Stierf Michael Jackson als moslim?

You may also like...

18 Responses

  1. Mikaaeel says:

    Michael Jackson, is gewoon niet bekeerd tot de islam.
    Ik las ergens ” Hij was toch Homo Sexueel? Hoe kan hij dan tot de islam bekeerd zijn?”

    Even voor de duidelijkheid…Er zijn genoeg Moslim homo’s..men denkt dat het geloof erg heilig is…als dat zo was..dan zouden al die marokaanse meisjes niet negers enz naar bed gaan…

    Mj, is always the best …ik ken hem niet als een moslim…omdat hij niet zo is dood gegaan…en zijn begrafenis ook niet zoo was..

    Helaas voor de Moslims…jullie hebben al een hele bekende naam namelijk!

    En dat is ” EEN HELE SLECHTE NAAM”.
    Dit was even mijn reactie.

    Met vriendelijke groet,

    Mikael, Mohammed

    • Anoniem says:

      Wel voor mensen met zo een slechte naam vind ik het toch een prachtig geloof en mensen maken fouten maar wij recpecteren ook anderen hun geloof alleen heeft iedereen daar een andere mening over!
      Van anoniem meisje een meisje van 13 jaar

  2. even voor de duidelijk heid says:

    Je hebt zelf een slechte naam

  3. you just cant believe it , ya jalouse ?

  4. Polly says:

    “als hij immers in het paradijs wil komen zal hij toch moslim moeten zijn”

    Hihihi.

  5. Anoniemx says:

    Hij is WEL moslim geworden. Hij heeft het gewoon niet gezegt. Zoiets hoef je ook niet aan iedereen te vertellen. Maar ik heb onderzoek gedaan, hij is WEL moslim geworden en hopelijk gaat deze lieve man naar het paradijs. Daar, waar hij thuis hoord. Dus geloof het of niet, Hij is absoluut 100% moslim geworden. Zoek maar overal op, en ga naar wikiislam.com. P.S. op mijn arabische kanaal heeft een imam gezegt dat hij de popster heeft zien bidden in een moskee is saudi-arabie.

  6. IFaith says:

    Mikaeel,

    Geachte

    Met alle respect wil ik je meedelen dat als een vrouw welke religie doet er niet toe maar als ze een relatie heeft met een andere huidskleur dan is dat geen zonde. Ik ben er zelfs voor.

    Ook wil je vertellen dat als ik nu zeg, ik heb gisteren van een vliegtuig zonder parachute gesprongen van 5000m hoog. Dat ga je niet geloven want anders zou ik nu niet naar jouw zitten typen. Daarmee wil ik je aantonen dat je niet zomaar iets moet geloven.
    Of je wil geloven of Michael Jackson moslim is of niet doet er niet toe maar je mag niet een persoon oordelen wegens religie.

    Ten derde zijn Marrokaanse moslims in Belgïe of Nederland of waar dan ook in het westen niet de representeurs van Islam. Islam komt van het Midden-Oosten zoals, Saudi-Arabïe, Qatar, Syria ( waar ik van ben ), Libanon, … .
    Misschien denk je dat ik ongelijk heb, maar ik heb daar niets op tegen . Elke persoon wordt individueel beoordeeld .
    Als je misschien, heel misschien zou willen bekijken hoe moslims in het Midden-Oosten zijn en dan zie je een verschil.

    We mogen elkaar niet beoordelen voor wat dan ook.
    Elkaar helpen, advies geven, van elkaar houden en elkaar gelukkig maken.
    Dat is waar het om draait en niet ruzie maken of iemand moslim is of niet.
    Als iemand Christenen is en hij gelooft juist en doet goed dan komt hij ook in de hemel . Als iemand Jood is en hij gelooft juist en doet goed dan komt hij ook in de hemel . als iemand niet gelooft maar hij doet goed, ik bedoel, ik zie ongelovigen in men buurt die mensen helpen en iedereen steunen en mensen gelukkig maken. Dit is iets wat elke gelovige moet doen, maar het is hun luiheid en hun kleine probleempjes die ze zo groot zien. Ik zeg niet dat elke gelovige zo is. Er zijn ook ongelovigen die hetzelfde probleem hebben.
    Maar tegenwoordig durven we niet eens opkomen voor onszelf of voor een ander omdat men bang heeft dat er iemand iets terugzegt.
    Ik ga het een beetje afsluiten want het is laat .
    Ik ben een Moslim maar ik geloof niet alleen in de Islam.
    Ik lees de bijbel en begin binnenkort met de Thourât ( Thora ) , ik ben een 18 jarige jongeman die veel heeft gelezen en gezien.

    Voor de extremisten die het vuur van de duivel voelen in hun en boos zijn .
    Hoe jullie het aanpakken is totaal niet wat De Profeet ( SAW ) ons heeft geleerd. ” Neem de beste keuze om te discussïeren ” . Mijn idee zou geweest zijn maak er een debat van. Laat de producer komen en laat hem een discussie aangaan met een Imam . En laten we luisteren naar beide kanten en dan kunnen we zien wie gelijk heeft en wie niet. Maar Barbaars beginnen protesteren is het laatste wat je kan doen.
    Ik heb het ook niet graag, maar Waarom worden we dan niet boos omdat Iesa as ( Jesus v.z.m.H. ) wordt getekend en gebruikt als standbeeld.
    ik bedoel, als voorbeeld, een moordenaar doodt je vrouw of kind of moeder met een bijl. ga jij dan een ketting maken met een bijl op en rond je nek hangen ? Dacht het niet … .
    Michael Jackson was volgens mij een zeer gelovige persoon die zocht naar waarheid. De reden waarom hij er nooit over praatte is volgens mij omdat hij niet kon, in boeken, interviews, videos dan kan je goed zien dat hij boodschappen achterlaat want volgens mij had hij geen enkele macht om zelf iets te doen. Als je eens zijn liedjes doorzoekt en eens goed nadenkt over wat hij het heeft dan begrijp je me, ik zal je een voorbeeld geven:: Beat it – Michael Jackson. ( http://www.youtube.com/watch?v=rScqTO-zZVs )
    Michael werd Moslim dankzij zijn broeder Jermaine Jackson.
    als men een antwoord geeft dan moet men ook kunnen zeggen waarom en bewijs tonen. Bewijs over geloof kan je vinden in de Koran, Originele Bijbel ( Hebreeuws of Arameic ) , Originele Thora.
    mijn bewijs dat Michael Jackson moslim was is dit:
    Luister, Bekijk en laat de goedheid in uw hart stromen.
    Mensen Michael gaf ons een Boodschap, LOVE AND HELP EACH OTHER !
    Men is het zeer snel vergeten.
    Help elkaar en maak elkaar gelukkig, dank je ouders , maak geen ruzie met je zusters en broeders, leer en respecteer elkaars verschillen.
    Wat jij leuk vindt vind een ander niet leuk,
    wat jij niet leuk vindt vind een ander wel leuk.
    Ik persoonlijk als ik wakker word en ik sta voor de spiegel dan zeg ik altijd hetzelfde:: I’m Gonna make a chance for once in my life !

    Ok, ik ben totaal vergeten jullie het bewijs te laten zien dat Michael Jackson Moslim was. Hier is het en geen dank ik doe dit om mensen te helpen::

    Op 25 juni 2009 Overleedt Michael Jackson, maar hij kondigde aan dat hij een lied had geschreven dat jullie allen ging verrassen en veranderen. En het was dit lied waar hij het over had. Moest hij niet Overleden zijn en hij zong die lied voor Miljoenen kijkers en fans. Dan zou dit een grote impact hebben op de wereld. Want Michael had maar 1 macht en was ons, de fans . Hij recorde dit lied samen met Dawud Wharnsby. Dawud ontkent maar voor 1 reden. Hij zwoor een eed af dat hij nooit zal vertellen dat Michael Jackson moslim was .

    voor diegenen die zeggen THIS IS NOT MJ ON THE VIDEO .
    Dan helaas heb ik geen probleem maar jullie wel.
    Was jullie oren. De enige reden waarom je zoiets kan zeggen om je het niet durft en wilt accepteren. want je bent misschien Atheïst of Christenen of Jood of … . Maar zoals ik al eerder zei al die geloven zijn goed maar het zijn de mensen die de religie verkeerd verstaan en interprenteren voor anderen. behalve Atheïsme dan, in iets geloof dat je niet ziet is moeilijk. Maar als je eens zegt van ik ga beginnen opzoeken naar de waarheid. Ik zal je vertellen waar je uitkomt. Je komt uit in ISLAM . Maar daar kan ik weer uren over praten. uiteindelijk verdient en komt iedereen in de Hemel. Hoe je er geraakt is je eigen keuze. Brandend, stappend of direct .
    Michael werd moslim om dat hij begon te begrijpen dat de hedendaagse bijbels die worden gemaakt vervalsd zijn. dat is maar voor 1 reden. Macht voor de Kerk en Vaticaan. Het begon allemaal in de Middeleeuwen……..
    Als je meer wilt weten: stuur me een beleefde en nette mail naar Confusing2009@live.nl |

    Met alle beleefde respect en groeten, Salam Aleykum,
    Ari

    • Annoooooo says:

      Christenen en joden gaan niet naar het paradijs want ze geloven niet in de laatste profeet (saw) als je toch zoveel hebt gelezen hoor je dat te weten. Ten 2e als je zoveel hebt gelezen hoor je te weten dat de hemel en het paradijs 2 verschillende dingen zijn, de hemelen zijn niet waar we heen gaan maar het paradijs . Dus ga geen dingen verspreiden waarvan je de volledige kennis niet van hebt.

  7. OGarcia says:

    Micheal Jackson was wel overleden als een moslim, zn broer heeft niet voor niks gezegd ”Je bent nu dichtbij ALLAH(swt)!”

    Moge Allah(Swt) hem et paradijs laten binnen treden, mensen hebben veels te vaak over hem gepraat en geloof mij een homo was tie niet, je weet wat ze zeggen jaloezie lijd tot haat en roddels;)

  8. OGarcia says:

    @Ifaith, WTF jij wil nu zeggen dat moslims van et midden oosten beter zijn dan moslims uit zuid-europa, (zuid)amerika en noord afrika?

    In et midden oosten zitten sjieten, die mensen zijn tig keer erger dan de zionisten dus begrijp niet wat jij hiermee wil zeggen, neem Marokko als voorbeeld daar word et sjiesme niet toegelaten en in et midden oosten wel, dus veel beter dan de rest op de wereld zijn jullie zeker niet, jullie vrouwen en mannen zijn bijna allemaal fake, ze zijn niet eens tevreden met wat Allah swt(god) ze heeft gegeven, oogkleur, neus, lippen, lichaam veranderen jullie allemaal, dat gebeurd niet zo snel bij moslims die niet uit t midden oosten komen;)

    Adios amigo

  9. aparto says:

    His family was seen on the moroccain programme called 2m.
    They tell they have became muslim and praise Allah swt.
    Jews try to let the world think that the islam is fake. But deep in their hearts they know it is not fake.
    Jews had their hands full with high functions in the US inside the White House and Pentagon. Thats why they are in a shape to make people think what they want. I’m a muslim. Tupac for example was a good man , he wasn’t a muslim but didn’t want to make part of those jewish games , thats why they killed him. They try to take all the people with talents who are populair all over the world. By doing this they try to make the artist think what the jews want.
    It’s not fair for us muslim people to not being believed and not being respected. Everything is taken away from us.
    And still try to keep our heads calms with everything is said about us, what jews tell.
    But I stay strong.
    And i believe in Allah swt, our prophet Mohammed vzmh.

  10. Anox says:

    Jullie kunnen van alles zeggen, de ene zegt dat de andere dat.. Je weet niet 100procent of hy als moslim gestorven is.. En dat komen m
    We ook niet 100procent te weten , want hij is dood

  11. Muslimwomen says:

    Salaam Ou aleykoem mijn broeders en zusters aangezien er veel twijfels zijn en beweringen zonder verklaringen wil ik graag mijn mening meedelen in verband met Michael Jackson.

    Ik was nooit echt fan van Michael Jackson ik was namelijk nog een jong meisje (ik ben ondertussen 19) Ik hoorde wel veel over hem ‘the king of pop’ ‘jacko wacko’ ‘kindermisbruiker’ enzovoort. Ik vond het best wel vreemd dat popster die 7 jaar geleden is overleden en toch nog steeds op wereldnieuws voorziet, dus besloot ik een onderzoek te starten of whatever… Nou na een tijdje begon ik hem te bewonderen aangezien hij een prachtige gedrag heeft (Schaamtelijk, bescheiden, hulpvaardig,…) Ik bekeek meer en meer intervieuws, zijn videos zo ook zijn muziek ik kon tot de dag van vandaag (4maanden lang) niet van zijn muziek afblijven. Ik begreep uiteindelijk na zoveel onderzoek waarom er talloze mensen achter hem staan, hem bewonderen en gek werden van hem zelfs verliefd dat tot zelfmoord leidde. Maar nu wil ik jullie iets heel duidelijk maken en ik heb er totaal geen twijfel over jullie horen hier absoluut ook geen twijfel over hebben jullie hebben verstand voor iets dus gebruik die, denk goed na.. Dit zeg ik niet alleen maar ook volgens zijn zus, broer en moeder (LaToya, Jermaine en Khaterine zelfs Michael): dat hij vermoord werd/is door een samenzwering (illuminatie) Michael zei al meerdere malen aan LaToya dat hij vermoord zou worden.. Hier een Link van LaToya zij is er zelfs zeker van, Michael waarschuwde zelfs zijn familie over zijn situatie en dat hij vermoord zou worden….
    https://www.youtube.com/watch?v=agiDbehnlXc
    (spoeldoor naar 5:47)

    Hij heeft zo veel boodschappen achtergelaten slechts weinigen hebben het door of begrijpen er niks van. Kennis is MACHT! Niet dat je macht hebt nee, maar goed genoeg weet de media niet hoeft te vertrouwen of geloven, geloof in uw eigen feiten! Illuminaten (door idee vd vervloekte satan) hebben zelfs media GECREEERT met het idee om ons te manipuleren, zodat wij een ANDER KIJK HEBBEN in ons dagelijkse leven zij gebruiken de kinderen het meest omdat kinderen het gemakkelijkste manier is om te manipuleren zie video dan zal je me begrijpen!
    https://www.youtube.com/watch?v=06vJV0tMzKQ
    Kijk nu de jeugd van tegenwoordig kinderen op hun 12jarige leeftijd ZELFS MINDER hebben hun maagdelijkheid niet. Dit is hun manier om de kinderen op hun jonge leeftijd lusten te creëren. (aftrekken, masturberen)
    Maar bij ons: jongeren of kan ook volwassenen gebruiken ze anderen tactieken bijvoorbeeld de muziekindustrie. Ik geef een voorbeeld. Als jullie in het BEGIN van het liedje you rock my world eens goed beluistert maakt Michael soms na elke woord of zin een geluid ‘Ah’ dat normaal gezien intiem moet blijven. Zonder dat wij het beseffen creëert het sexuele lusten. Niets van wat Michael doet of heeft “uitgevonden” is waar, hij werd gedwongen dus Michael Jackson werd met riemen, strijkijzerdraad geslagen door zijn vader om intieme pasjes uit te voeren (hand op zijn middel) hier is het bewijs voor diegene die claimen dat dit niet waar is.
    https://www.youtube.com/watch?v=SxfqbzN6LnI

    In sommige interviewen ontkent Joe Jackson zijn zoon te hebben mishandelt/misbruikt. In deze toestand geloof ik hem voor geen haar. Ik geloof Michael hij heeft psychische klachten hij heeft zijn jeugd niet kunnen mee maken en gedraagt zich kinderlijk en kinderachtig hij heeft zelfs neverland opgericht een pretpark en noemde zichzelf peter pan omdat hij dan nooit groot zou willen worden, het is traumatisch, hij uitte het op zijn volwassenheid. Hij had een erg moeilijke jeugd gehad en huilde altijd wanneer hij kinderen hoorde huilen of wanneer hij opweg naar studio ging langs een park dit zei hij in een interview, (sorry geen link kunnen vinden) zonder dat hij het zegt dit verklapt zelfs de waarheid. Michael vertelde ook dat hij heel laat in de avond ging slapen en dat zijn vader rond de middernacht naar Michael’s kamer ging en hard bondsde op de deur om een contract in te vullen blijkbaar voor de platenmaatschappij om zich aan te sluiten bij illuminatie die zouden zijn handtekening nodig hebben via zijn vader hij speelde grote rol maar zwijgt als graf hierover.. Hij zou in problemen komen dit zei hij tegen Michael uit angst vroeg Michael zijn vader of het echt zo is.. En toen zijn vader hem met een materiaal ik kan me het niet meer herinneren wat voor materiaal. Dus als je je wilt aansluiten in illuminatie moet je een contract voor tekenen of u ziel wil verkopen voor geld dan moet je een deal sluiten in dees geval is Joe Jackson degene die Michael heeft aangesloten (The Jackson’s 5) welke kind van 9 gaat er begrip over hebben met al die illuminatie tekens en duivelse symbolen zoals 666 of enogig symbool (1 hand op uw oog) Michael was nog een jong kind, hij was wereld beroemd geworden op zijn 9 jarige leeftijd hier heeft hij zelf niet voor gekozen na een tijdje is hij er toch voor gegaan om liefde voor zijn fans zo kon hij terug liefde voelen tenzij hij het nooit heeft gekregen van zijn vader? (zonder dat men al die nieuws moet horen kunnen we aan de gedrag van Michael merken dat hij de waarheid spreekt) Tot slot zijn dat niet de enige tactieken v satans door middel van illuminaten er zijn er verschillende!
    bijvoorbeeld dat men nu er vanuit gaan dat alles wat op nieuws staat of kranten de waarheid is, maar nee mensen kunnen liegen dat is wat illuminatie ons wijsmaken en proberen te manipuleren zodat wij een ander kijk hebben op deze wereld. Zie bijvoorbeeld 11 september hoeveel haat hebben de moslims gekregen? Denken jullie nu echt dat de pers en welke ding dat ermee te maken heeft dit allemaal serieus neemt? Hoeveel Amerikanen zijn wel niet bekeerd daardoor? Dit is al het bewijs van Allah de Almachtige Hij zegt in de Koran

    Zij willen het Licht van Allah doven met hun monden, maar Allah vervolmaakt zijn Licht, ook al haten de ongelovigen het.” (Soerat as-Saf: 8)
    “En zeg (O, Mohammed) de Waarheid is gekomen en de valsheid is ten onder gegaan ”
    (Soerat al-
    Wij zijn slapende schapen die ofwel ook blind door het leven lopen.. Men moeten scherp denken en bepaalde situaties dieper en realistisch opvatten.
    Bekijk zeker deze clipje het zal paar dingens duidelijker maken..
    https://www.youtube.com/watch?v=o4GZBqGypeg

    Laat anderen jullie leven niet beïnvloeden! Wees baas over uzelf zoek kennis op en vraag Allah De Alwetende die kennis heeft over ALLES! Om hulp en De Almachtige zal je helpen in Zijn manier en tekenen In Sha Allah.. Wij zijn zelfs zo erg gemanipuleerd dat men denkt dat alleen alles wat er op nieuws komt de waarheid is! DAT IS NIET ZO! ABSOLUUT NIET!! Onthoud dit goed! Media’s en de pers, kranten etc.. Kunnen zelfs voor de grootste moordenaar liegen om geld.. (bijna alles) hier op deze wereld heeft te maken met illuminatie. Het is een samenzwering dat zijn mensen die slim in het achtergrond spelen voor roem of rijkdom (Zionisten dus.. Waar ik zeker van ben is dat zionisten GEEN JODEN zijn en dat het GEEN RELIGIE is maar een politieke groep) en zogezegd ‘macht’ hebben door het aanbidden van de vervloekte satan/sheytaan zij worden door de satan geholpen om de mensen te misleiden van de eenheid van Allah en Zijn boodschapper. Allah De Almachtige heeft ons duidelijk gewaarschuwd dat de satan ons duidelijke vijand is en dat zijn beloftes niets anders zijn dan leugens, voor diegene die denken dat zij hun zielen voor de satans verkopen voor rijkdom en roem zij zullen in ellende leven zowel in deze wereld als in het hiernamaals, Michael was 1 van de weinigen die er tegen was (ook Tupac die vermoord werd gaan jullie me nu zeggen dat het vanzelfsprekend is nadat hij een liedje maakt KILLuminati?) Nu opeens Michael Jackson toen hij groter werd en er tegen was? Ik noem dit geen toeval! Hij werd puur gebruikt door de illuminatie en satans om de mensen te misleiden zodat de fans niet DE VOETSPOREN zullen volgen van ons geliefde (laatste) profeet Mohammed (Vrede zij met hem) Om Michael te aanbidden, bewonderen en nabootsen. Bv veel mensen doen nu de ‘Moonwalk’ omdat het van Michael Jackson komt of door hem is uitgevonden (grootste leugen van media die ook samen met illuminatie werken) Het komt niet van Michael, hij heeft the moonwalk BEKEND gemaakt in de jaren 80. Zonder dat hij het zelf wist. The moonwalk komt van de grootste satan aanbidder/tovenaar genaamd Aleister Crowley. Zoek dat maar eens op. Het is een soort van aanbidding of verering voor de vervloekte satans, muziekindustrie speelt er een grote rol in. ZONDER DAT JULLIE het beseffen eren jullie de shayateen/satans. Ik heb dus ongeveer 4maanden lang zitten zoeken naar de waarheid, als ik op andere site’s zoekt naar verklaringen plaatsen mensen bewijzen op eender welke site’s dan ook of youtube, twitter etc.. Werden zij verwijderd of paar fotos werden verwijderd er waren zo veel bewijzen verwijderd omdat het de waarheid is ik geloof geen haar wat dat media allemaal buitenbrengt. Omdat men alles op google kunnen vinden denken wij dat alles wat hier opstaat de waarheid is hebben jullie soms niet dat je ineens alles opvat als waarheid als je gewoon een interessante nieuws leest op google? Of whatever dit is een manipulatie we geraken erg verslaafd aan internet, dit allemaal zijn de tactieken satans samen men zijn handlangers vervloekt zijn zij! GEn satans brengt de mens graag in twijfels! Blijf weg van twijfels het komt van satan hier zijn er paar overleveringen

    https://www.al-yaqeen.com/va/vraag.php?id=541

    Er zijn nog veel plannen om ons te misleiden en ons te manipuleren zonder dat men het beseft dus zoek alles over illuminatie en dan zul je het begrijpen! In verband met het ziel verkopen voor de vervloekte satan hier kan je meer vinden:
    https://www.youtube.com/watch?v=64Q5I39V_Hg

    Wat ik jullie ook wil laten weten is: dit is mijn mening de oordeel ligt bij Allah Hij is ALWETEND en ALMACHTIG (behoort tot Zijn 99 schone namen De Almachtige, Alwetende, Vergevensgezind, …)
    Alles gebeurt hoe Hij het bepaald Alle lof zij Allah en vrede en zegeningen zij met de Profeet, zijn familie en zijn metgezellen. Tot Allah Subhana wata3ala is onze terugkeer. Ik kan niet bepalen of Michael naar het paradijs gaat uit respect kan ik het niet zeggen ik heb daar geen kennis over de kennis ligt bij Allah. Maar ik wil jullie laatste bewijs laten zien van Jermaine, hij ging naar Michael toe in het ziekenhuis toen hij dood lag, Jermaine zei zelf dat hij Michael ZAG met een vredig uitdrukking, het is dus een positieve dood. Moge Allah subhana wata3ala hem vergeven en bijstaan. Allahoema amien! Ik hoop zelf uit de grond van mijn hart dat Allah mij vergeef mocht ik iets verkeerd heb gezegd of bepaalde dingen niet juist zijn mensen kunnen fouten maken en wij zijn niet perfect geschapen maar wel in perfecte staat hoe Allah de Almachtige ons geschapen heeft. Ik hoop dat ik dit niet in aangezicht van mijn Heer heb teleurgesteld. Moge Allah mij vergeven voor mijn fouten in sha Allah.

    Hier is het link van Jermaine over Michael’s mooie dood. (Allahoe ahlam – kennis ligt slechts alleen bij Allah)

    https://www.youtube.com/watch?v=pveVHiFIUss

    Over lluminatie gesproken… Daar moeten jullie zelf een onderzoek op starten het is echt een zeer ingewikkelde en moeilijke theorie. Als jullie het zelf vreemd vinden dat Jermaine niets verklapt of de waarheid durft te zeggen weet dan de reden waarom Michael vermoord is, hij heeft al lange tijd subliminale boodschappen achtergelaten. Zijn liedje “all i wanna say is that they don’t really care about us” geeft al een DUIDELIJKE verklaringen. Ik heb helaas niet alles kunnen uitleggen dit is erg vermoeiend en moeilijk dus naar mijn hart toe mensen, uit de diepte van mijn hart vraag ik jullie om kennis op te doen en scherper te denken. Voor de slapende mensen die de moslims discrimineren of wat dan ook WIJ MOSLIMS zijn GEEN TERRORISTEN! Of hoe dan ook stop om overal rondbazuinen in die leugenskranten en stop met oordelen of vooroordelen hebben op mensen, denk na en wees slim. Ik zeg je enkel 1 ding… Het woord islaam stamt van Salaam af en de werkelijke betekenis daarvan betekend VREDE! So people just smiley, peace and love 

    Hier paar video’s over Michael Jackson en Illuminatie.

    DEEL 1: https://www.youtube.com/watch?v=e3mbrlS2nOU

    DEEL 2:
    https://www.youtube.com/watch?v=SxfqbzN6LnI

    DEEL 3:

  12. Maryam says:

    MJ was een hele gevoelige man met een hele triestige jeugd. Volgens mij is dit de oorzaak waardoor hij jaren lang op zoek is gegaan naar een identiteit waarin hij zich goed voelde. Zoals jullie hadden gemerkt veranderde hij vaak en toonde vaak ongepaste gedrag. Maar dit is vrij normaal, hij experimenteerde en testen van alles uit, dus ook de islam. Er zijn zowel veel bewijs dit deze uitspraak bevestigen maar ook tegenspreken. De echte waarheid gaan we dus nooit meer te horen krijgen. Door zijn prachtige karakter, en hij als mens in kwestie ben ik een gelover dat hij gestorven is als moslim. Ergens denk ik dat hij niet is gestorven, dat zijn dood een opgezet spel was, zodat hij uit de sociaal media zou verdwijnen en de mogelijkheid kreeg om als moslim verder te kunnen leven… Maar wat het ook mag zijn, ik hou van hem als persoon en ik hoop dat hij rust heeft gevonden

  13. onbekend says:

    het is waar en hij is geen homo michael jakson is moslim en presies 1 maand later is hij dood gegaan en we denken altijd aan michael we love you

  14. onbekend says:

    michael jakson is moslim en hij is geen homo toen hij dood ging door ealtijd aan hemen ziekte en presies 1 maan d later toen hij moslim werd is hij dood gegaan en wedenken

  15. anoniem says:

    “als hij immers in het paradijs wil komen zal hij toch moslim moeten zijn”

    Als hij bekeerd was dan zal hij wel de paradijs in gaan maar dat weet alleen Allah (s.w.t) Maar je moet weten als je bekeerd tot islam dan, zullen je slechte daden worden vergeven. Ook in de koran staat veel dingen over de illuminatie ik kan er veel over zegen maar zo lang ik bid ben ik veilig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *