‘Een ouderwetse sociaal-democraat’ – Koopmans over de vermeende dreiging van ‘de (radicale) islam’

You may also like...

7 Responses

 1. Juan says:

  Typische De Koning-reactie. De cijfers komen hem niet goed uit, passen niet in zijn islamofiele straatje, dus dan maar op de man spelen. De Koning slaagt er verder niet in Koopmans’ onderzoekssresultaten te debunken.

  • Gerard says:

   Even een Juannetje (sorry @everybody): “Typische Juan-reactie. De debunking komt hem niet goed uit, past niet in zijn islamofobe straatje, dus dan maar op de man spelen. Juan slaagt er verder niet in De Konings’ debunking te debunken, daar hij dus op de man speelt maar dat had ik geloof ik al beweerd.

   Wat is dat toch makkelijk! Mij lucht het echter niet op. Ook is de wereld na deze invuloefening niet plots een stuk helderder geworden.

   Het voelt zelfs alsof helemaal niets is gebeurd.

   Ik geloof zelfs dat Juan nu weer precies hetzelfde bij mij terug zou kunnen gaan doen. En dan ik weer.

 2. Youssef says:

  Islamofoben beweren dat de Islam geen loyaliteit predikt. Extremistische Moslims beweren op hun beurt dat loyaliteit voor een land van de ongelovigen dat regeert volgens mensgemaakte wetten, tegen de principes van de Islam indruist. Beiden hebben het met hun overeenkomstige beweringen bij het verkeerde eind. De ware Islam vereist loyaliteit en gehoorzaamheid van een moslim aan zijn land van verblijf en aan de wetten van het land. De heilige Koran zegt expliciet:

  يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنوا أَطيعُوا اللَّهَ وَأَطيعُوا الرَّسولَ وَأُولِي الأَمرِ مِنكُم ۖ

  “O, gij die gelooft, gehoorzaamt Allah en Zijn boodschapper en degenen, die onder u gezag hebben” .

  En:

  Het internationale Hoofd van de Ahmadiyya Moslim Gemeenschap, de Vijfde Khalifa, Zijne heiligheid, Hazrat Mirza Masroor Ahmad, werd op 11 mei 2016 geïnterviewd door Sveriges Television (Zweedse TV) in de Mahmood Moskee in Malmö, Zweden.
  Met betrekking tot de kwestie van de integratie van immigranten in de westerse samenleving, zei hij :
  “Voor mij is echte integratie het land waarin u woont lief te hebben en volledig loyaal te zijn. Daarom moeten alle immigranten loyaal zijn aan het land waarin zij willen leven, ze moeten er echt van houden, het eren, ze moeten zich aan de wet houden en werken voor haar welvaart en vooruitgang. Dit is integratie.”

 3. Maarten says:

  Beetje een vreemd artikel hierboven. Er wordt een heleboel rook opgetrokken om vooral te suggereren dat de onderzoeksresultaten van Koopmans niet kloppen. Feitelijke onderzoeksresultaten die het tegendeel beweren worden echter niet getoond.
  Feit is bijv. dat er toch een aantal terroristische aanslagen in Europa zijn geweest in naam van de Islam in 2016.
  Nazisme -> communisme -> islam

 4. Max says:

  Doel van alle moslims is de volledige islamisering van deze wereld!…Duidelijk?

 5. Max says:

  De islam is een politieke ideologie, die al 1400 jaar streeft naar wereldheerschappij (’De heerschappij is alleen voor Allah.’- Koran:12:40)… Na 14 eeuwen durende vergeefse aanvalsoorlogen tegen Europa zien we nu de meest succesvolle aanval. Vandaag de dag wordt de jihad niet meer gevoerd door staten met legers. Dat zou ook niet kunnen. Zodra een islamitische overheid openlijk een oorlog tegen het Westen zou beginnen, zou zij door westerse legers worden vernietigd. De tactiek van de jihad is dan ook gewijzigd. Door het islamitische concept van de migratie – Al Hijra genaamd – staat Europa op het punt Eurabia te worden. Jihad kent vele facetten, waarvan “jihad door het zwaard” er slechts één is. En ‘Al–Hijra’(migratie of kolonisatie/de vestiging van de islamitische heerschappij) is er ook een…

  Er wonen nu meer moslims in Europa dan ooit tevoren. Zeventig jaar geleden waren er in West-Europa minder dan 1 miljoen moslims, nu zijn dat er al meer dan 30 miljoen.Iedereen met een beetje cultureel, historisch en religieus besef zou moeten beseffen dat wat wij aan het doen zijn in Europa (30 miljoen moslims in 40 jaar tijd!) totaal krankzinnig is… In grote steden als Marseille, Lyon, Parijs, Lille, Brussel, Antwerpen, Londen, Rotterdam, Amsterdam, Bremen of Hamburg zijn al wijken waar de sharia, het islamitisch recht, wordt gehanteerd en waar de westerse overheid niet meer durft in te grijpen. Moskeeën, hoofddoekjes en minaretten domineren in steeds meer wijken het straatbeeld. De oorspronkelijke bevolking vlucht weg en de islam komt er voor in de plaats. In de islam is geen plaats voor iets anders dan de islam. . .

 6. Max says:

  Hier zijn voorbeelden van sluipende islamisering:1)Schoolkinderen moeten ‘bidden’ in de moskee.Daar leren ze naar Mekka te buigen! 2)Kerstmarkten in vooruitsnellende gehoorzaamheid tegenover de Islam politiek correct omdopen tot “Wintermarkten”. 3)Geen kerstboom plaatsen in je schoolhal , of waar dan ook, uit angst dat iemand misschien een dennennaald in zijn gevoelige religieuze delen krijgt.-in crèches en op scholen uit piëteit met de islamitische leerlingen geen varkensvlees meer serveren. 4)Het kruis weg te halen van een oorlogsmonument in Amsterdam-west.5) Een hoofddoek bij het politie-uniform. 6)In de openbare zwembaden zwemtijden reserveren voor islamitische vrouwen.7)Gescheiden loketten/ ruimtes voor vrouwen en mannen.8)Islam kritische demonstraties die worden verboden, afgelast, beperkt of omgeleid.9)Scholen waar geschiedenisonderwijs over de Holocuast onmogelijk is.10)Het indoctrineren van jonge kinderen op nota bene door onze eigen overheid gesponsorde islamitische scholen.11)Schoolverzuim toestaan tijdens en na de ramadan.12)Sinterklaas zich niet meer kan vertonen met een kruis op zijn Mijter. 13)Het alleen voor moslims aanleggen van speciale gebeds- en wasruimtes op scholen en universiteiten/apartheid. 14)Vrij parkeren toestaan tijdens ramadan en voor de rest van het jaar niet/ apartheid.15)Moslimapotheker weigert de morningafterpil of condooms te verkopen. 16)Moslimdokter weigert aidspatiënten te behandelen of abortus te verrichten.17)Moslimtaxichauffeurs weigeren blinde cliënten met hun geleidehonden mee te nemen, omdat honden onrein zijn volgens hun “geloof”. 18)Gemeenteambtenaren weigeren vrouwen een hand te geven.19)In sommige de basisschoolen mag geen vegetarische worst gegeten en geen frisdrank meer geschonken worden. Reden: doet te veel denken aan zaken die haram zijn(http://weblogs.nos.nl/bin…ocolademelk-en-champagne) .20)De islamitische rechtspraak op basis van de Sharia wettelijk toegestaan. 21)In Nederland hoeft een islamitische advocaat niet meer op te staan als de rechters de zaal betreden. 22)Islamitische vrouwelijke verdachten hoeven in de rechtszaal hun allesbedekkende boerka niet meer af te leggen…Dit heet islamisering! En de lijst kan nog veel,veel langer worden…De moslimleiders erkennen OPENLIJK dat het hun strategie is om miljoenen moslims binnen te brengen in westerse landen, en zodra hun aantallen groot genoeg zijn de macht over te nemen en iedereen tot slaven te maken….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *