#Tegenmoslimhaat – Solidariteit en vrijdagpreek in moskee As Soennah

Met de slogans hashtags #solidariteitmetsoennah en #tegenmoslimhaat hebben SIOR Haaglanden en FIO opgeroepen om vrijdagpreek bij de As Soennah moskee bij te wonen na de racistische actie van afgelopen weekend aldaar:

Nederlandse moslimgemeenschap roept op tot verbinding

FIO en SIORH roepen naar aanleiding van de weerzinwekkende aanval op onze geliefde profeet Mohammed (vrede zij met hem) van afgelopen zondag alle moslims in dit land op, om gezamenlijk bij moskee as-Soennah het vrijdaggebed te verrichten. Op deze manier geven wij een duidelijk signaal af dat elke vorm van haat en intolerantie onacceptabel is.

De Profeet heeft ons geleerd dat liefde en respect voor de ander, naast het nastreven van vrede, datgene is wat ons moslim maakt. Aanstaande vrijdag kunnen wij laten zien waarom de Profeet als genade voor de wereld is gestuurd en de meest eerbiedwaardige mens is geweest.

Vrijdaggebed
Datum 8 maart 2019
Locatie: moskee As-Soennah aan de Fruitweg 5 *2525 KE Den Haag
Tijd: 13.00u

FIO (Federatie Islamitische Organisaties)

SIORH (Samenwerkingsverband Islamitische Organisaties Regio Haaglanden)

De beelden laten zien dat er behoorlijk gehoor is gegeven aan de oproep:

Leave a Reply