alom bekende vredelievende persoon van Jezus Christus.

    Alle moslims hebben kritiek op onze beschaving en verachten onze cultuur met zijn hedendaagse normen en waarden die bij de wet zijn vastgelegd. Echter, niet één moslim accepteert, vanwege zijn afschuwelijke baggerreligie, de scheiding tussen kerk en staat. Zijn schijnheiligheid gebiedt hem zogenaamd mee te doen met onze beschaving. In werkelijkheid zijn moslims parasieten op onze kenniseconomie en beschaving. En een parasiet die kun je maar beter kwijt dan ‘rijk’ zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *