Blog dag 2007

Blog Day 2007
Gisteren was het blog-dag. Wat dat is?

BlogDay was created with the belief that bloggers should have one day dedicated to getting to know other bloggers from other countries and areas of interest. On that day Bloggers will recommend other blogs to their blog visitors.
With the goal in mind, on this day every blogger will post a recommendation of 5 new blogs. This way, all blog readers will find themselves leaping around and discovering new, previously unknown blogs.

Zoals vaker loop ik achter de feiten aan, dus ik kom op 1 september met mijn aanbevelingen. Hier gaan we:

  1. What Am I Reading: Een blog alleen over boeken…een goudmijntje.
  2. Anasheedgroep Rayahien: Anasheed, een onderwerp waar ik me eigenlijk helemaal niet mee bezig houd, maar wel erg interessant en voor de liefhebbers zeker de moeite waard even te kijken (en te luisteren).
  3. A Fistful of Euros: Interessant Europees nieuws en prikkelende meningen.
  4. Feministing: De naam lijkt me duidelijk, altijd de moeite waard en met de nodige betrokkenheid (en soms woede) geschreven.
  5. New Statesman – Simon Munnerey: Eén van de New Statesman blogs en zeker één van de grappigste, scherpste blogs.

One thought on “Blog dag 2007

  1. Simon Munnery, leuk dat ik die naam weer eens tegenkom. Acht jaar geleden zag ik hem op het Melbourne International Comedy Festival 2 keer optreden: een keer als Alan Parker, Urban Warrior en een keer als The League Against Tedium. Fantastisch en absurdistisch, zeker twee van de beste shows die ik toen zag. Weer een blog om te volgen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website