Gender en Genocide – Mannen werden vermoord, vrouwen verkracht in Srebrenica

You may also like...

3 Responses

 1. Op een of andere manier, lijkt deze “nachtmerrie” toch nog niet volledig over te zijn. Wanneer je een moslim bent met Yugoslavische en Turkse achtergrond, dan ben je zelfs in Nederland niet veilig en je kinderen ook niet anno 2018. Nederland moet zich stoppen met bemoeien met zaken die ze niet aangaan. Wanneer Kurden en Armenen nu nog issues hebben met Turkije, laat hen dat met Turkije oplossen. Maar nee, Nederland (en zeker hier in dit Zeeuwse achtergebleven gebied van Nederland) dat lekker samen klit met de domme Vlamingen, waar je kind niet veilig is en bij stomme christen “pleeggezinnen” wordt geplaatst, de belastingbetaler daar geld voor betaald om deze kinderen te verchristenen. Zogenaamd, kunnen die ouders niet voor hun kinderen zorgen. Als je eens de leugens die school directeuren verzinnen om kinderen uit huisgeplaatst te krijgen, omdat ze weigeren om hun eigen onkunde te erkennen. Men kan zeggen over moslims wat ze willen, maar de Nederlandse christenen zijn doorgaans nog erger dan waar zij de moslims van beschuldigen, kijk maar naar de Nederlandse geschiedenis…en ja wat wil je wanneer iedereen al familie van elkaar is. Dan moet er op een gegeven moment toch iets fout gaan in de DNA structuur, LOL.

 2. Marcel says:

  Serviërs pleegden geen genocide in Srebrenica,maar moslims wel…Srebrenica werd een centrum van terroristische jihad-activiteiten, onder leiding van de 28ste moslimdivisie, die onder aanvoering stond van monster Naser Oric, en met de aanwezigheid van Arabische moedjaheddien(er zijn documenten en video’s die dit bewijzen)…Het klopt dat bij de verovering van Srebrenica veel moslims door de Serviërs zijn vermoord. Wat er nooit bij wordt gezegd is dat die Serven wraak namen voor het feit, dat eerder meer dan duizend van hun gezins- en familieleden door moslims waren afgeslacht. Dat is natuurlijk geen excuus, maar plaatst de gebeurtenissen wel in een veel genuanceerder licht. Waarom krijgen wij in het Westen dan uitsluitend een zeer eenzijdige versie te horen, een waarbij moslims schijnbaar uitsluitend weerloze slachtoffers mogen zijn, en de (christelijke) Serviërs enkel wrede daders, zoals ook in de rechtbank in Den Haag weer gebeurde?…

  Tijdens de Joegoslavische burgeroorlog bezetten VN- en NAVO troepen Srebrenica en enkele andere, voornamelijk door Serviërs bewoonde gebieden. De Serviërs werden gedwongen ontwapend, maar de moslims niet; die kregen zelfs moderne wapens van de NAVO overhandigd. Die vielen daarmee vervolgens de omliggende Servische dorpen binnen –zelfs vanuit de door VN blauwhelmen beschermde zones, ook bij Srebrenica-, waar de bewoners vervolgens werden mishandeld en afgeslacht…

  Srebrenica werd een centrum van terroristische jihad-activiteiten, onder leiding van de 28ste moslimdivisie, die onder aanvoering stond van Naser Oric, en met de aanwezigheid van Arabische moedjaheddien. (Er zijn documenten en video’s die dit bewijzen). Honderdtweeënveertig Servische dorpen werden vernietigd, de inwoners verbannen en hun huizen verbrand. Er werd melding gemaakt van veel onthoofdingen en van besnijdenis van pasgeboren jongetjes.Tussen 1992 en 1995 werden tussen 1300 en 2000 burgers geliquideerd rond Srebrenica door islamitische troepen in Srebrenica, en dit was de voorloper van de beruchte juli 1995 Servische offensief tegen die stad…Generaal Philippe Morillon verklaarde zijn overtuiging dat de aanval op Srebrenica een directe reactie was op de moordpartijen door Nasir Oric en zijn strijdkrachten in 1992 en 1993…

  De bewering van Bosnische moslims dat na de val van Srebrenica in 1995 meer dan achtduizend moslims slachtoffer werden van genocide, is een mythe.De VN commissie ging het NIET om het aantal slachtoffers, maar alleen om het aantal VERMISTEN!En volgens de UNHCR ,ongeveer 5000 moslims soldaten bereiken Zenica,Tuzla(BiH) door de bossen.Nicholas Burns van het State Department verklaarde dat 800 Srebrenica-gevangenen in kampen in Servië waren vastgehouden en dat de VS er 214 als vluchteling asiel zou geven. De voormalige VN-generaal, de Canadees Lewis Mackenzie zij dat er heeft zich in Srebrenica geen genocide op 8000 moslimmannen voorgedaan!Hij schat het aantal omgekomen moslimstrijders op hooguit 2000.De meeste moslims zijn omgekomen tijdens de militaire uitbraak van de troepen van Naser Oric, die met mannen en ‘jongens’ van strijdbare leeftijd stad Tuzla probeerden te bereiken. Volgens de internationale verdragen een legitiem militair doel.De Bosnische moslims waren geen weerloze burgers. Ze waren bewapend, schoten terug en waren een militaire bedreiging…Op het monument in Potocari (Srebrenica) zie je de namen van meer dan 8.000 moslimmannen.De lijst omvat niet alleen mannen uit Srebrenica, maar uit zeven of acht andere dorpen en gemeenschappen in de regio!…HET ICTY HEEFT NOOIT EEN ONDERZOEK GEDAAN,HOE EN WANNEER DE SLACHTOFFERS OMGEKOMEN ZIJN!…

  Het Joegoslavië-tribunaal in een zaak stelde dat aanklagers van 4970 slachtoffers de specifieke omstandigheden van hun moord hadden weten te omschrijven.Dus,adios 8000!!! Opzettelijk beschrijven de grote mediaconcerns de gebeurtenissen in Srebrenica als ‘de ernstigste gruweldaden in Europa sinds de Tweede Wereldoorlog of sinds de Holocaust, soms als de ergste massamoord op burgers etc.Doelbewust halen zij de Holocaust en nazi’s tevoorschijn om Srebrenica te verbinden met genocide, Serven met nazi’s, en moslims als onschuldige slachtoffers.De moord op Serviërs nabij Srebrenica is de échte genocide, waarbij ouderen, vrouwen en kinderen werden gedood…Wat is genocide? Dit is het volkerenmoord, uitroeiing van een volk, ras of bevolkingsgroep.De Serven evacueerden de vrouwen, kinderen en ouderen die ze vonden in het VN-kamp Potocari-Srebrenica.Zulke daden kunnen niet gerekend worden tot genocide.Er was een bloedbad, maar het was een reactie op een eerder bloedbad, het was wraak, en er werden geen vrouwen en kinderen bij gedood…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *