'Maar niet de Profeet': protest, vrijheid en een experiment

You may also like...

5 Responses

 1. Abou Moussa says:

  Ik zeg als volger dat ik dit één van je sterkste stukken vind! Eerder heb ik je al gemeld dat ik je objectiviteit heel erg waardeer, niet zo zeer alleen het schrijven, dit keer onderstreep je dat met een aantal sterke voorbeelden. Zonder te vervelen is je objectiviteit, natuurlijk buiten de feiten die je aanhaalt, de krent in dit artikel!

  Sterk stuk dat ik ga aanbevelen.

 2. Safa says:

  Bedankt voor dit artikel.

 3. Johan Miltenburg says:

  Bedankt voor de inkijk in de keuken van het anthropologisch wetenschappelijk onderzoek. Neem daar inderdaad de tijd voor en ik hoop dat beleidsmakers daarvoor de middelen ter beschikking zullen stellen.

 1. November 12, 2012

  […] Het beste wat naar onze idee is gezegd is over de zegel is dat wat Martijn de Koning schreef op zijn weblog. […]

 2. August 1, 2014

  […] met hem. In de zegel staat (van boven naar beneden) Allah, Boodschapper, Mohammad. De vlag wordt gebruikt door de Islamitische Staat, maar kan daarmee nog geen ISIS-vlag worden genoemd. De vlag is geen […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *