Geert Wilders en de Breitbart files: de islam verbieden?

You may also like...

6 Responses

  1. Koos Swart says:

    Volgens mij was de afgelopen tijd de islamitische staat zelf de grootste bedreiging voor moslims. Op dit moment zie ik de betrekkingen tussen Saoedi-Arabië en Iran verslechteren. Als daar oorlog tussen uitbreekt is het zeer waarschijnlijk dat dit een “heilige oorlog” wordt en dat dit weer een sterke invloed gaat hebben buiten de regio. Daar zie ik meer risico voor de islamitische wereld. Wilders en Trump zijn daar slechts een reactie op.

    • koertje says:

      Saudie Arabie en Iran zijn al heel lang slecht en ze voeren al oorlog in Syrie, Yemen, Irak en andere landen, proxy oorlogen.
      Het zou beter zijn als ze rechtstreeks oorlog met elkaar voerden in plaats van dat ze er arme landen voor misbruiken.

  2. koertje says:

    Steve Bannon is geen radicale ‘white supremacist.
    Martijn, je gelooft weer wat de media je hebben voor gelogen .
    Ik heb je artikel verder niet gelezen, niet nodig, niet interessant, kan een artikel van iemand wiens ideeen niet overeenkomen met de werkelijkheid interessant zijn ?
    Waar is de tijd dat academici enig niveau hadden ?

    • Teun says:

      ^Troll.
      Sure, het zal wel.
      ‘De media’, zo’n superterm voor idioten die denken dat Breitbart en CNN van hetzelfde caliber zijn.
      Persoon heeft het artikel niet gelezen. Is niet nodig, want deze persoon is namelijk een ziener en hij/zij/het heeft in de ingewanden van een kanarie gelezen wat er in stond. Deze persoon weet zonder de artikelen in breitbart te lezen of dit artikel overeen komt met de werkelijkheid, waarschijnlijk door de ingewanden.
      Natuurlijk is Martijn representatief voor alle academici, dus wat voor waarde zijn werk ook heeft, we kunnen in elk geval concluderen dat alle academici hetzelfde niveau hebben.
      Bitch, please.

  3. Max says:

    Het grootste probleem in Europa is de ISLAMISERING. Dat is een existentieel probleem. Je kunt een economische crisis hebben, maar die herstelt wel weer. Het probleem met de ISLAMISERING herstelt niet. De heer Wilders vecht als enige politicus echt tegen het gevaar van de ISLAM en de ISLAMISERING. Politici van bijna alle gevestigde partijen bevorderen tegenwoordig de ISLAMISERING….De ISLAM is een verschrikkelijke ideologie en Wilders is niets meer dan de brenger van slecht nieuws.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *