‘Stel je netjes voor’ – Hoe Wilders en Baudet hun racistische ideologie verpakken

You may also like...

3 Responses

 1. Guardianofretro says:

  Martijn

  Waarom heb je een blind oog voor het rascisme binnen de joodse staat Isreal waar rassen wetten nu gelden?? Waarom heb je geen enkele Collumn gewijdt aan de rascistische uitspraken van joodse Knesset en regeringsleden?? Waarom negeer je alles behalve het rascisme van PVV en FVD ?? Hypocriet?? https://m.youtube.com/watch?v=eCI23DY9FIs

 2. karel plasmans says:

  Alsmaar het woord racisme, zonder dat woord één keer te omschrijven. Wat FvD wil is niet meer dan ons land, en de cultuur daarvan behouden. En waarom zou Baudet niet kunnen spreken met wie hij wil ? Hij is mans genoeg om zich een eigen mening te vormen. Het zou, wat voor links doorgaat, cultuur marxisten, sieren de dialoog aan te gaan, en niet zich beperken tot modder gooien, of erger.

 1. January 29, 2018

  […] de Koning in ‘Stel je netjes voor’ – Hoe Wilders en Baudet hun racistische ideologie verpakken […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *