Raciaal Nederlanderschap – Racisme, Zwarte Piet en Islam in een week

You may also like...

2 Responses

  1. Anna says:

    “Witte dominantie” – d.w.z. blanke dominantie – vanzelfsprekend geldt in Europa , zoals Zwarte dominantie in Afrika, en in Suriname etc. Chinezen dominant China beheersen; en Thai Thailand. ‘Wit’ zijn albino-mensen die in Afrika vermoord worden om hun organen te verkopen aan shaman-‘dokters’.
    Het probleem blijkt ook hier dat ‘zwart’ naar Nederland immigreerde, buiten onze [!] Geschiedenis staat, w.o.:
    1: Omdat slavernij in Nederland verboden was, die Regenten vanzelfsprekend een geselecteerde clique slavenhandelaren kozen, om geheimhouding te garanderen van wat destijds ‘op de maan’ gebeurde. Dit maakt Amerika met slavernij in Amerika etc. geboden Apartheid in een eeuwenlange en voortdurende geschiedenis van geweld voor Afro-Amerikanen – slechts onvergelijkbaar met Nederland.
    2: Zwarte Piet werd nooit en te nimmer gezien, noch geduid, noch beschreven als ‘slaaf’! Dat gaf ons generiek lachen in ongeloof en door Rutte: ‘Piet is Piet’. “Zijlstra” heeft wel degelijk gelijk want slechts vijanden dwingen inheemse culturen te veranderen – in casus geldt vijandige haat voor ‘wit’!
    3: Het Nederlands Strafrecht in de 17e eeuw zoals voor slaven: het radbraken’ ten vieren delen, de martelkamer om bekentenissen af te dwingen, het galgenveld, het brandmerken van dieven, geketend in kerkers t.b.v. de beul op het schavot, het worgen- vide op internet ‘Elsje Christiaens aan de worgpaal gebonden met haar misdadige bijl’ – getekend door Rembrandt, in google: ‘Een Gouden Eeuw maar niet voor iedereen’ – Nederlanders van ziekten en armoede crepeerden getuigden de ‘stoeten bedelaars’ – volgens Huygens.

    4: ZWARTE PIET is ‘KATHOLIEK’:
    De allereerste Sinterklaas intocht vond plaats in Venray [Limburg] in 1888. [ in Amsterdam pas in 1934] want Zwarte Piet ontstond in katholiek Nederland/Vlaanderen als symbool van ‘de dood’ van christenen door de islam met slavernij: “….In the 9th century the Muslim Moorish rulers and local Jewish merchants traded in Spanish and Eastern European Christian slaves….:

    https://en.wikipedia.org/wiki/Slavery_in_Spain

    *Zwarte Piet ‘bakt kinderen tot pepernoten’ in Spanje ‘de dood’ zullen vinden.
    *De ‘katholieke’ Bossche bol werd het ‘Moorkop’ gebakje.
    * ‘Sinterklaas komt uit Spanje’ – bevrijd van de islam
    * ‘Moriaantje zo zwart als roet’ – overal bot vangt – de islam ‘naar de haaien moet’:
    * ‘Zwarte Piet zo zwart als roet’ door de schoorsteen moet – omdat ‘s nacht de deur op slot zit.
    * Zwarte Piet ‘meent het wel goed’ – is de latere opvoeder die uiteindelijk kindvriendelijk werd.

    ‘Sint Nicolaas in Zierikzee ‘ staat in 1924 op foto met zijn kindvriendelijke ‘Moren knechten’, echter in het verhaal zelf ‘plotseling grepen de Moren knechten de jongen vast’… ‘knechten’ geldt ‘onderwerpen aan’ – de islam in Spanje.

    http://www.oudejeugdboeken.nl/sintkerst/zierikzee

    Té gek, die ‘Zwarte Pieten’-controverse! door ‘die domme buren’: door Belgische:
    http://gerdayd.blogspot.nl/p/te-gek-die-zwarte-pieten-controverse-en.htm

    Google ‘Barbarijse zeeroverij’ van Europeanen t.b.v. de IS/Arabische slavenhandel, en google de Afrikaanse auteur ‘de Versluierde volkerenmoord’ door de islam: .

    ‘Moren’ voor ‘Mohammedanen’ ontstond in Hindoe India tijdens de invasies van die Arabieren.
    In Europa ontstond ‘Moren’ voor door Arabieren en Berbers overheerst SPANJE – die de Vlaams/Nederlanders Karel Martel in 732 in ‘de Slag bij Poitiers’ terugsloeg naar SPANJE, waarna de IS/Turken Oost Europa tot slavernij dwongen, die Angst pas verslagen werd in ‘het Beleg van Wenen’ in 1683.

    Eugene Delacroix schilderde Athene op ruïnes met lijken – door achter haar de heersende ‘Moor’ – met slavernij voor de Grieken, elders duidelijker te zien is dan op:

    http://dulwichonview.org.uk/2012/02/21/from-olympia-to-athens-1896/

    Sinterklaas vieren begon in Nederland in de 12 eeuw voor arme kinderen in kerken, toen de 1e Kruistochten opgang kwamen tegen de IS/TURKEN in Byzantium – het land van Sint Nicolaas.

    De vermeend ‘racistische’ schoolmeester Jan Schenkman illustreerde in 1850 [tijdens ‘Orientalisme’ Kunst met plenty prachtige schilderijen van Moren] , die ziedende ‘Moor’ op zijn paard aanstormend met opgeheven roede en rijk gekleed – geen slaaf- van hem vluchten kinderen in Angst voor ‘de Dood’. De illustratie staat op ISgeschiedenis bij ‘Zwarte Piet geen Afrikaan maar Saraceen?’. Jan Schenkman schrijft bovendien in zijn liedje ‘indien ik zo’n mooi prentenboekje in mijn schoen zou vinden dan krijgen Sinterklaas én zijn knecht een hand én een zoen’.

    Dat de Aanklacht van Zwarte Piet slechts volslagen kunstmatig t/m lachwekkende gefabriceerde nonsense bevat – daarover kunt u mij mailen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *